Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En otrolig söndag och en otrolig avslutning på sportlovet. En hel dag i slalombacken med en massa åk och även grillat korv. Backen var bra, vädret var okej, blåste lite för mycket men det funka. Om man ser söndagen som heldag så var det en toppen dag! Jag invigde även min nya jacka samt testade på att åka lite snowboard, men det gick sådär haha... Så jag tror jag håller mig till skidorna framöver.

Imorgon börjar skolan återigen och jag känner att det ska bli skönt med rutiner men ändå skönare att vara hemma. Om en vecka åker jag och min klass till Polen för en studieresa så jag tror jag klarar av en vecka innan det bär av. Är dock otroligt nervös men jag tror det kan bli kul!

Likes

Comments

Sovmorgon, det är något som vi alla behöver ibland och idag var det en sån dag. Det blev en lååång sovmorgon vilket jag var värd då jag var ute igår och var hemma sent, ca 04. Så.. sov till 11.30 "ish" vilket var skönt och det gör inte så mycket för idag händer det inte mycket speciellt haha. Efter detta ska jag ta mig igenom en stor städning av mitt rum, försöka få lite plugg gjort så att inte jag ligger efter så mycket inför kommande vecka och ikväll ska jag försöka klämma in lite träning men det är osäkert om jag hinner då det är hockey kl 16, vilket jag inte missar. Det får bli min plan för nu och så får vi se hur den ändras under dagen. Hoppas ni hade en underbar Fredag igår och att ni får en underbar Lördag idag.

Likes

Comments

Efter att inte bloggat på ett halv år är jag ute på det spåret åter igen. Jag bloggade tidigare på en annan blogg men pga inte nöjd med designen och många inlägg som jag skulle behöva ta bort så kände jag att jag ville börja om på nytt och få en ny start... gör om, gör rätt! Jag går sista året nu och har just idag 99 dagar kvar till den stora dagen, studenten(!!). Med detta hade jag tänkt att blogg mig igenom tiden för att dela med mig av vad som kommer hända under det sista halvåret på gymnasiet. Vad händer i skolan under denna tid? vad gör jag på fritiden? Hur kommer studenten se ut? Det kommer vi inom kort få se och jag kommer blogga ALLT.

Vem är jag då?
Jag en 19 år gammal dalkulla som lever ett vanligt student liv i ett vanligt Sverige, fast snäppet bättre. Utan att plugga så tränat jag, är med vänner och tar vara på tiden här i Dalarna. Jag är nu sjukt taggad av mitt sista år på gymnasiet och sjukt spänd över var vägen leder mig och vart jag kommer stå om ett år. Pluggar jag? Vart bor jag? Jobbar jag? Arbetslös kanske? Ja, det vet ingen för tillfälle men inom en tid framåt så vet vi.

Likes

Comments