Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att lämna henne och veta att det skulle ta minst ett år innan man sågs igen.. Var en av de mest overkliga ovh jobbigaste jag har gjort. Det är nästan som någon drar av ett plåster långsamt, att sen hon vända sig om och gå.
Jag kommer sakna henne så mycket... Men att veta att hon följer sin dröm, att veta att hon gör något som kommer göra henne gott, det fyller alla tomrum inom mig. Finns ingen så intelligent och storhjärtad som henne.

Likes

Comments

Någons vän, någons dotter, någons syster, någons flickvän, någons Bästa vän, någons klass kamrat, någons kollega och en med människa har lämnat denna planet på de tragikaste sättet någonsin. Hela landet är i chock och sänder alla tankar till anhöriga, livet skulle just börja för dig. Hoppas du har det bättre där du nu är, vila i frid Lisa Holm.

Likes

Comments

Drog ut till sjön Immeln på ett stort vandrarhem med hela min stora släkt för att fira min farmors 70 årsdag hela helgen, det är obeskrivligt mysigt!!

Likes

Comments

Gjorde igår en ganska smart grej, jag tog med mig kompisar som jag vet är intresserade och modemedvetna, med mig till stan för att shoppa nya kläder. Det ger en andra perspektiv på kläder man egentligen kanske inte ens provat, vilket gör att man hitta nya grejer. Vi tog nog busigt in 20 plagg i omklädningsrummet och det blev både hissar och dissar! Jag blev väldigt inspirerad av dessa fantastiska vänner.
Jag köpte då en vit, nån sorts av klänning? Som är användbar året om, till sommaren som klänning, eller något man kan ha när man drar till stranden, och vinter till bara ett par jeans.
Toppen jag köpte är väldigt somrig i färgen, men man kan ha den till shorts, jeans, kjolar och nästan till allt. Och shortsen kan man såklart nästan ha till alla sorts av toppar, men även var det väldigt sköna. Allt inhandlar från HM

Likes

Comments

Likes

Comments