Hej nu hittar mina älskade följare mig på elinsteneroos.blogg.sevi ses där XoXo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

De här på piva tror att jag gömt rakblad i mitt underliv så de ska tvinga mig till en tvångs gynekologisk undersökning strax efter ett sexuellt övergrepp. Hur kan de göra så mot mig? Jag får panik och mår ännu sämre än vad jag redan gör. Hatar psykiatrin och all tvång i det. Hur fan ska man må bättre....

Likes

Comments

Här på piva finns det så lite att göra. Personalen är sällan ute på avdelningen och patienterna är så sjuka i psykoser så de går inte att prata med. Jag är en social tjej så det blir jobbigt för mig att sitta tyst i en hörna. Det finns inga kanaler att titta på. Det finns bara 1 an 2 an och 4 an. Men jag har min dator och internet så det är ju positivt men man vill ju inte sitta framför datorn hela dagen. Så hur ska man fördriva tiden igentligen?

Likes

Comments

Var på permission idag med personal vi var i stan och shoppade. Sedan åt vi buffé. men det jobbiga kommer när man skal tillbaka. otrevligt bemötande från viss personal svårt sjuka patienter. allt känns jobbigt då. Vill bara hem. Vill till min mamma som är sjuk. Vill ha mina egna kläder och känna mig mänsklig. Nu känner jag mig bara som en sjuk människa som inte får bestämma över sitt eget liv. Allt som händer på avd går ut över mig och personal har inte tid att ge mig den uppmärksamhet jag behöver. orkar inte leva i detta nötskal längre.

Likes

Comments

Nu har jag blivit flyttad upp till allmänpsyk ifrån piva. Här är det riktigt jobbigt. De andra patienter fryser ut mig och personalen är bara inne på kontoret så det känns jobbigt. Till och med piva och rättspsyk kändes bättre. Jag känner mig jätte ensam och vill bara skada mig. Men gör jag det blir jag bara kvar längre. Måste ut men vet att jag är fast här i flera veckor till. Jag hoppas de släpper mitt lpt snart så jag kan skriva ut mig. Jag är så trött på psykriatrisk.

Likes

Comments

Jag var kvar på rättapsyk frivilligt fram tills jag skulle få en öppenvårdsmottagning. Sedan tog jag återfall på droger och hamnade på piva. Då skrev de ut mig ifrån Växjö och piva utan att jag fick någon öppenvård så nu mår jag jätte dåligt igen. Åker in och ut ifrån piva. Börjat med droger, skära mig och tog en överdos och hamnade i respirator. Allt känns hopplöst nu. Vill bara få hjälp av någon men ingen verkar vilja hjälpa mig. Inte ens rättspsyk. Vart går man när man inte får någon hjälp? Vart vänder man sig när man inte kan stå på egna ben och alla vänder en ryggen. Snart orkar jag inte kämpa mer. Vården i sverige hjälper inte de svaga.

Likes

Comments

Har funnit mitt livs kärlek här på rättspsyk han är bara så underbar. Trodde aldrig att jag skulle hitta en sådan bra mysig kille här. Problemet är bara att vi är på två olika avdelningar så vi kan inte umgås. Vi kan bara se varandra genom ett gemensamt kök. Igår lät personalen oss fast de inte får att gå in i köket och ge varandra en puss och en kram och det var så himla mysigt. Att känna hans närhet fick mitt hjärta att slå dubbla slag. Den bästa känslan man kan få. Kärleken är vacker och livet är vackert. Känner mig lycklig trots omständigheterna.

Likes

Comments

Här på rättspsyk så har man ett vårdlag som är med och bestämmer hur ens planering ska se ut. Sedan är det alltid läkaren som har sista ordet. Idag hade jag möte med mitt vårdlag och de faktiskt lyssnade på mig för en gångs skull. Vi vill att min ständiga tillsyn ska bort snart så jag kan åka på behandlingsresa ner till Malmö och träffa min familj och att jag ska få frigång efter det. Så jag hoppas att läkaren håller med planeringen och godkänner den. Det enda som skulle kunna stå i vägen är att jag ska på rättegång ifall jag ska få fängelse eller LRV och får jag ett LRV så kan allt ta dubbelt så lång tid än när man har enbart LPT. Så jag måste verkligen hålla tummarna att läkaren är på mitt och vårdlagets sida på fredag när det är rond.

Likes

Comments

Här har jag fått många sprutor med medicin jag inte vill ha. Bli nerdrogad mot sin vilja här är lagligt medans i samhället är det så olagligt det bara går att bli. Det är en hemsk känsla när man ligger fast spänd i en bälte säng och sjuksköterskor kommer med sprutor för att droga ner en. Sedan sitter sprutorna i kroppen i flera dagar så man går som en zombie och vet knappt vad man heter och orkar inte prata eller tänka och man vill bara somna men det går inte att somna så man går i en dvala. Jag har ingen psykos men blir nerdrogad av en massa psykos mediciner som bara gör mitt mående värre. Hur ska man tillfriskna när man aldrig får känna hur det känns att vara mig själv utan mediciner. Man blir helt personlighets förändrad och får aldrig komma i kontakt med sina känslor och jobba med dem så de blir bättre utan det är lättare för läkare, sjuksköterskor och skötare att bara droga ner en med tvångs injektioner. Tycker personligen att det borde vara olagligt även inom psykiatrin.

Likes

Comments

Mitt namn är Elin, jag är 21 år gammal och är inlåst mot min vilja på rättspsyk. Varje dag är en stor plåga. Jag får inte gå ut, jag får knappt träffa min familj och saknaden efter friheten är så stor så att det gör ont. Jag kämpar varje dag för att klara av dagen och läkaren tycker att jag är i så dåligt skick att jag måste ha tillsyn vart jag än går eller gör. Det är en stor frustration att aldrig få vara ensam. Tror ingen vet förutom de som varit med om det själva kan veta hur det känns. Att varje dag sitta inlåst bakom en mur man inte kan ta sig igenom. Bli blandad när man har LPT med dömda brottslingar med LRV som kanske har våldtagit eller mördat någon när jag själv är en vanlig tjej som bara är en fara för sig själv. Ska börja skriva om min tid här nu för att hoppas på att det blir en förändring och folk får upp ögonen för hur den psykiatriska vården fungerar och hur fel ett samhälle kan vara ibland. Så fortsätt läsa så får ni se och höra min verkliga vardag fast kedjad i detta system.

Likes

Comments