God morgon onsdag. Jag sov lite längre än planerat imorse, men så blir det ibland. Nu sitter jag hur som helst i soffan och ska äta frukost och sedan fortsätta tentaplugga. Tänkte ta en paus vid lunch och gå iväg till gymmet för lite lunchträning, det blir bra.

Önskar er en fin dag. Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Den senaste veckan har gått i ett. Har det inte varit grupparbete i skolan, har det varit tentaplugg hemma, eller jobb, träning, läkarbesök, frisörtid eller något annat. På fredag har jag tenta så denna vecka är tentavecka med fullt fokus på skolan. Jobbade halvdag igår och idag har jag haft seminarium och sedan suttit i möte på jobbet resten av dagen. Ligger nu soffan och pluggar. Känner mig trött i huvudet så tänkte nog stänga ner snart och ta nya tag imorgon.

Likes

Comments

Tisdag med måndagsfeeling är precis vad jag har haft idag. När väckarklockan ringde imorse var jag allt annat än pigg, men det var bara att bita ihop och ta sig upp ur sängen, fräscha till sig lite, äta frukost och sedan åka till skolan, för där väntade ett två timmars seminarium som vi har haft varje vecka under denna delkurs.

Efter seminariet for jag vidare till jobbet, hade en bra dag på jobbet och fick undan det som behövdes fixas. Direkt efter jobbet åkte jag vidare hem, bytte om och gick direkt till gymmet (efter att ha tagit bilderna ovan, hehe) för att avverka veckans andra pass. Hade bra flyt, kände mig dock lite småtrött i kroppen då träningsvärken sen lördagens pass fortfarande kvar. Imorgon är det vilodag, så hinner nog ladda om inför torsdagens intervaller som komma skall.

Har pluggat lite nu på kvällskvisten och tänkte nu borsta tänderna, sätta mig i soffan och bara andas ut. Åh, så skönt det ska bli.

Kram!

Likes

Comments

Hej på er,

Påskhelgen börjar nu lida mot sitt slut, men jag känner mig utvilad och laddad för veckan som kommer. Helgen har varit mysig och jag känner mig och glad och tacksam över att ha fått tillbringa lite extra tid med nära och kära. Adam och jag har ofta ganska mycket i veckorna och även på helgerna ibland, vilket gör att typ påskhelgen och andra högtider/klämdagar känns extra värdefull.

Idag har jag hängt med mamma, pappa och lillebror i stan. Adam var på jobbet och fixade med sin bil och lite annat. Vi åt lunch på Texas Longhorn på söder och tänkte ta en glass på djurgården men det var på tok för kallt så vi gick en kort runda och sedan blev jag avsläppt här hemma.

Åt en god köttbit med sötpotatispommes och till förrätt blev det nachochips, med tillbehör.

Veckans första pass fick bli 5 km löpning. Springer i ett spår som är väldigt backigt och som jag inte är speciellt förtjust i men desto jobbigare det är desto mer ger det i träningseffekt =)

Före och efter träning, hehe..

Nu ska jag lägga mig i Adams famn och kika på Biggest Loser.

Imorgon har jag seminarium i skolan, ett par timmars jobb och därefter tänkte jag träna. Pepp!

Ha en fin kväll. Kram.

Likes

Comments