Man blir så varm i hjärtat över att se sina barns alldeles egna relationer till sina syskon. Maja tar på sig enormt ansvar över Philip, ett ansvar som hon inte behöver ta men ändå gör. Vi jobbar på att hon ska kunna släppa ansvaret och tänka mer på sig själv. Så nu stänger hon ofta in sig i sitt rum för att få vara ensam. Då leker Philip alltid tillsammans med Molly, han ger henne en turtles och så slåss dom mot varandra. Då tar Philip samma ansvar för Molly som Maja tar för honom. Han är så svag för sin lillasyster. Han säger att om någon puttar Molly när hon börjar förskolan så kommer han att skicka Jonas på dom för han är lika stark som hulken. Fint att han också får vara stor ibland. När Maja har laddat batterierna en stund kommer hon ut och så tar hon kommandot över båda småsyskonen och direkt ställer dom sig i givakt, storasyster som hon är.Philip och Molly håller varandra i handen ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorse kom barnen, dom fick vara lediga idag så vi kunde rå om varandra ❤️ det är så mysigt att vara hemma med mina tre bebisar.

Härlig med julstämning 🎅🏻 Mollsan fick smaka sin första peppis också, eftersom jag inte hittade smörgåsrånen 🙈 säg inget till pappan.

Likes

Comments

Vi åkte till mos med mormor och moster idag. Tack för en mysig dag ❤️

Likes

Comments

Molly har dille på citron just nu. Hon hittar den på morgonen och sen kryper hon runt med den där citronen i handen hela dagen.

Likes

Comments

Eller farfar och farmor Annika ❤️ tack!! Så mallig tjej över sin nya overall.

Likes

Comments

Älskar polarn och pyrets nya stil. Mollsans önskelista till tomten 🤣

Likes

Comments

Vi fick så fina kläder av Jonas kusin med familj i Norrland när Molly föddes. Kläderna som såg så stoooora ut när vi fick dom är nu perfekta i storlek. Det går ju så fort 🙈 mammas älskade lilla tjej.

Likes

Comments

När vi hade lämnat barnen mötte vi upp Hanna,Oliva och Lotta och Freja på leklandet. Så roligt. Äntligen är kusinerna hemma från Thailand igen.

Efter lunch kom både Karin och Lotta med barnen över till oss för en fika. Barnen sov mest så det blev inte så mycket lek, men vi morsor hinkade kaffe och hade trevligt.

Likes

Comments

”Mamma det var precis det här jag önskade” sa Philip imorse när vi kom ut. Barnen var så lyckliga över snön. Maja som har utedag på tisdagar också, bra dag att vara ute på 👌🏻

Nu är det bara onsdag, sen är det torsdag och barnen kommer hem ❤️

Likes

Comments

Jag och Molly tog en promenad imorse för att lämna tjockvantar till barnen på skolan. När vi kom till philles förskola så ville han följa med oss hem och mysa idag vilket han givetvis fick. Vi var ute och lekte i snön på förmiddagen innan det var dags för lunch. Sen hämtade vi hem Majsan ❤️

Båda barnen blev väldigt ledsna och ville stanna kvar och inte åka till pappa. Så svårt det där, hur man ska tänka. Hur hård på rutinerna om varannan vecka ska man vara? Ska barnen få vara med och välja själva eller ska vi vuxna bestämma helt? Och i så fall från vilken ålder ska dom få styra över sin vardag?


Hur som helst så pratade jag och barnens pappa om detta och kom fram till att dom självklart fick stanna idag. Att jag hämtar barnen på pappaveckan försvårar separationen när dom ska åka sedan så det ska jag undvika i framtiden. Vilken är så jobbigt då jag vill passa på att vara med dom så mycket som det bara går innan jag börjar jobba i januari. Hur ska man veta vad som är bäst för barnen? Mitt ego vill ju självklart vara med dom 24/7 men jag vill ju också att dom ska få samma förutsättningar till en lika bra relation med sin pappa. Dom har rätt till oss båda lika mycket. Men vi har ingen rätt till dom, egentligen, vi har dom bara på låns.

Likes

Comments