Punainen! Kaikkialla näkee tällä hetkellä punaista ja se on yksi syksyn trendiväreistä kesän jälkeen vahvana jatkavan keltaisen kanssa. Mä en itse ole ikinä lämmennyt erityisen paljon punaiselle, sillä punaiset vaatteet eivät mielestäni sovi mulle lainkaan. Mutta pieninä ripauksina punaista on kiva lisätä asuun. Yleensä teen sen mun punaisen luottohuulipunan avulla, mutta nyt hankin itselleni ihanat H&M:n punaiset mokkaloferit , joita olen käyttänyt jo nyt ahkerasti! Niin mukavat jalassa.

RED! Every fashionable clothing store has a red trend this season. Bright red is a color trend of this autumn season together with yellow which is still a strong trend after popping to one of the top trends last summer. I've never felt myself comfortable in red clothes as I find they don't suit me that well.. But I love adding red to my outfits in small portions like my favorite red lipstick or these red suede loafers from H&M for this season. I've already worn them dozen times - SUPER COMFY SHOES!

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments

Koodi blogin tuomiseksi Nouwiin: 0572393231

*Sudio Sweden kuulokkeet saatu blogin kautta / Headphones gifted

sudio sweden kuulokkeet

Aloin jo kesän alussa kuunnella Ruotsin Spotifytä, sillä en ole koskaan ollut erityisesti suomimusiikin ystävä. Toki ruotsinkielisen musiikin kuuntelu palauttaa myös kieltä mieleen. Muutenkin ruotsalainen musa iskee muhun kovempaa kuin kotimainen. Muutettuamme Ruotsiin sain yhteydenoton Sudio Swedeniltä ja innostuin heti, sillä olen pitkään halunnut itselleni mukavat kuulokkeet.

Olen ollut näihin ihan mielettömän tyytyväinen. Valitsin itse Regent-mallin mustana, koska olen aiemmin oppinut, että valkoiset likastuvat todella nopeasti.. Äänenlaatu on huikea, kuulokkeet pysyvät hyvin päässä ja kaiken kruunaa bluetooth ominaisuus niin ei tarvitse taistella johtojen kanssa! Akun kestosta en osaa sanoa vielä muuta kuin että olen käyttänyt näitä pari viikkoa melko aktiivisesti enkä ole joutunut lataamaan näitä vielä kertaakaan. Iso suositus! Olen jutellut myös ystävieni kanssa, jotka ovat joko saaneet tai ostaneet kuulokkeet ja kenelläkään ei ole ollut näistä pahaa sanottavaa. Postauksen lopussa on alekoodi kuulokkeisiin 🖤

Jag trodde änglarna fanns – Kamferdrops

Mama – Jonas Blue ft William Single

I’m the One – DJ Khaled ft Justin Bieber

Helt seriöst – Kaliffa

Without you – Avicii ft Sandro Cavazza

Hum with me – John De Sohn

Tusen bitar – Kamferdrops

Waiting for – Joakim Lundell

Symphony – Clean Bandit ft Zara Larsson

Rygg mot rygg – Molly Sandén

sudio kuulokkeet

Koodilla ELAH15 saa 15% alennuksen kuulokkeista! Koodi on voimassa toistaiseksi.

Likes

Comments

Knit Zara / Jeans and shoes H&M / Bag Mango

Photos : Camilla Czakan / edit by me

Kausi on starttaamassa ja jotenkin tuntuu luonnollisemmalta tuoda taas lätkäelämää tänne blogin puolelle. Tällä kertaa tosin kauden alku on hieman erilainen mun osalta, sillä aloitin opinnot Haaga-Heliassa ja tulen matkustamaan todella paljon kahden maan välillä. Jos täältä löytyy uusia lukijoita, niin kaksi viimeistä vuotta kuluivat Saksassa ja nyt siis toinen kotimme löytyy Ruotsista.

4 X Miksi lätkäelämä on kivaa

Ehdoton ykkösjuttu mun mielestä on, että pääsee näkemään maailmaa. Olettaen siis, että miehesi pelaa jossain vaiheessa uraansa ulkomailla. Mä olen esimerkiksi niin äärimmäisen kiitollinen, että sain asua nuo kuluneet kaksi kautta Saksassa. Opin kielen tuona aikana yllättävän hyvin, opiskelupohjaa kun minulla ei lainkaan ole.

Tapaat joka vuosi uusia ihania ihmisiä. Riippumatta siitä, jatkatteko samassa paikassa vai vaihdatteko osoitetta joukkueisiin tulee joka vuosi uusia ihmisiä. Mä olen saanut ympäri maailmaa itselleni todella läheisiä ystäviä viimeisten vuosien aikana. Toki tämä myös pakottaa sut olemaan reipas ja tutustumaan rohkeasti uusiin ihmisiin.

Josta päästäänkin seuraavaan kohtaan eli yhteisöllisyyteen. “Lätkävaimojen” (en muuten voi ymmärtää miksi joidenkin mielestä tämä on alentava ilmaus, riippuu siitä miten sen itse ottaa) tuki ja turva toisilleen on ihan mieletön. Facebookin lätkävaimoryhmässä on yli 2000 jäsentä ympäri maailmaa. Siellä jaetaan huolet ja murheet siitä, minkä lentoyhtiön olette kokeneet parhaaksi jos koira otetaan mukaan toiselle mantereelle, kysellään tietoa itselle täysin uudesta maasta ja kaupungista tai etsitään Berliinin taitavinta kampaajaa. Kaikki ovat yhtä perhettä ja tukevat toisiaan ❤️

Tämä ei ehkä ole kaikkien lätkäelämää elävien mielipide, mutta itse rakastan nykyään lätkäpelejä! Varsinkin Saksassa tunnelma hallilla oli aina ihan mieletön ja pelit loppuunmyytyjä. Se tunnelma on ihan sanoinkuvaamaton.

4 X Lätkäelämän varjopuolet

Joudut olemaan paljon erossa perheestä ja ystävistäsi. Mahdollisesti olet välillä toisessa maassa tai sitten vain toisella puolella Suomea. Harva asuu kotikaupungissaan koko elämää ja niimpä perheen ja ystävien luo matkustaminen voi olla välillä haasteellista.

Muuttaminen ottaa voimille sekä henkisesti että fyysisesti. Mä olen muuttanut viimeisten kuuden vuoden aikana 11 kertaa, asunut kolmessa maassa ja 4 eri kaupungissa.

Elämän suunnittelu on mahdotonta. Ikinä ei tiedä mistä löytää itsensä vuoden päästä. Toisaalta tämä on myös huippu jännittävää ja siistiä! Silti stressi tulevaisuudesta on ehdottomasti varjopuoli.

Lätkäelämän yhdistäminen normaaliin arkeen on erittäin hankalaa ja olen saanut kokea sen nyt aloitettuani opinnot Helsingissä. Luvassa on paljon reissaamista, suunnittelua & aikataulutusta, jotta pystyn olemaan myös mahdollisimman paljon Ruotsissa mieheni luona.

Toivottavasti piditte ensimmäisestä Hockeylife-kategorian postauksesta!


4 X Why living hockeylife is so great 

You get to travel around and explore new places, of course depending on if your hubby ever plays elsewhere than in your home country during his career. I’m so grateful for the past two seasons in Germany, I learned the language pretty well !

Meeting amazing new people every year either if you stay in the same team or change the address – there’s always new players (and gf’s and wives coming with them). I’ve got so many close friends from all over the world during these past years.

You’re a part of a one big family. ❤️ There are over 2000 members on Facebooks hockeywife group and everyone is helping each other; When someone’s trying to get some info on a new city/country their moving to, trying to figure out the best airline when flying with a dog or even just trying to find the best hairdresser in Berlin. 

This might not be every hockeywives opinion but I absolutely love going to the games. Specially in Germany the atmosphere at the rink was incredible and all the games were almost sold out. I really enjoy watching hockey nowadays.

4 X Downsides of hockeylife

You have to be a lot away from your friends and family. This counts even if you live in your home country as pretty seldom you get to live many years in your hometown in this lifestyle.

Moving is hard both physically and mentally. I’ve moved 11 times during past 6 years and lived in three different countries and four cities. You probably won’t stay in the same place too long.

It’s absolutely impossible to plan your life. It’s normal you don’t even know where you’ll be living in a year and there’s nothing you can do about it either. It’s hard but I also find it pretty exciting and awesome. Still stressing about the future is obviously a downside.

Trying to combine hockey life and just an “ordinary” life is pretty tough. It specially hit me now that I started studying in Helsinki. There will be lots of traveling back and forth, planning and scheduling the next years I study. I obviously want to spend time in Sweden with my hubby as much as possible.

Hope you liked the first real hockey related post in my hockeylife category!

Likes

Comments

Instagram@elahblog