Mycket bilder på mig. Från snapchat dessutom. Tidigare i veckan vart jag förlängd på jobbet och det ville jag fira. Så hemma hos Michaela lagades de Hamburgare och jag drack prosseco. Vem trodde för två år sen att vi skulle sitta i hennes lägenhet, jag johanna och hon, och ha en riktigt trevlig kväll bara vi tre. (Även om Elsa & Emelie åt middag med oss) Men det hade vi. En riktigt trevlig kväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mamma passa på att fylla femtio och hela familjen tog sig till Malta för att fira det. Lilla fina Malta. Vi hade sån tur med väder att dagarna gick ut på att bara slappa i solstolen. Det behövdes. Nu är jag påfylld med en massa ny positiv energi och det känns så bra.

Likes

Comments

Efter två månaders planerande kunde jag ställa mig inne på Mc Donalds i Lindvallen för att överraska Lisa, genom att jag hade tagit med mig Jennifer till Sälen. Hon grät, vi grät och nästan så hennes arbetskollegor grät. Där uppe befann vi oss under helgen. Vi tre, vilket järngäng. Jag längtar tills du flyttar hem igen Lisos, så vi känner för det. Men tills vidare får jag leva med att vi lyckades överraska dig som aldrig förr.

Likes

Comments

Strax innan halv tio i fredags hade jag turen att få se Sabina Ddumba live på katalin här i Uppsala. Som sällskap hade jag Elsa & hennes mamma med mig. Det är helt fantastiskt vilken röst hon har och hennes låtar är så bra. Blev bara ännu mer kär i henne än vad jag var innan.

Likes

Comments

​Jag minns bara alla det där nätterna som jag spenderade rak lång i sägen i väntan på att höra handtaget till ytterdörren tryckas ner lite försiktigt och sedan dina försök till smygande fotsteg in till mitt rum. Men som aldrig kom.


Igår kom du upp som vänförslag på Facebook och det hjälpte inte att logga ut och ta bort min sida. Mitt hjärta låg ändå som ett trasigt glas på golvet. Samtidigt som jag sitter och läser på alvedonpaketet "mot värk", det är fel. För jag minns inte en enda gång som det har hjälpt mot värk i hjärtat. Skriver man värk borde man mena all sorts värk. 


Och jag tror inte på att ett nytt år hjälper. Det tynger bara ner axlarna ännu mer. Med vetskapen att man står kvar på ruta ett tio månader senare gör en bara livrädd att det nya året ska kännas precis som det gamla. Tomt.


Inget hjälper mot ett värkande hjärta. Inte minnen. Inte alvedon. Inte ett nytt år och det är bara skit

Likes

Comments

Se det här lite som ett test inlägg och ett litet litet bevis varför Barcelona är så fint. I alla fall stranden. 

Likes

Comments