Header

"Ja dom får väl ta mig för den jag är, och gilla mig om dom vill" säger hon med skakig röst.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon bloggisen! Nu sitter jag på jobbet och inväntar dagens alla kunder (vilket varit lite bristfälligt då alla väntar på black friday?!). Fruktansvärt trött idag, hade bara velat snooza klockan någon timma eller två och sova ut ordentligt, men icke. Imorgon är det iallafall sista jobbdagen för denna perioden, och jag kan hitta på något roligt på torsdag igen 🎉

Ska börja med körkortet, eller dvs. Ta min första körlektion på skolan, känns bra att komma igång så att jag får det någon gång!!! I övrigt ska jag ta mig till gymmet. Jag brukar älska träningen, men har varit lite låg på motivation några veckor, då jag jobbat upp en ganska bra grundform och bara har känt att jag ska unna mig. Men samtidigt mår jag ju väldigt bra av träningen psykiskt också, så får väga för och nackdelar där.

Vi hörs ikväll eller imorgon igen 😘 ha det bra sålänge

Likes

Comments

Hej Bloggisen! Hemma sedan en liten stund, jobbat helg denna helgen, vilket betyder att både gårdagen och idag har spenderats på jobbet. Efter jobbet igår åkte jag även iväg på middag efter. Min brors tjej har fyllt år, så vi firade med lite flygande jacob, jättegott rödvin och tårta hihi. Var himla trevligt. Jag njuter verkligen av att träffa familjen, en utav få saker som kan få en orolig Annie att slappna av och glömma bort tiden en stund, förutom en riktigt bra fest då 😉

Har precis ätit lite middag med mamma nu, och även fixat till mina naglar då en gått av. Något jag kanske inte nämnt är att jag gör mina egna gelenaglar. Jag gör förstärkning på dem, så har faktiskt riktigt långa och fina naglar naturligt nu. Tyvärr fick en förlängas då men, den växer väl ut igen förhoppningsvis hehe.

Idag är lågan lite mer tänd hos mig, har haft några riktigt låga dagar. Jag har varit så himla aktiv dem tidigare veckorna, och när jag sedan slappnat av senaste veckan och inte haft så mycket inplanerat, så har det slått mig lite allt som hänt. Det tog mig lite på sängen kan man väl säga. Så jag försöker helt enkelt reda ut hjärnspökena och hålla mig positiv. Även se till att självkänslan är med mig, för den går lätt ner när något går emot (En utav dem saker som jag verkligen måste börja tro mer på).

Trots att jag är väldigt lycklig över stegen jag tagit så har dem varit stora. Att sätta sina egna gränser är underbart, men också svårt då man ser hur man blivit behandlad. - Jag ska ju flytta, och jag är så taggad på det, och jag vet att jag kommer växa så mycket i det. Men det finns ändå något melankoliskt inom mig.

Tre blandade på naglar & födelsedagsfirande. Hejdå sålänge!!

Likes

Comments

Hejsan godingar! Gårdagen är förbi, och den var riktigt lyckad trots allt. Det började med att jag och Julia åkte en sväng till Överby, och när vi under resan dit insåg att vi skulle direkt vidare till Göteborg efter så blev det lite shopping haha. Fick med mig ett par nya svarta jeans, en jättefin sidentopp och en ny halsduk hem 👏🏼

Vid 5 tiden var vi tillbaka i Uddevalla, mötte upp våra två kompisar Joel och John och så åkte vi mot Göteborg för lite tapas. Väl framme dyker även Jesper upp och så äter vi på tapaso på Linnégatan.

Efter mat och några glas så får Joel den briljanta idén att vi ska fortsätta med en pubrunda. Bra idé, men mindre bra när man går upp och jobbar 09.45 dagen efter. Nu är jag riktigt seg då jag somnade cirka 03....

Bjuder på lite bilder också. 😙

Och där var lite smått och gott från igår. Hoppas ni får en fin fredag 👏🏼

Likes

Comments

God morgon vänner och ovänner! Idag ska ni få ett lite mer konventionellt inlägg. (Säkert lite djupt i det med hehehehe).
Dagens plan ser ut som så, ska börja dagen nu med en kaffe och en go macka framför någon film tänkte jag. Då tänker ni, gud vad sent. Jag har faktiskt min sista dag på en lite längre ledighet idag, så imorgon är det back to work igen. Tänkte därför ta vara på denna dag genom shopping med min fina Julle 💛 I övrigt kanske jag klämmer in ett pass på gymmet någon gång under dagen om det hinns med. Tänkte att jag ska försöka fota lite under dagen om det passar siiig. När man får så icke händelselösa inlägg så kan det ju iallafall var kul med pics, right? 👋

So long mfers!

Likes

Comments

Efter att ha kommit ut ur ett relativt långt förhållande, samboskap, en speciell vänskap. - Så klarnar mycket för en, vad man är för typ av person, vad man söker i andra, vad man absolut inte kan acceptera att ens partner eller människor i helhet gör. Det kan vara stora saker, små saker, men hur som helst är dem avgörande. Min tankar går mycket i det mönstret just nu. Vem är jag, vad gjorde jag fel? Vad var det som inte fungerade? Varför går det inte att ändra en annan persons beteende?

Sen tror jag också att kärlek måste vara ömsesidig, hur mycket man än älskar en person eller värderar den, så kommer man aldrig få ut rätt saker ur ett förhållande om man inte känner samma starka band till varandra. Det är vardagslivet, personligheten, energinivå, värderingar och mål som binder samman förhållandet, och delar man inte dessa så kommer det alltid vara svårt att förstå varandra och inte snedvrida petitesser.

Hur mycket ska man egentligen ta innan man har fått nog? Och hur mycket man tycker är fel ska man acceptera?
Avslutar detta djupa tisdagsinlägg med en fin bild. 

Likes

Comments

God afton vänner. Here I am trying again. Helt otroligt hur många gånger jag raderat mina gamla inlägg, börjat blogga igen och sedan gett upp. Men i hopp om att få ett utlopp för mina tankar och funderingar så tänker jag väl att, ett försök till är ingen större grej. Under senaste året, eller det år som jag ej uppdaterat eller delat med mig av saker, så har mycket hänt med mig.

Jag har först och främst gått ur skolan. Jag har bytt jobb, inte en eller två, utan tre gånger. Och äntligen har jag tagit mig ett kliv upp på karriärstegen, vilket inte är det lättaste när man inte har någon högskoleutbildning eller bestämt sig för vad jag man göra med sitt liv. Men inte gör det mig något, jag är så lycklig över min tillvaro just nu. Trots att det ibland känns motigt och tufft att bli vuxen och ta ansvar för sig själv, och inte minst alla andra.

I December flyttar jag för första gången helt ensam. Det ska bli så skönt, och känns så ursäkta ordvalet, JÄVLA bra att jag ska få ha det precis som jag vill, när jag vill, och hur jag vill. Jag har världens bästa mamma som jag bor hos, men jag är ett kontrollfreak. En organiserare hemma utan dess like, och med mitt egna ställe får jag äntligen organisera och fixa utan att någon har några invändningar. Efter ett år som sambo, och efter att ha bott med någon annan än en familjemedlem det senaste året, så har jag lärt mig att jag behöver mitt space att ha full kontroll över. Om inte annat mitt eget liv och min tid. Jag brinner för inredning, och det ska bli så roligt att få inreda min lilla lägenhet och satsa på mig själv ett tag. Självklart ska jag dela med mig av resultatet hihi.

I övrigt så har jag växt så mycket under detta året, jag har äntligen fått tillbaka min självkänsla, som under ganska många år varit nedsatt på grund av yttre faktorer (vi alla har väl en vän med en pappa som aldrig ger det dem vill ha), och saker som påverkat mig psykiskt. När jag bloggade senaste hade jag nyss slutat gå till psykologen. Idag tar jag så mycket hand om mitt eget hjärta, nästan för mycket ibland. Jag tar ansvar för mig själv och inte minst försörjer mig själv!

Just nu spenderar jag mycket tid med vänner, jobbar, tränar & gör allt som jag tycker om och som får mig att må bra. Här tänker jag skriva om just det, men även motgångar och tankar jag har kring livet.

​Bild från förra helgen då vi firade Zoes 20-årsdag 💛

Likes

Comments