Header

Likes

Comments

Contains affiliate links

En lagom stor handväska som jag beställde för ca en vecka sen, till syfte att ha med mig när jag åker iväg över en dag och endast behöver ha med mig t.ex. plånbok, mobil och kanske någon liten necessär med det viktigaste. Den är otroligt stilren och passar ihop med dom flesta outfit vilket jag tycker är till stor fördel.

Här hittar ni väska:Anna Field Handväska

Likes

Comments

Dör för denna kvinnas utseende, jag kan inte vara den ända(!!)

"Ibland mår jag inte så bra" är en bok som är skriven av Therese Lindgren och den boken handlar om hennes liv med psykisk ohälsa och hennes liv med både panikattacker och ångest dagligen. Jag tycker det är starkt av henne att skriva en bok om just detta. Jag vill tipsa om just denna boken då den är så pass personlig att det känns som att jag personligen sitter med henne och lyssnar på hennes historia, fast läser om det. Man får en inblick om hur det är att ha panikattacker och ångest, och för mig som inte har problem med detta blir fångad för stunden, på grund av att sättet hon skriver det på är så pass gripande. Hon skriver vad det är som hjälper henne ur paniken just för stunden och hon skriver även om sin relation med Anders mm.

Utan att säga för mycket så tycker jag att det är värt att läsa den, den ger så många intryck på samma gång och så mycket känslor. Du kommer inte ångra dig!

Likes

Comments

Jag blev tipsad av detta torrschampo, LIANCE professional, av någon bloggare för ett tag sen och jag tänkte att det iallafall var värt ett försök. Jag har testat det ett tag nu men jag måste tyvärr säga att det verkligen inte funkar på mig. Efter jag använt detta blir mitt hår som om jag sprayat hårspray, alltså det stelnar och känns torrt på något sätt. Om jag efteråt ska dra igenom en borste så kommer jag inte igenom alls, utan produkten har satt sig som ett lager. Så skulle jag köpa den igen? Nej.

Nu säger jag inte att denna produkt inte passar för just dig, men för mig... så funkar den tyvärr inte.

Om jag vill använda ett torrschampo som fungerar för mig så använder jag mig av den populära Batiste torrschampo i clean & classic original. När jag använder detta blir mitt hår inte alls stelt eller torrt som med Licance, utan det gnuggas in i hårbotten och gör verkligen sitt jobb. Detta tipsar jag starkt om ni inte redan känner till detta, verkligen!

Likes

Comments

Lördag kväll och det blir en kväll med film och godis, alltså en riktig myskväll. Jag testade en av ansiktsmaskerna som jag fick hem igår på posten och jag tyckte inte alls den var så bra som alla säger. Det kan ju vara så att jag har köpt ett annat märke än vad dom som sagt bra om den har gjort, men just denna tyckte jag inte alls om. Jag blev len men på min problemställen, runt näsan och precis under läppen, så hjälpte det inte alls. På resten av det applicerade ställena så blev jag som sagt len, vilket var bra, då vet man att den gjorde något iallafall. Nu ska jag starta en film och bara ta det lugnt, hoppas att er lördag blir minst lika bra som min!

Likes

Comments

En liten sak som hjälpt mig otroligt mycket i vardagen är att ha en To Do List varje dag. Om jag vet att jag har saker som borde göras under dagen så skriver jag ner det i mitt anteckningsblock och gör en lista av dom sakerna. Det gör det lättare att både komma ihåg allt som borde göras men den största fördelen med just detta är att det är en sån otroligt skön känsla att få pricka av alla saker man gjort. Känslan av att veta att man varit produktiv under dagen är ju fantastisk, men genom den här listan har du även det som ett "bevis"!

Jag har sett på många olika bloggare och även youtubers använder just detta tipset, och dom tycker exakt lika som mig. Detta är ett stort tips från både mig och tror som sagt fler kan relatera till vad jag menar.

Likes

Comments

På posten idag kom ett paket som jag väntat spänt på. I paketet låg mitt smink som jag beställde här om dagen och jag är otroligt nöjd för dom produkterna. Det är tre produkter från märker Makeup revolution, en liquid eyeliner, en Volume Mascara och en setting spray. Jag har redan några paletter från detta märket och jag har verkligen varit extremt nöjd med dom, så förväntningarna för dessa är höga.

Jag har som ni ser även köpt en ny beatuy blender pga min gamla har blivit äcklig, trots att jag tvättar den... så det var dags för en ny. Samma sak med true match concealer, jag har haft den sen innan och jag älskar den men den är nästan slut så passade på att köpa en ny redan nu.

Det tre sista sakerna är nya saker som jag beställde för att testa om dom är något att ha, mer utav en ren chansning alltså. Det första är dom populära black mask och ärligt så tror inte jag riktigt på att dom kommer fungera, men det är ju värt ett försök. Den andra produkten av dom tre är en lipliner från wet n wild, denna är en sån som färgen är lite utanför min comefort zone så att säga. Den jag är mest taggad på att testa är en ögonbryns produkt från något märke som heter freedom. Jag har hört talas om detta märket innan men inte riktigt lagt ner tid på att kolla upp märket närmare, förens nu och jag bestämde mig för att ge det ett försök.

Jag tänker mig att jag ska testa dessa ett tag, sen skriva om vad jag faktiskt tyckte. För vem vet... kanske är mina nya favoriter!

Likes

Comments

Äntligen fredag!

Fredagen är här, bästa dagen på veckan. Klockan är just nu 06.24 och jag sitter och äter min frukost och ska alldeles snart åka till jobbet för ett kort pass på förmiddagen. Dagens andra planer: Hinna med någon sorts av träning, aningen springrunda eller en vända till gymmet, vi får se vad som blir. Jag ska även ha en kväll att bara ta hand om mig själv, sätta på mig en ansiktsmask och ha olja i håret. Avsluta kvällen med serie eller bara sitta framför TV med mamma, mys! Så ser min fredag ut iallafall och jag hoppas att er Fredag blir minst lika bra!

Likes

Comments

YouTube och Pepsi Max måste vara den perfekta kombinationen!

Dagen blev inte riktigt som jag planerade. Den började med en tidig morgon för att skjutsa hem min gudmor från bilverkstaden och det slutade med att jag blev kvar och kollade filma hos henne enda till eftermiddagen. Blev under dagen att känna mig dålig och åkte därför hem för att vila men påväg stannade jag för att köpa en bit choklad (hihi). Så... resten av kvällen blir sängliggandes framför en bra film eller kanske någon ny serie, för att vila upp mig inför jobbet imorgon. Men man ska inte klaga för imorgon är det äntligen Fredag!

Likes

Comments