Jag har skapat en enkät som jag jättegärna skulle vilja att Ni ska svara på. Man är helt anonym och det är väldigt enkla frågor att svara på och det går väldigt fort att svara på alla frågorna också. jag skulle verkligen uppskatta om Ni vill ta er tiden att svara på dessa frågor. Tack på förhand!


https://www.webbenkater.com/s/879cf27

Likes

Comments

Välkommen till EkoSmycken UF!

Detta är ett UngFöretagsamhets företag som drivs av mig, Elina, som går mitt sista år på Realgymnasiet och startade detta Ungföretagsamhet företag inom kursen Entreprenörskap. Planen med mitt företag är att jag ska tillverka egen- och handgjorda ekologiska smycken, så som armband och halsband åt människor, men även pannband åt häst och halsband åt hund och katt. Detta i olika färger, motiv och form. Jag kommer skapa dessa för försäljning, beställning åt kund och produkter som kommer finnas som visningsexemplar på sociala medier men även vid eventuella marknader osv.

Jag som driver detta UF företag heter Elina, och är en driven men också social, samt trevlig tjej som alltid försöker göra mitt bästa efter bästa förmåga. Mitt mål och motto är att skapa god kontakt med min kundkrets, men även att göra alla nöjda med sin produkt samt få goda referenser, samarbeten och goda rykten. Att jag ska kunna marknadsföra hållbara produkter som passar alla typer av människor och djur, oavsett vem som vill beställa mina produkter.

Jag hoppas på ett bra UF år och hoppas att Ni är några stycken som vill följa mig och hjälpa mig på vägen under detta år. Det jag hoppas på är ett lärorikt år tillsammans med kunder, familj och vänner som är villiga att stötta mig i mitt arbete. Att jag kommer växa som person och göra en personlig resa samt utveckling inom företagsamhet, men också inom ekonomi och allt arbete som ligger i att driva ett företag och allting runt omkring.

En viss procent av pengarna företaget tjänar in kommer skickas till någon/några av världens Rädda djuren/Animal Protection fonder. 

Nu kör vi och gör detta till ett toppen år!

Likes

Comments