Contains affiliate links Konsumtion

Med vårkänslor ökar mitt köpbehov. Jag vill förnya mig, precis som naturen och blomma ut!

Den stora frågan är alltid ska jag köpa eller inte? Behovet av dessa prylar finns inte, jag klarar mig lika bra utan dem, de är inte livsnödvändiga. Den lycka, glädje och eufori jag får vid köp är obeskrivlig men också ångestframkallande. Lika glad som jag blir, lika mycket ångest får jag för att jag dragit på mig en skuld, lagt pengar på fel sak och inte satsar på mina drömmar istället. Jag skäms, skäms fast i ett par snygga jeans. Jag behöver bryta det här mönstret.

Likes

Comments

Appar, Budget

I ett steg att få bättre översikt över min ekonomi har jag nu laddat ner och fixat med appen Tink . Jag ska sätta den på prov under nästa månad och se vad jag tycker, har lagt in min budget och ett sparmål, let´s do this!

Likes

Comments

Efter mycket tänkande kom jag fram till att jag skäms för mycket för att berätta för nära och kära, men att jag måste dela med mig, så det får bli i denna blogg. resan från skulder till skuldfri, vad tror ni?

Jag blev vuxen och under en period mådde jag väldigt dåligt och botade detta genom att köpa fina saker, för det mesta onödiga saker som jag inte behöver. fast jag mår bättre idag finns behovet kvar och idag har jag dragit på mig en del skulder, inte omöjliga skulder, men skulder man inte vill ha helt enkelt. Konsumtions skulder. Jag finns inte hos kronofogden och jag lever inte ett speciellt tufft liv, men jag har drömmar som är svåra att förverkliga med skulderna flåsandes i nacken.

Så det här är en blogg om ekonomi, drömmar, konsumtion och att vara ung och sökandes. Jag hoppas jag inte är ensam och jag hoppas det finns någon där ute som kan känna igen sig.

Nu kör vi!

Likes

Comments