Idag blev det att Maja och jag prövade AFRO. Var också en slags dans och hålla rytmen. Så roligt och idag gick det bättre och kändes som det verkligen gjorde skillnad. Efter passet sprang jag 3 km på bandet och sen körde jag mage. Den bästa övningen är den jag har som film här nedanför. Känns så bra i kroppen och lite så att man längtar efter att det börjar synas 😍

Det här är jag idag💪🏼💪🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vilken rolig träning det var idag, Maja och jag bestämde oss för att boka upp oss på ett pass idag. Blev Zumba, alltid velat pröva det för ser så roligt ut. Men Gud vad svårt det var haha, trodde jag hade någon rytm i kroppen men kändes som jag hade noll. Men roligt hade vi och bra träning. Efter passet körde vi lite promenad på bandet och sedan lite överkropp. Kommer inte kunna lyfta mina armar imorgon. Men så skönt :)

Likes

Comments

Hur sjukt är det inte att det endast är en vecka kvar tills vi åker till Sydafrika. Alltså ser fram emot denna resa otroligt mycket och kommer bli så häftigt. Alla djur, den här naturen och vi ska även bo på en vingård första natten. Hur coolt är inte det? LÄNGTAR!!! Då kanske bloggen inte kommer ha bästa uppdateringen men ska försöka uppdatera så mycket jag kan :)

Likes

Comments

Var på gymmet idag för första gången. Augusta, Maja och jag bestämde oss för att köra en gratis vecka på Nordic Wellnes. För att pröva ifall det är för oss och börjar vi träna tillsammans är det lättare att komma iväg. Åker utomlands om en och halv vecka så inte mening att sätta upp sig på ett gym än men pröva kan man göra. Men blir nog ett gymkort behöver det inför kommande säsong 😃

  • 98 readers

Likes

Comments

Alla mina blommor hemma har nu dött och så fort allt det gröna försvinner blir det så tråkigt i lägenheten. Var nere på stan idag för att köpa lite nya blommor. Ville ha med lite färg och då det är höst blev det färgen orange. Har äntligen tagit fram min stjärna från förra vingen igen och planterat i den. Köpte även en chilliplanta och en korallbär planta. Mycket nöjd och nu får vi se hur länge jag kan hålla platina i liv. 

Likes

Comments

Idag har jag varit hudvakt åt min kompis Josses två Chihuahor som även är Harrys två bästa vänner. De var snälla och var hundvakt åt Harry igår kväll och inatt. Sedan idag på morgonen var jag och hämtade Chicko, Nickie och Harry hemma hos Josse. Både Josse och Johan jobbade så kunde äntligen hjälpa dem med att ta hand om deras hundar. Det har gått mycket bra och de är så snälla och mysiga. Man har haft tre hundar på sig hela dagen. Nu ligger Harr här i soffan och är helt utslagen efter ett helt dygn med hans bästa kompisar. Tänk vad slut han är efter en och halv vecka hemma hos dem.

Nickie!

Chicko!

Harry känner ni!

Haha mitt uppe i någon lek de hade, Nickie kollar igenom Chicko ben för att ha koll på Harry. Ingen aning vad det är men roligt ser det ut.

Precis innan Josse var och hämtade hundarna var jag ute och tog höstbilder med dem. Alltså alla färger är så häftiga och hundarna smällde in i löven. Inte lätt att ta bilder på tre hundar själv men några fina bilder fick jag nog ;)

​Kolla vad söta de är! Ser så lyckliga ut :*

Likes

Comments

Kvällens fördrink, en alkoholfri och en med alkohol. Mycket goda och gjorda av Kristina Siljesjö.

Här har vi mamma och Kristina.

Mycket mingel med mycket trevligt folk. Under kvällen har vi haft mingel och dans med plockmat.

Lisa och Victor!

Kvällen plockmat. Wraps med lax och pulledpork, pastasallad, bröd och goda knäckebröd.

Mer mingel under kvällen. Roligt att alla satt på olika ställen under kvällen.

Björn och mamma förbereder inför tårtan.

Fin och otroligt god tårta från Napoleon konditori i Jönköping.

Här får mamma mycket lovsång av 37 personer.

Sedan hade Anders Siljesjö fixat en musiktävling där vi alla var indelade i 11 lag. Mitt lag kom tvåa och ledde i "halvlek". Men sen gick lag 8 ifatt oss och vann med 1 yngla poäng ;).

När alla sedan gick tog jag kort med mamma och alla gäster. Alltid roligt att se alla som var på festen!

Malin, mamma och Martin.

Mamma och Reem

Alice, mamma och Hans

Ann, mamma och Ingemar

Kicki, mamma och Jonas

Kjell, mamma och Elisabeth

mamma

Lisa, mamma och Victor

Mamma och Oscar

Dan, mamma och Hans-Erik

Björn och mamma

Evelina, mamma och Eva

Philip, mamma och Pola

Tony, mamma och Gunilla

Sara och mamma

Anders och Kristina fick ingen ensam bild med mamma då jag hann gå före dem igår och Anna och Jörgen hann smita iväg innan jag hann be om ett kort ;) Det var en lyckad kväll igår och med mycket skratt, prat och dans. 

Likes

Comments

​Ikväll ska vi fira mamma ordentligt och då måste man klä upp sig. Damma av mina vita högklackade skor från Nine West som jag köpte i USA för kanske nästan 9 år sedan. Har aldrig använt dem och idag ska bli premiären. Har även på mig min tröja jag fick av Kajsa och Likas i 24 års present. Kommer byta skor under kvällen för kommer inte kunna dansa i dem och tror mina fötter kommer dö om jag inte tar av dem. Men värt att ha lite ont. 

Vill man vara fin får man lida pin! 

Likes

Comments

Hemma från en förmiddag i Jönköping. Mamma fyllde 50 år förra helgen och firandet fortsatte idag. Vi var på stora hotellet på frukost och det var otroligt gott. Så mycket mat, nästan tur man inte äter sådant varje dag för man blev jätte mätt. Men alltid roligt att lyxa till sin vardag såhär och de var så gulliga och kom med en flagga till bordet. De hade koll på att mamma fyller år mycket bra koll har de.

Efter frukosten åkte vi upp till A6 för att provköra en bil mamma funderade på att köpa. Men den var inte riktigt som hon trodde, mycket snygg var den och hade lätt haft den. En Mercedes var det en mer sportmodell men var inte så sportig att köra, den var faktiskt ganska seg i starten. Efter vi provkört den åkte vi ner till stan för att hämta cateringen till fetsen likväl och höstade även upp Martina som ska hjälpa till på festen.

Jag hade på mig byxor från ellos, skjorta från Ralph Lauren, kappa från New Look och väska från Coach

Likes

Comments

​Vad skulle man göra utan gjut i sitt liv? De ger så mycket kärlek och lycka. Att vara hemma i Röjda och umgås med djuren ger så mycket ny energi som man kan leva på ett bra tag. Rena lyckopillerna! 

Likes

Comments