Havregrynsgröt med ett ägg i, kanelstekt banan i kokosfett. Gott ju!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hon älskar att ligga nakenfis och snacka. Det spritter i kroppen när hon försöker få fram ljud. Senaste veckan har hon hittat sina händer och börjat snutta på dom. Vet inte om det är därför hon har lite svårare att somna på kvällarna. Hon vill inte bli hållen eller vaggad. Att somna själv efter lite gråt går, då sover hon en kort stund. Tillslut har hon somnat in djupare när vi går och lägger oss.

Snart är det dags med tydliga kvällsrutiner tror jag och ställa klockan på 07 varje morgon. Maja var nog närmare 4 månader när hon somnade vid 19 tiden för kvällen och Philip var inte mer än 2 månader. Men han hade ju en syrra som väckte honom varje morgon och så blev det dödstyst vid 19.

Likes

Comments

Vi jobbar på med huset och tomten. Igår var det dags att åka till tippen för att slänga allt ris vi hade samlat på oss under helgen. Känns tryggt att bo tillsammans med en händig arbetsmyra. Vi gillar att jobba båda två och Mollsan hänger snällt med 💪🏻

Likes

Comments

Jag och Molly tog som sagt en sovmorgon igår, välbehövligt. När det var dags för damens första vila så passade jag på att njuta av solen och dricka kaffe. Efter kaffet blev det både trädgårdsjobb och promenad.

Likes

Comments

Pappan kvällsröjde på tomten inför altanbygget medan jag och min lilla spyfluga snackade med varandra.

Hon har blivit så rosslig i bröstet så hon har haft lite svårt att sova i natt. Vi vaknade vid 10 idag, helt galet.

Likes

Comments

Vi har haft några kompisar över på grillunch och fika. Vilket härligt vårväder vi har haft med strålande sol. Tack för idag 🎉

Likes

Comments

Vilken dag! Vi har varit ute hela dagen för att röja upp lite på tomten. En rejäl vårstädning. Både jag och Jonas sa till varandra att det här är det bästa vi vet. Vem behöver intressen när man kan ha hus 👍🏻 molly tyckte också att det var toppen, hon sov i fem timmar till motorsågens oljud.

Likes

Comments

Igår var första gången jag var ifrån Molly. Jag tog tåget in med fina vänner för att ha en liten babyshower-brunch på griffins för Kangas. Godaste brunchen och med det trevligaste sällskapet.

Molly och pappa hade det bra hemma hos farmor under tiden där dom blev bjudna på våfflor 💞

Likes

Comments

Anders fick önska middag och då blev det en klassisk tacomiddag 👋🏻 så mysigt att ha över bästa killarna.

Likes

Comments

Igår passade vi på att njuta av solen och spendera förmiddagen ute i parken med Hanna, Karin och alla barnen. Issa och Emilia kom förbi hemma hos Hanna sen för lite lunch och kaffe. Även Anders kom förbi en sväng på kaffe. Trevligt mammahäng osv.

Likes

Comments