Efter en heldag i blåst och även sol landade jag och mamma i solen med en karaff med sangria. Nu ska vi gå hem och fixa oss innan vi tar oss till en restaurang för kvällsmat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Landade tidigt i morse och har hunnit vara i lägenheten ett tag, handlat i saluhallen samt ätit lite. Nu blir det lunch innan vi taggar igång för lite shopping!

Likes

Comments

Vid halv 11 satte jag mig på cykeln på gymmet och körde ett spinning pass. Tog en dusch efter och turade sedan på aurora där vi även åt en brunch. Nu är jag hemma igen och ska snart ta tag i att packa.

Likes

Comments

Mitt under eftermiddagsfikat med scones ringde farfar och berättade att farmor hade rymt. Så vi satte oss i vars en bil och körde till Råå för att leta. Efter en kvart hittade jag henne och hon hade yrat runt, dement som hon är hade bara varit och köpt blommor. Polis och allt var hos henne när jag kom hem med henne. Efter en stund körde jag och mamma till råådalen och gick en promenad innan jag nu har placerat mig i soffan!

Likes

Comments

Var på ett möte vid tio på ett café i stan. Kom precis hem och ska starta ett avsnitt av person of interest innan jag tar tag i att träna och sen packa!! Får se vad jag mer gör idag.

Tre härliga sommarbilder med min finfina vän Linn

Likes

Comments

Efter skrivningen i skolan tog jag tåget hem och lunchade med farmor&farfar samt mamma&pappa på Veras på Råå. Sen körde jag och hämtade Matilda. Vi köttade armar på actic, när vi var helt slut körde vi och handlade frukost och kvarg sen hem till henne och satte på en film. Som faktiskt var riktigt bra! Nu är jag i stugan och snart bjuds det på mat. Mumma

Likes

Comments

Hej! Ska försöka börja blogga igen. Äntligen är det påsklov och bara två månader kvar till studenten. På måndag åker jag till Mallorca och äntligen blir det lite värme där.

Vi hörs!

Likes

Comments