Header

Gjorde nyligen våfflor ✨👌

Waffleday och Earthour 👽

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjena 🦄 🎭
Just nu är jag i soffan och vilar, oerhört skoltrött. Vill typ ta en springtur idag. Maybe later.
Ska nog fixa té, och bara ta det allmänt lugnt.
Höres! 🃏

Likes

Comments

Hello 👽✨

Just nu sitter jag i skolan, har tre timmars håltimme, i och med att psykologi läraren är sjuk idag. Så sitter just nu och läser bloggar, kollar youtube och funderar på att ändra lite design på bloggen, maybe. Vi höres hörrni!

Likes

Comments

Hajhaj!
Alltså, jag har så mycket saker på mina hyllor, bord, byrå. Alltifrån ljus till massa nagellack, och böcker. Behövs städas 🃏👽

Får helt enkelt göra det under veckan. Nu är jag trött, så jag tänkte gå och lägga mig. Tjarå 🎭

Likes

Comments

Jag drack té imorse, och på själva té lappen stod det "Every beat of your heart, is a rhythm of your soul." ✨🦄
Téet heter "YogiTea", med smaken Green Balance.
Det är alltid kul att vakna upp till olika quotes när man dricker té på morgonen ✌️🎭

Likes

Comments

Hellu 🦄
Just nu sitter jag och pluggar lite inför nationella i svenska. Har så sjukligt ont i huvudet, hoppas på att det ska gå över under dagen, orkar inte ha såhär hela skoldagen lixom.

Likes

Comments

Hallå på er ✨
Just nu så sitter jag och är allmänt trött, har pluggat, har ätit, och nu är jag koma.
Jag kollar runt lite bilder. Funderar på att färga håret nämligen. Hihi 😬 Maybe rött, är jag inne på! Vill väldigt gärna testa, och då ska kanske min kompis Moa färga på mig. Let's see ✌

​Katarina i LOL, så snygg *.*

Likes

Comments

Hallå hallå ja 🎭🃏

Sorry för dååålig uppdatering. Men som det ser ut i nuläget är det mycket fokus på skoluppgifter, måste klargöra dem. Men givetvis kan jag slänga in nåt inlägg emellan åt, men har valt att lägga bloggen åt sidan ett litet tag.

Kom på att jag måste ju beställa studentmössa och klänning så snart som möjligt. Så att man inte behöver tänka på det i sista sekund... Känns bra att snart gå ut skolan, men samtidigt som jag har en känsla av att det kommer bli tråkigt också. Jag syftar dels på uttrycket ''Ni har det bra som går i skolan''. Haha! Men nåja, får se hur det kommer bli efter skolan. Kommer troligtvis inte att jobba inom vården, eftersom att jag är mer inne på barista vägen, jobba inom service, på café eller dylikt.
Allmänt så har jag nyligen städat rummet mitt, och satte mig i sängen och filosoferade. ''Jag är sugen på att spela'' (!!) Det är beroendeframkallande och fett kul för den delen. Lol ❤️

Likes

Comments

Hej på er! ~
Idag så var jag lite onyttig minsann, haha! Blev bjuden på semla hemma hos mamsen. Gott! 🦄 ✨ 🍩
Idag så har jag varit i stort sett hela dagen hemma hos mamsen, ägnat tid åt att läsa, städat. Chill dag helt enkelt! Skönt med en veckas ledighet nu, behövs pga så mycket plugg vi har. Nu ska jag duscha håret, ska använda mitt nyinköpta shampoo som jag köpte idag hehe! 

Likes

Comments

Hejhej!
Just nu är jag hemma hos moster, och dricker te med Zion, och äter risifrutti 😜🃏🤘

Likes

Comments