Vilket sommarväder vi har! I fredag så åkte killarna och klippte sig, snyggisar. Efter lunch åkte pappan till k-rauta för att köpa mer virke till staketet. Det blev lite smått kaotiskt när Philip fick en stor sticka i foten och var superledsen samtidigt som Molly grät hysteriskt över att hon fick ligga ensam på golvet. Maja sa i panik, "mamma nu gråter alla barnen förutom jag, nu måste Jonas komma hem". Då kom farmor Kerstin cyklande som på beställning och tog hand om Molly ⭐️

Tillslut efter någon timme fick farfar Matti ta bort philles sticka och ordningen blev återställd.

På kvällen kom Jim och Ante över på middag och kortspel 👍🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den här gången har jag inte alls haft så mycket mjölk som med de andra barnen. Molly har i omgångar varit missnöjd vid bröstet för att maten inte räcker till. Det har blivit värre sedan jag opererades då hon fick ersättning en hel dag. Mjölken sinar! Igår var hon väldigt missnöjd så idag har vi tagit nya tag.

Jag har försök att amma hela dagen men hon har fått ersättning efter varje måltid och slukat hela flaskan på 150 ml. Känns lite tråkigt att mjölken sinar redan men är ändå rätt glad att hon helammades i 4 månader i alla fall. Vi har ju verkligen kämpat med produktionen under hela tiden.

Sen har vi kämpat (envis unge) hela dagen med att få till sovrutinerna. Så hon har sovit 30 min, fyra gånger. Det har gjort att hon inte har hunnit blivit övertrött. En helt annan bebis har vi haft här hemma, mätt, glad och utvilad. Hurra!

Farfar fick mata idag också,mys! ❤️

Likes

Comments

Vi jobbar vidare här hemma med att skapa vår egna lilla oas. Är så glad för alla barnens skull att dom får växa upp såhär. Vi älskar vårt hus!

Vi försöker få gräsmattan grön och förhoppningsvis få bort all mossa 😂 så mysigt när alla tre barnen sover och vi kan gå ut och njuta av fågelkvitter och all grönska.

På eftermiddagen kom äntligen stora barnen hem igen, som vi har längtat. Vi firade detta med att Philip fick vara matvärd och välja rätt till middag och hjälpa till att laga den. Så duktig! Invigning av nya pan gourmeten 🍾

Likes

Comments

Det är ju så svårt att få händerna dit man vill. Man blir ju så förbannad när det strular till sig. Kämpa Mollsan!

Likes

Comments

Grattis älskling på din 33 årsdag! Vi har firat Jonas födelsedag med besök av Hanna och Kangas med barn, farmor Kerstin och g-mormor och g-morfar, farfar Matti och farmor Annika. Födelsedagsbarnet har i vanlig ordning önskar sig pajmiddag . Här kommer lite bilder från den stora dagen 🎉


Bästa frukostbrickan 😂😂😂

Likes

Comments

Man skulle kunna tro att det var tvättdag igår. Nej då, det var bara pappan som valde kläder på Molly. Kan tyckas något märkligt då det är han som är modeguru i vår familj. Tur att ongen kräks hela tiden så hon slapp miss-matchen alltför länge 🙈😂

Likes

Comments

Var tillbaka på Danderyd idag för att träffa fysioterapeuten. Fick lite skäll för jag inte använder kryckorna. "Gå bara när du måste, annars ska benet vara i högläge när du inte gör dina övningar". Två gånger i veckan i tre månader ska vi träffas. Plätt lätt att få ihop när man är mammaledig och har tre barn. Kämpa kämpa!

Likes

Comments

Vi har testat broccoli och lite gröt. Mollsan får kväljningar av båda. Tror kanske det har mer med konsistensen att göra än smaken. Gullis 💞

Likes

Comments

Varannan vecka är du glad och sprallig, varannan vecka är livet tufft mot dig och allt känns läskigt. 4,5 månad har du hunnit blivit och det känns som mamma inte riktigt har lärt känna dig helt än. Man vet inte riktigt vad damen vill och inte vill ibland. Hon är bestämd och vill framåt vilket är en väldigt positiv egenskap, men innan hon kan förmedla vart hon vill så är det bara att gissa vidare 😊

Att hitta rutiner för lilla tjejen har varit omöjligt hittills. Jag hoppas att vi snart lär oss och kommer in i en vardag som passar oss och henne. Jag tror att hon kommer vara en sådan bebis som behöver väldigt tydliga ramar att hålla sig till. Tills dess så somnar vi i mammas eller pappas armhåla.

Likes

Comments

Inspirationsbilden till huset ser ut såhär. Vi tänker måla om huset i en nyans under svart och måla in alla detaljer i samma färg. Sen vill vi bygga in själva takramen och sätta belysning. Vi tror att det kommer göra stor skillnad 👌🏻 får se om det blir till nästa år kanske.

Jag skulle även vilja göra ordning i rabatterna lite. Men det känns som en senare prioritering. Hur snyggt hade det inge varit med lite svårt/lila till ett mörkgrått hus?

Likes

Comments