Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena hallå hej! Idag är det 2 dagar efter julafton, och jag har inte varit aktiv här alls sen den 3, vilket är dåligt av mig. Tyvärr så har jag inte mått så bra under de senaste veckorna, har legat hemma och deppat typ. Blir oftast så under julen numera. Men nu börjar jag må bättre. Detta inlägget var mest tänkt att vara ett litet inlägg om varför jag inte varit aktiv, men tänkte även lägga ut lite bilder från julafton också. Fortsätter med min 30 dagars utmaning imorgon så att vi blir klara med den. Och eftersom jag börjar må bättre så lär det fortsätta med flyt nu trots uppehållet. Det var väl mest det jag tänkte skriva idag, ni får ha det bäst!

Likes

Comments

Tjena hallå hej! Idag är det lördag och jag har varit i Billesholm och tittat på min lillasyster och Anette när dem spelat fotboll. Det har varit någon turnering så vi har varit där i några timmar. Jag är egentligen inte så förtjust i fotboll, men min morbror fråga mig om jag ville följa med, och självklart gör jag det. När jag kom hem därifrån så bakade jag, Sanna, Tindra och Louise lussebullar, och nu sitter jag bara här och tänkte skriva innan jag lägger mig i min säng. 

Så ja, idag har vi kommit till dag nummer 5, som innehåller "Piercingar och tatueringar" och ännu en gång så vet jag inte vad den som kommit på listan menar med detta. Men jag tänker ta det som att jag ska visa mina piercingar/tatueringar och skriva lite om dem. Så nu kör jag på de. Jag räknar inte med hål i öronen som piercingar här, så ni vet.

Sååååå, min första piercing jag gjorde var i underläppen typ 2011 eller 2012. Min andra var näsvingen, detta året i April eller vad det var. Det var på påsklovet iallafall. Och sen gjorde jag min smiley detta året också, men tog ut den för någon vecka sen för att jag störde mig som fan på den. Jag hade för tungt smycke i under tiden den läkte så den åkte ner jätte mycket och när den läkt så stanna den där nere och drog sig mot mina tänder bland annat. Så just nu har jag bara den i läppen och näsan. Vill även ha i tungan, men jag har kort tungband, vilket gör det lite svårare.

'Min första tatuering gjorde jag på min 18 års dag. Min första tatuering var en för min mamma, för att jag ville ha "henne" inristat någonstans på mig. Min andra och tredje tatuering gjorde jag faktiskt samtidigt, eller ja, samma dag. Ett semikolon bakom örat, som faktiskt har en väldigt fin tanke bakom sig, länkar nedanför. Det har helt enkelt stor betydelse för mig. Sen Ohana på benet som vänskapstatuering med Felicia. Och även den tatueringen har stor betydelse för mig, eftersom Ohana betyder familj.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21057113.ab

Jag älskar tatueringar och piercingar, jag har stora planer, det saknas bara pengar. Men någon gång så lär hela jag vara fylld av både och. Det är så jävla snyggt. 


Likes

Comments

Godmiddag! Idag är det dag nummer 3, vilket innebär att vi har kommit till punkten "Meningen bakom ditt bloggnamn, hur kom du på det?".

De flesta har förmodligen ingen aning om hur man ens uttalar mitt bloggnamn, och det är faktiskt svårt att förklara genom att skriva, men man typ säger elaauulia eller ja, hur man ska förklara det haha. Historian bakom det är att min styvmorbror och hans fru alltid kallat mig för just det när jag träffat dem, och jag har ingen aning om hur dem ens kommit på det, men det har alltid varit så. Så en dag i kanske 8an eller 9an så behövde jag en ny email adress tror jag det var, men jag kom inte på något namn. Men till sist så tänkte jag att jaaaa det kan jag ju ha, det är inte någon annan som har det och det är inte så vanligt. Sen för att få det lite snyggare så ändrade jag på det och fixade det lite och tadaaaaa, här sitter jag idag och heter "Elaaliia" på typ alla sociala medier.

Det var typ allt egentligen, inget speciellt, så det blev ett rätt så kort inlägg idag. Jag sitter just nu i skolan, och börjar min lektion om 4 minuter, så tänker inte skriva så mycket mer just nu. Så ha de bäst, pusshej leverpastej.


Likes

Comments

Hejsan hoppsan! Blir ett lite sent nummer 2 inlägg, eftersom jag inte mått så bra denna veckan, men vad gör det om 100 år? Idag ska jag iallafall beskriva min familj, vilket inte är det lättaste haha. Jag har snott denna "30 dagars utmaning" listan av någon annan och jag har ingen aning om vad dem menar med "Beskriv din familj" så jag bara kör på hur jag själv vill nu och får hoppas på att det blir bra.

Eftersom mitt liv inte varit det lättaste så att säga så är det lite svårt att få ihop detta inlägget också, men jag löser det på de sättet som jag tycker låter bäst.

Jag har alltid haft 2 familjer, eftersom mina föräldrar inte varit tillsammans sen jag var typ 3 år eller någonting. Man ser oftast en familj som en mamma, en pappa och några barn. Men för mig är det inte alls så.

Min ena familj består av pappa Åke, styvmamma Louise, "storebror" Alex, "storasyster" Sanna, "lillasyster" Jasmine och lillasyster Tindra. Och ja sen såklart katten Liten och kaninen Elvis. Man kan ju tänka sig att vi måste vara en väldigt stor familj och ha ett stort hus eller något, men haha, nej så är det inte. Jag kan inte förneka att det inte var fullt "hus" förut i vår "lilla" femma i Svalöv, för det var fullt hus. Men nu för tillfället så bor faktiskt varken Alex eller Jasmine hemma hos oss. Alex går på högskola och bor på internat, och Jasmine är på behandlingshem. Om man ska sammanfatta denna familjen som jag lever med och bor med så skulle jag väl säga att det är helt underbart. Alla är lika korkade och har samma humor. Vi delar många skratt var dag, men även sorg och ilska tillsammans. Vi har våra brister allihopa, och vi är inte alla blod relaterade, men vi är ändå en familj. Och vi ställer alltid upp för varandra. Jag älskar er!

Min andra familj består av morbror Marcus, morbror Ola, lillasystrarna Nikki och Linn, och lillebror Kián. Antagligen så låter detta väldigt konstigt om man inte vet bakgrunden till det hela. Men för att korta ner hela historian och ändå göra det lättare för vissa att förstå, för 4 år och cirka 4 månader sen så bodde jag tillsammans med min mamma Maritha, styvpappa Henke och mina två lillasystrar och lillebror som jag skrivit ovan och hos min pappa varannan helg bara. Tråkigt nog så gick min mamma bort den 3 Augusti 2012, vilket gjorde att jag flyttade till min pappa på heltid och mina småsyskon på den sidan bodde kvar hos sin pappa Henke. 2 år senare så gick även Henke bort. Och då fick mina 3 småsyskon på den sidan flytta ut till fosterhem utanför Svalöv, där dem bor nu med och faktiskt mår hur bra som helst trots omständigheterna. Innan min mamma gick bort så hade vi mycket kontakt med mormor Bodil och morbror Marcus, båda två firade jul, midsommar, påsk och så vidare med oss. Tråkigt nog så hade inte någon av oss så bra kontakt med min andra morbror Ola pågrund av olika anledningar. Men när mamma gick bort så fick vi bättre kontakt med honom och han blev en del av familjen igen. När min mamma gick bort så blev min mormor min klippa, och hennes lägenhet var min fristad, dit jag åkte när allting kändes skit. Men tyvärr så gick även hon bort nu i Maj detta året. Så nu är det bara vi 6 kvar som jag skrev längst upp, även fast ingen av dem bor tillsammans med mig och min familj här hemma så är dem ändå såklart min familj.

Som jag skrev längst upp så är det inte så lätt att försöka förklara allting, speciellt inte när jag skriver ner det. Och det blev säkert rörigt lite här och där. Men jag försökte mitt bästa. Även fast min familj/mina familjer inte är som "normala" familjer så är vi ändå familj och vi finns där för varandra oavsett vad. Jag älskar min familj mer än något annat här i världen, och jag skulle göra allt för varenda en av dem.

Det var allt för idag, vi hörs imorgon med nästa inlägg! Puusshaj! 

Likes

Comments

1. Jag vet inte hur lång jag är, har inte mätt mig sen typ 7an. Men gissar på att jag är typ 1.72 eftersom min syster är 1.74 och jag är någon centimeter kortare än henne.
2. Jag hatar lök, inte bara "vanlig" lök, utan även purjolök.
3. Jag älskar potatisbullar, hade lätt kunnat leva på de.
4. Jag är beroende av Polly, dem röda med endast vanlig choklad.
5. Jag har aldrig varit utomlands, endast i Danmark. Men räknar då Göteborg som mer utomlands.
6. Jag äger nästan bara svarta kläder. Black is my happy color.
7. Jag är född blond, men har inte varit blond sen typ 4e klass.
8. Jag tränar och tävlar i sporten Dart.
9. Jag samlar på saker som luktar gott, tillexempel parfym, body lotion, handkräm osv.
10. Min favorit doft är kokosnöt.
11. Mitt favorit marabou choklad är salta mandlar.
12. Jag är väldigt klumpig. Kan stå upp och plötsligt trilla.
13. Jag har en kanin som heter Elvis som är 8 månader.
14. Jag döpte Elvis till Elvis eftersom min mormor älska Elvis Presley, och jag fick honom i samma veva som mormor gick bort.
15. Jag vill inte gifta mig, ser ingen mening med det.
16. Jag har 9 syskon, dock inga helsyskon.
17. Jag älskar att sova, bästa som finns.
18. Jag har haft många "förhållanden", men bara varit kär två gånger.
19. Jag är väldigt blyg av mig.
20. Jag älskar stora t-shirts, hade lätt kunnat äga bara det.

Likes

Comments