Hejsan.
Idag har jag jobbat mellan 8.30-13.30 och sedan drog jag till gymmet för att köra ett pass.
Det blev 25 minuter på motionsbandet och det blev totalt 1.8km så är nöjd med det. Sen körde jag ett ganska enkelt benpass med hjälp av maskinerna och även några övningar på marken.

Nu vet jag inte riktigt vad planerna är men mest ta det lugnt och imorgon ska jag till tandläkaren så får se om jag hoppar in på gymmet innan eller efter, kanske vila imon är ett alternativ också men jag får se hur jag känner imorgon helt enkelt.

Likes

Comments

Hej.
Detta är mitt första inlägg och jag har inte redigt kommit på vad jag ska skriva om, men jag tänkte att man kanske kan skriva lite om sig själv och vad man gör om dagarna för att ni ska få en liten uppfattning om vad som sker i min vardag.

Jag är 19 år och bor 3 mil norr om Kalmar hemma hos min pojkvän. Mitt hjärta brinner lite extra för motorsport och ridsport så hästkrafter är något jag älskar i båda formerna. På min fritid så umgås jag med mina nära och kära.
Har även börjat träna lite smått och förhoppningsvis så bygger man upp det också för att träna skadar aldrig koppen utan gör mer nytta än skadar den. (om man tränar rätt ofc)

Har studerat barn och fritidsprogramet så är utbildad barnskötare men just nu är jag bara timvikarie på några ställen, men förhoppningsvis kommer man framåt där också.

Mina föräldrar har varit skilda sedan jag var liten och min mamma och resten av min släkt bor i Vetlanda så jag försöker att vara där så ofta jag kan, pappa och min lillebror finns på Öland så dem är lite närmre.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva så detta får duga för stunden.

Likes

Comments