Lite bilder som beskriver den senaste tiden!

Jag i en badtunna på Marstrands havshotell tisdag-onsdag // Fredrik igår på Heaven 23, äntligen 18!

En till bild från Marstrand // Lever på jordgubbar just nu (!!) // Från i måndags när jag var med Olivia, Sara och Jossan

Likes

Comments

Hej på er! Sitter på bussen på väg hem nu från freddis, sov där inatt. Har haft en lugn morgon men nu har jag ett fullspäckat schema. Direkt när jag kommer hem ska jag träna, sedan äta, sedan fest med Vanja och sist men inte minst utgång! Kul!

Igår åkte jag in till stan direkt efter skolan och träffade Fanny! Det var kul för det var ett tag sen! Sedan åkre jag till Fredrik och spenderade min kväll där! Hade även min cheatday igår så självklart blev det pizza!

Likes

Comments

Nu är det dags för mig att sova! Har pluggat större delen av kvällen så hann inte med någon pw. Fick hem massa fina kläder så hade en bra kväll ändå trots allt plugg. Sov gott!

Likes

Comments

Igår var jag ju iväg på halkan så tog en vilodag för var ganska trött när jag kom hem och spenderade min kväll med min underbara prins.
Och i o med min vilodag igår hade jag extra energi till passet idag, då var de ben + mage på schemat och de kändes att de var ett tag sen men skönt o ha de gjort för nu kan de bara bli bättre! Har precis kommit hem och sitter och slappar i soffan och ska ta tag i lite plugg senare kväll kanske det blir en kort pw, vädret är för en gångskull helt okej och jag älskar ju att vara ute sent i mörkret och gå så!

Likes

Comments

Började inte skolan förrän 1 idag så fick en rejäl sovmorgon, typiskt nog vaknade jag tidigt men fick en bra morgon ändå genom att bara ta det lugnt och så. Efter skolan begav jag mig hem igen och väntade tills det var dags för att gå på GRIT, så aa nu är jag alldeles slut idag igen. GRIT är verkligen det jobbigaste passet men gud så bra det är! Man tar verkligen ut sig till MAX! Älskar det!

Nu sitter jag i sängen med frukt och kollar på OTH, ska sova tidigt idag för imon är det hakan för min del, nervös tjej!


Likes

Comments

Har äntligen blivit frisk vilket är lika med att jag äntligen fått träna!!! Var på 21 MIUTES på SATS och dessutom ett pass själv efter det så är verkligen heelt slut nu! Har återhämtat mig med en bar och lite frukt och sitter nu i soffan och tar det lugnt.

Tappar alltid blogglusten när jag är sjuk och inte gör någonting på dagarna under en längre tid, men nu när jag är frisk igen som sagt blir de bättring på den fronten och träningen! Haha är helt över exalterad efter att ha fått träna..


Slänger upp en bild från i lördags när jag var på pinchos med mina fina vänninor, Vanja och Bella.

Likes

Comments

Ligger i sängen och läser ELLE samtidigt som jag lyssnar på älskade miss del Rey. Om ett tag ska jag ta bussen till läkaren, vet inte vad jag hoppas på idag faktiskt kanske my medicin eller åtminstone ökad dos men vi får se. Efter det ska jag käka något innan de blir dags för hockey med min prins! Mys!

Är fortfarande lite hostig och saknar så att få träna! Vill komma igång nu nu nu!


Likes

Comments

Precis som alla andra ligger jag hemma o sjuk efter Val Thorens. Stannade hemma igår också men ska försöka pallra mig till skolan imon. Hör av mig lite mer senare för nu ska jag sjunka ner bland mina täcken och kolla film. Puss


Likes

Comments