Header

GOOD LIFE

Kaikki postauksen tuotteet on saatu blogin kautta. Haluan kertoa sen heti alkuun täysin rehellisesti. Mietinkin pitkään haluanko kirjottaa näistä, mutta pidän näistä tuotteista oikeasti ihan älyttömästi enkä suosittelisi täällä mitään mistä en tykkää! Perspektiiviä tuomaan voisin mainita, että olen vain tämän viikon aikana saanut lähes 30 kosmetiikkatuotetta, joten kaikki eivät todellakaan päädy someen hehkutettavaksi..

Ja kyllä mä käytän myös itse ostettuja tuotteita! Olen vienyt niistä suurimman osan Ruotsiin, joten teen sieltä uuden postauksen. Mulla on siis tavallaan kaksi erilaista ihonhoitorutiinia, toinen Suomessa ja toinen Ruotsissa, sillä en kuskaa lainkaan kosmetiikkaa käsimatkatavaroissa kahden maan välillä.

Alkusyksystä sain Mia Höydön tuotteita testiin. Suomessa minulla on käytössä SIEVÄ Hydrating Cleansing lotion sekä VALO Eye cream. Mielestäni tuotteet ovat todella laadukkaita, ja kuvittelin näiden hinnan paljon korkeammaksi kuin se oikeasti on! Luonnonkosmetiikkasarja on Ecocert-setifioitua ja sen takana on nuori suomalainen nainen. Olen muuten älyttömän kiitollinen Sugar PR-toimistolle, joka on tutustuttanut mut luonnonkosmetiikkaan, sillä aiemmin ajattelin, ettei luonnonkosmetiikka voi olla yhtä "hyvää" kuin se perinteinen kosmetiikka. Miten väärässä olinkaan!

Lisäksi olen täysin rakastunut Evolveen ja Suomikodin kaapista minulta löytyy heidän Hyaluronic seerumi, joka imeytyy nopeasti, mutta kosteuttaa tehokaasti mun super pintakuivaa ihoa.

Toinen käytössä oleva seerumi on Lumenen kosteuttava Urban Intense serum. Tätä laitan yleensä iltaisin, sillä se ei imeydy ihan yhtä nopeasti kuin Evolven seerumi.

Glamglown VOLCASMIC Matte Glow moisturizer on täysin erilainen kosteusvoide kuin mikään mitä olen käyttänyt aiemmin, ja olen oikeasti aikamoinen kosmetiikkahamstraaja, joten todella monia tuotteita on tullut testattua.. Voide on purkissa täysin kovaa.. Kuulostaa oudolta, mutta tuote tavallaan sulaa sormelle ja kasvojen iholle ja antaa todella kauniin hehkun ihoille! Tämä on tavallaan primer ja kosteusvoide samassa paketissa, joten käytän tätä aamuisin!

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä SwissClinicin Eye Lash Enhancer. Okei tätä en ole vielä ehtinyt testaamaan kauaa, mutta se kuuluu sekä mun aamu- että iltarutiiniini. Toiveet korkealla, että saisin tällä vihdoin pidemmät ripset! Tulen kirjoittelemaan tästä vielä myöhemmin xx

Saatte myöhemmin Ruotsin päästä mun toisen ihonhoitorutiinin! Lennän sinne tiistai-aamuna ja palaan Suomeen tammikuun puolessa välissä.

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

EVERYDAY, MY STYLE

postaus sisältää mainoslinkkejä*

Viimeinen viikko Suomessa tämän vuoden puolella on startannut ja oon onnellinen, että mun stressisyksy on oikeastaan tämän viikon jälkeen ohi. Tuntuupa hyvältä! Vielä on pari tenttiä tekemättä ja muutama ryhmätyö täytyy valmistella loppuun.. Sitten pääsen Joulun viettoon Ruotsiin kuudeksi viikoksi ! Tai oikeastaan tuo kuusi viikkoa sisältää vielä vuorokauden pikavisiitin Suomeen yhteisöviestinnän tentin merkeissä.. Viime päivinä jalkaan ovat valikoituneet melko usein kumpparit, nimittäin aurinko ei ole tainnut näyttäytyä lainkaan kuluneen viikon aikana kun olen ollut Suomessa. :D Karlskogassa paistoi joka päivä aurinko! 

Tänään kuvaan ekaa kertaa mydaytä snapchatiin joten muistakaa lisätä mut siellä - janinakatrina. Koitan tehdä samanlaisia jatkossakin ☺️Ollaan jo käyty tänään kuvaamassa sekä Marsaanan toimistolla tsekkaamassa Hemtexin Joulua! 

Last week in Finland this week has started and I couldn't be happier to spend the next 6 weeks in Sweden with my boyfriend! This fall has been crazy busy so it obviously feels incredibly good to finally be able to relax. Tho those six weeks include a  short 24-hour-trip to Finland as I have to fly here for a last exam for organizational communication. 

My rainbows have been the most worn shoes the past week I've been in Finland. I don't think I've seen the sun since I came to Finland :D  

Coat & trousers H&M / Scarf Samsøe&Samsøe HERE * / Rainboots Hunter HERE *

Photos : @ESSIESOPHIE

Likes

Comments

EVERYDAY, MY STYLE

Ja nyt takaisin Suomeen. Ihana miniloma takana, nyt pariksi päiväksi Suomeen ja sunnuntaina taas takaisin Ruotsiin.. Pakko kyllä sanoa, että en voi ymmärtää niitä, jotka jaksavat matkustella jatkuvasti. Mua ainakin ahdistaa tällainen reissaaminen hirveästi.. Tuntuu, ettei ehdi hetkeä hengähtää ja pysähtyä paikoilleen kun joutuu jatkuvasti juoksemaan paikasta toiseen! Seuraava Ruotsin-reissu on onneksi hieman pidempi ja löysin mulle myös kuvausapulaisen Karlskogasta eli kuviakin sieltä luvassa jatkossa ! Vihdoin. Samalla pystyn tuomaan vähän paremmin mun arkea tänne blogiin!

Boarding alkaa ihan just joten palaillaan taas xx

And now back to Finland for few days before I head back to Sweden on Sunday.. So much travelling. Makes me wonder how some people want to travel all the time (meaning like actually several places every month). That would be just too much for me as I even now feel like I don't have any time to breath, relax or even just sit down for a while. Luckily my next visit to Sweden will be a bit longer and I also found myself some photograpghy help in Karlskoga so I get to show you here more how my life is in Sweden!

Now I have to go so I won't miss my flight.. talk to you later xx

Blouse / Paita here (adlink)

Photos: @RoosaMononen

Likes

Comments

EVERYDAY

Mä istun tällä hetkellä lentokentän kahvilassa odottelemassa tunnin päästä lähtevää lentoa. Huh miten kiireistä mulla on ollut viime aikoina! Kivoja tapahtumia (mm. Nouwn Launch bileet Klaus K:ssa, I love me -messut, eilen upeat Polhemin 15-vuotissynttärit.. Vaikka mitä!) Lisäksi kalenteri on täyttynyt tenteistä, pitkistä koulupäivistä, kouludeadlineistä..... Tuntuu, etten ole saanut lainkaan unta viikkoihin. Ihanaa päästä vihdoin hetkeksi rauhoittumaan Ruotsiin poikaystävän luo, jota on muuten hirveä ikävä! 6 tuntia ja olen Ruotsikotona.

Lisäksi viime viikot ovat sisältäneet uusien projektien suunnittelua ja maanantaina julkaistiinkin tyttöporukalla meidän ihan ensimmäinen (linkki instagramiin) PYJAMABILEET -podcastjakso! Vitsi miten innoissamme ollaan! Jos et ole ehtinyt vielä kuuntelemaan ekaa jaksoa, pääsee sen kuuntelemaan tästä. Uusi ystävyyttä käsittelevä jakso tulee ulos taas ensi maanantaina 7.00! Kuten jatkossa joka maanantai!

Kyllä tässä on tullut pyöriteltyä melko ristiriitaisia ajatuksia viime aikoina. Miten saan mun arjen toimimaan. Tuntuu, että tällä hetkellä on miljoona rautaa tulessa. Blogi, podcast, muu some, koulu ja tentit, reissaaminen Ruotsissa... Täytyy keksiä keino miten saan kaiken toimimaan!

Hi guys! I'm sitting at the airport, having coffee and I'm glad I have finally time to sit down and update my blog. Past few weeks have been horribly hectic. They've included some great events such as Nouw Finland Launch Party at KlausK hotel, I love me -event, Polhem Finlands 15th birthday party yesterday. So much fun but feels like I haven't had ANY time to rest with all the events, lessons, exams, studying etc.. So nice to finally head to my other home in Sweden and chill a while.

We've actually started our own podcast called "Slumber party" but it's in Finnish! So that's taken it's own time too but I'm so excited about all the upcoming projects! Tho I have quite mixed feelings atm as I have so much fun stuff to do but too little time..

​Photos: @CamillaCzakan ​

Likes

Comments

Instagram@elahblog