Hejsan bloggen!
Hur har eran lördag gått? Jag har iallafall haft det ganska lugnt. Jag vaknade klockan 11 för att göra mig iordning, skulle träffa en tjej och vi skulle dra någonstans.

Förresten är så himla stolt över mig själv har läst ungefär 200 sidor igår natt. Jag älskar verkligen boken den suger verkligen in dig i det hela och det är det bästa! Boken är en trilogi och heter "legend" skriven av en kvinna som bor i USA.
Boken har också två karaktärer som har olika bakgrunder men ändå väldigt lika, efter att det träffas blir det en liten kärlekshistoria, (jag gillar ofta inte sånt, men detta var bara så verkligt).
Mer än så säger jag inte om denna boken mer än att
låna den så snabbt som möjligt!

Aja tillbaka till min vanliga lördag. Jag ska egentligen plugga tyska men jag känner verkligen inte för detta. Så ska snart träffa en tjej igen och se på en film som heter faith och äta massa godsaker...
Ha det bäst så länge puusss☺️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I am back!!!

Hejsan igen jag tror nog ni har slutat kika in men man ska aldrig säga aldrig. Jag är officiellt tillbaka, (awesome).

Idag hade jag den längsta sista lektionen i hela mitt liv, det var svenska. Och livet kändes plötsligt mycket längre än vanligt.
Annars var det grymt kul jag kunde träffa några roliga i rasten, såklart var det kaos lol🙏.

Jag längtar iallafall efter imon då jag ska med några roliga och vi ska testa den andra yoghurtbaren som tydligen ligger i nordstan, det blir nog bio också inblandad vi får se. Vi får se hur gått det är.

Nu ska jag iallafall plugga om allting jag egentligen skulle gjort i svenskan så, hejdå☺️

Likes

Comments

Hejsan är tillbaka i Göteborg!!
Jag är så himla trött just nu så jag lägger inte upp något, har inte kollat in alla bilder än. Och måste lägga till att jag har hoppats att ni haft en lika grym helg som jag.

Jag måste/eller behöver byta designen på min blogg eftersom senare såg jag en likadan visst surt, fast så blir det.

Har stora planer för min blogg ,ska också snart börja med att marknadsföra min blogg men den är inte helt färdig. De som fortfarande kikar in puss. Annars får ni ha en fortsatt trevlig söndag!

Likes

Comments

Hejsan ville bara kika in och lägga ut ett inlägg!

Jag var framme runt 18.00 och det var ganska kul, vi har inte setts på ungefär 1 år, och du kan tänka stämningen helt kaos. Vi placerade oss alla lite senare på kvällen i köket och spelade kort, lite oldstyle fast det funka. Det var rätt kul faktiskt alla hade grymmaste humorn och bara la i allt vad de hade, var minst men klarade mig ganska bra faktiskt.

Det börja snöa här helt sjukt, det var länge sedan men det var ganska skitigt väder hoppas på bättre väder, (för ett bättre tillfälle för bilder). Imon blir det nog vakna och snabbt hitta på planer inför dagen och göra det. Lovar också därmed på att förbättra mig med bloggen! (Hade också tänkt att sova länge eftersom dessa Människor sover ganska bra, man kan säga de är professionella på att sova!)

Hade iallafall tänkt allt lägga mig nu ville bara kika in och önska er en fortsatt trevlig fredag, eller vad det nu finns kvar av det.Likes

Comments

Idag åkte jag med mamma in till stan. Jag kan lova det var ett lik av en tsunami med folk som forsade in i butikerna. Man kunde inte ens se något, så det blev en liten shopping.

Dagens höjdpunkt var nog när en kvinna "halkade" baklänges framför mig, jag kunde inget annat en att gapskratta jätte högt så att alla kollade.. Min mamma stack därifrån och låtsades som hon inte kände mig.. Bästa mamma hihi.

Vi köpte lite presenter till mina kusiner som bor i Borås, och så köpte vi lite kläder till mig med, helt otroligt att vi klarade att köpa kläder så som folk krigade. (World war 2)..

Nu blir det iallafall packning och duscha, inför åkningen till Borås imon några bilder kommer in. 1 timmes tåg åkning ungefär väntar mig så jag blir nog hjärntvättad innan jag ens hinner dit. Längtar verkligen till mina kusiner har inga i Göteborg, så det är bara de som finns.
Mycket kärlek hejdå!

Var tvungen att lägga upp denna bild👇Likes

Comments

Hejsan followers! 

Galen dag ska jag lova. Allt började efter jag skrev mitt senaste inlägg. Vi fixade lite bloggen sedan stack vi ut. Vi gick runt lite och drack redull. Jag lovar luften var tvär skön, man blev helt lugn.  Hemvägen var helt klart bäst. Har du möjlighet att gå ut på en promenad nu så tycker jag att du ska göra det, bara om ni såfall orkar. Men efter att jag kom hem fick jag världens chock!, (Jag glömde tillägga att jag fick gäster med gästerna kom det små varelser). Det slutade iallafall med att jag kom in till mitt rum och allt var kaos. JAG FICK PANIK!, Ett tips till alla ni som har möjligheten att låsa dörren till erat rum.. GÖR DET!

Annars så städade vi upp nästan allt, och såg inte ens 5 minuter av en film innan vi börja snapa med några roliga. Jag kanske va lite dryg men man ska inte ha snap om man inte visar sitt ansikte, det är ett ställe man kan visa sin dåliga/roliga sida i några sekunder.. ta chansen!. 

Vi testade på grind, och så klart är det jag som utsätts av blåmärkena , och det gick inte bättre än vad jag hade förväntat mig men  värt att testa man kanske har talang man vet aldrig. Jaja kunde inte ha skämt ut mig mer eftersom hon la upp allt på hennes "story". 

Ingen bild nu heller så det får duga med texten, ha en god kväll, tschuss!

Likes

Comments

Hej älskade följare!

Sorry till alla som förväntat sig ett inläg igår och kika in, jag var väldigt upptagen igår, sedan blev det lite sent att uppdatera ett inlägg. Till alla mina kära följare god jul!, och hoppas ni haft det lika kul som jag.

Jag orkar inte gå igenom vad som hände i gårdagen, så ni får skapa en bild vad jag gjorde, fantisera helt enkelt.                                         

Just nu sitter jag med min älskling och ser på film medans jag skriver ett inlägg. Hoppas ni gillar min blogg eftersom detta är inget jag gör vanligen, alltså beskriver eller utrycker mig för folk. Jag gör iallafall mitt bästa.

Jag vet inte vad jag ska göra senare, Men jag kan medela att jag ska till Borås denna veckan på fredag, och det blir lite photoshoot, som jag sedan lägger ut här i bloggen. Hade också tänkt att fixa min header i bloggen som fortfarande står tomt och massa, så länge latjar jag med designena som går att fixa ba så. Jag tror att det blir klart slutet av veckan, men man vet aldrig.

Sålänge njut av livet och ta inget svårt det är inte värt det jag lovar. Ha det bäst 

Likes

Comments

Har ni någon gång kommit till den punkt där ni inte har några bekymmer?, problem eller att man inte gillar någon?. Som vissa blir sårade och är väldigt trött å livet, skär sig för någon eller begår självmord, tycker det inte är bra! . Faktiskt är det väldigt skönt att inte gilla någon man tar typ bort 40% av sitt bekymmer, faktiskt är det helt lugnt, man dör inte av det.

Jaag har iallafall kommit dit!, det känns som att man är helt fri, alltså "hakuna matata". Inget kan förstöra min dag, inget problem kan nå mig. Man känner sig så avslappnad och lugn. Jag har aldrig tänkt på att den punkten kommer till mig efter allt "slit" och "plugg", jag och massa har fått.

Det är för mycket, ingen kan förklara hur man känner när man har full prov nästa vecka och man har inte ens börjat, den paniken det bekymret man har, att man aldrig kommer varken kunna höja sig, eller förstå hur det hänger ihop.
Massa ger upp och struntar i det totalt men jag valde att kämpa och börja lyssna på lektionerna. Men efter detta kan jag verkligen sitta ner och tänka om hur hemskt det verkligen var, ganska roligt faktiskt men att gå vidare är det bästa.

Hoppas ni når den punkten då känner ni er som de karaktärer i lejonkungen, (simone & pumba) verkligen teknader man måste älska!


Likes

Comments

Min dag efter skolan var helt och hållet så som jag förväntat mig, lugnt och smidigt. Jag har varit ute med min bebbe, och haft det bäst, efter resultaten jag fick.

Jag kom på att ni ville ha lite tips, hur man kan plugga här kommer några.

SO: har ni svårt för so, så gör du såhär, du läser en sida av vad det nu en du läser om, och sedan skriver du vad du förstår, även om det inte är mycket skriver du vad kan och fördjupa dig, sedan kollar du på sidan och skriver det du missat.
Du kan också sammanfatta med egna ord fast det är 80%, gör vad du känner.

MATTE: du måste vara med på lektionerna, och anteckna det som visas på tavlan, samt att du jobbar mycket på lektionerna och verkligen försöker. Du skall svara på frågor det höjer dig enkelt.

KEMI/BIOLOGI/FYSIK: du skall vara med på lektionerna delta i somliga diskussioner och prover måste vara trim!
För att du ska nå detta måste du läsa till proven mycket tidigare och ta läsläxa seriöst!, det kommer bli mycket enkelt & smidigt.

Vill ni ha bättre förklaringar så messar ni bara finns alltid. Så länge ha det bäst. 😘

Likes

Comments

Wow!
Jag kan börja med att jag fick sjukt bra i slutbetyg idag, har höjt mig grymt mycket. Hoppas det gick lika bra för er.

Jag hade tänkt på att spendera tiden med att vara med vänner och bara "chilla" och ha det bäst. Bland annat att gå ut, Och glömma bort allt om skolan, lärare och störande människor i skolan. Det lär jag och massor med andra att behöva.
Jag ser verkligen fram emot jullovet har så mycket planerat Asså sjukt!!

Jag har också tänkt på att marknadsföra min blogg men vet inte direkt hur man gör så om ni har tips bara att skicka in. Vissa är helt chockade att jag skaffat mig en blogg, men tro mig jag är det själv.

Jag har blivit "ifrågasätt" av att jag ska skriva i bloggen hur man ska plugga i vissa ämnen, och jag har verkligen råd för er som har det svårt med plugget, jag kommer skriva upp det lite senare på dagen. (Runt 15.00).

Så länge får ni ha det bäst!


Likes

Comments