Header

Lyrik:
Jag kände mig inte levande, jag förstod inte vad som var fel. Jag älskade dig, men kände mig inte hel.
Du tryckte ner och sa att vi inte var på samma nivå, du stängde av dig själv, det fanns inget vi två.
Som jag kämpade för att hitta tillbaka till oss, det var lönlöst, vi började slåss.
Hårda ord och pajkastning, slutade med en jävla belastning.

Jag var vilsen och offerkoftan var på, visste inte vilket håll jag skulle gå.
Att se dig varje dag fick mig att må skit. Jag hoppades att du skulle ge efter, efter allt mitt slit.

Varken respons eller något beslut. Du gav mig dödslängtan, ja var tvungen att göra något akut.
Hemlängtan tog mitt vilsna jag till förnuft, vi sålde allting, nu blev de tufft.

Ett sista farväl. Vi kollade inte ens på varann, hela min värld den brann. Inners inne visste vi båda att vi gjort fel, egot tog över och allt blev ett spel.

En dramatisk vändning mot nya mål tog fart. Det förflutna har passerat och jag fick en nystart. Släppte taget om det som betydde allt. Nya vägar leder mig till en ny 
fadersgestalt.


Jag är starkare nu och kommer alltid förbli. Ingen här i livet går helt fläckfri.


Likes

Comments

Fick sådant sug att lägga upp lite semesterbilder från förr, eftersom jag fick en ny semesterresa i julklapp. Lycklig lottad! Jag har världens bästa familj!
Bilderna får tala för sig själv. Det är ifrån båtresan 2013.

Likes

Comments

Se mig för här är jag. Titta på mitt underbara lyckliga liv. Det vet väl alla: Nuet finns bara på instagram. Självkänsla och närvaro är utdöende. Bekräfta mig. Gilla mig. Lajka mig. Haschtagga mig. Lägg upp mig. Titta på min kropp. Titta på mina kläder. Min röv. Mitt hem. Mitt fancy jobb. Mina ögon. Mina muskler. Min katt. Mitt BMI. Min diet. Min dag. Min träning. Min mat. Mina vänner. Mina resor. Mitt växthus. Mina tomater. Mina bröst. Mitt hår. Min död. (För jag kommer ha en selfiepinne de sista minutrarna. Och jag lovar jag ska dö snyggt.) Jag ska vara smal och ha ett BMI under 19 så jag kan göra en riktigt läcker nyckelbens-selfie. Mitt hår ska flyta över hela kudden, jag ska dra in magen och le när själen sipprar ut genom munnen. Precis som när jag fejkar en orgasm. Jag kommer. Åh Guuuuuuuuuuud jag kommer!!! Så får sköterskorna som sveper mig och tänder ett ljus (eftersom jag antagligen dör ensam pga av självupptagenhet) lägga upp en sista bild på bloggen.
Gaga säger det så bra. It wasn´t love it was a perfect illusion.
En masspsykos. En sjuklig hets, mistaken for love.

De enda mål här och nu: Älska dig själv för den du är!

Likes

Comments

Hej!
De har hänt väldigt mycket sedan ja skrev senast. Jag har flyttat från Hjo, hem till mina trakter utanför Göteborg. Jag har bytt arbete och bytt ut Villa mot Lägenhet. Det är spännande hur livet kan ta en vändning så fort och dramatiskt.

Idag är jag en väldigt stark person och idag älskar jag mig själv och livet.

Jag tycker det är skrämmande att vår utveckling med samtal går i den riktningen som de gör. Folk avbryter varandra, lyssnar inte, är fruktansvärt stressade, kollar hellre ner i telefonen än att va närvarande och kolla upp vad som försegår. Jag säger inte att jag aldrig hamnar där, men när ja väl gör det, kommer jag på mig själv och påminner mig själv att försöka suga in det som är just nu.

Ett grymt bra tips på att vara närvarande är när jag tränar med min vän Sandra på gymmet. Inga mobiler som stör, fokus på våra kroppar och samtal mellan oss två. En timme som bara fokuserar på min kropp, vårt samtal, de är fantastiskt och befriande!

Annars brukar jag träna mycket själv med musik i öronen, jag går in i mig själv och fokuserar på hur mina muskler ska tröttas ut, hur de arbetar och min teknik i varje övning. Det är inte samma känsla men den är också härlig på sitt sätt eftersom jag känner mig nöjd efteråt.

Har ni någon gång känt att efter ni varit å tränat så är ni ändå inte nöjda? Besviken på att det gick dåligt, inte var tillräckligt stark? Ja. Ni vet den där negativa känslan. Släng den negativa känslan åt helvete och vänd den till positiv istället! Du har ändå tränat idag, du försökte att göra ett bra pass och du lyckades komma dit, träna, och åkte hem. Var nöjd med det! Alla dagar kan inte va konstanta och lika bra. Acceptera det!

Samma sak känner jag med alla hjärnspöken jag har om min kropp ibland. Alla har haft hjärnspöken, right? Så fort de kommer en negativ tanken om min kropp eller mig själv, så tänker jag: nej STOPP Johanna! Vänd denna negativa tanken. Den hjälper mig inte att utvecklas i rätt riktning och gör inget bättre i mitt liv. Vänd tanken! Allt handlar om att va uppmärksam om sina egna tankar och vad den gör med dig själv. Ju mer närvarande och uppmärksam jag är om dessa tankar, desto mer kan jag jobba med dem dag för dag.

För 8 månader sedan vägde jag 10kg lättare än vad jag gör idag,
Men vet ni. Idag mår jag så mycket bättre i mig själv och min kropp. För jag fokuserar på allt fint som jag har på min kropp. Jag ger mig själv komplimanger och lyfter upp de jag ogillar, eftersom jag en dag ska gilla och acceptera hela min kropp. Det är alltid en kamp mellan mina tankar och min kropp. Jag har kommit långt men jag arbetar daglig med detta.
Och det känns Okej!

Ha de fint

Likes

Comments

In lediga dag börja med huvudvärk from hell. Men ja tvinga mig upp och fyllde på min obalanserade kropp med te, salt och honung. Tänk vad enkelt det är att få kroppen ur balans? Jag kände mig verkligen bakis i morse. Spyfärdig.

Det blev iaf bättre och idag har jag hunnit städa huset, tvätta, damma. Sånt nödvändigt som behövs göras. :)

Har precis varit på medicinsk massage i Hjo. OH shit vad jag behövde det. Nog inte varit på massage över ett år. He, de var på tiden kan jag lova! Min onda rygg fick sig en rejäl omgång och det behövdes kan jag lova. Har så mycket muskelknutar så de står härliga till.

När hon kom upp mot trapecius/ nacken kändes det i hela kraniet och käken. Ända in i tänderna. Helt sjuk vad skönt! Bakom skuldran fanns det en hel del att knåda ut. Skönt när de strålar ner i hela armen också. Hehe, ja då vet jag att det tar bra och kroppen svarar iaf! 

Kan varmt rekommendera hennes massage, hennes sida finner ni här: http://skatanosvalan

Hon toppade det hela med lite Guasha, en skrapmassages som är ca 4000 år gammal metod mot kronisk värk som ursprungligen kommer från Kina. Gua Sha är en hård massage som utförs med en skrapa gjord av oxhorn. 

Det är bara att boka sig. Helt underbart! Jag borde unna mig och min kropp mer massage! Minst en gång i månaden alltså. Likes

Comments

Halloj!
Idag var en sådan dag att jag kände för att dra å simma, ja de händer inte så ofta..

Eftersom jag alltid haft ett visst synsätt och tycke om min kropp valde jag idag att försöka se de fina sidorna på min vackra kropp. Det är svårt men när jag simma där idag så kom en låt med att något är imposible. Då tänkte ja, Im possible!

Och vips så fick ja nya glasögon på mig framför spegeln idag. Och vet ni, jag skäms inte längre eller trycker ner mig själv med dåliga tankar bara för jag köpte mig en onyttig oreo kaka idag.

Ha det gött!

Likes

Comments

Idag började dagen med att käka frukostbuffé på Redfellas med Sara. Sedan  tog vi en härlig promenad bland höstens alla färger. Sedan åkte vi till Hjo och kolla in naturen 😁 Eftersom de regna blev de inge svamplock.

Nu är jag åter på Redfellas och käkat pizza (igen).

Well Well,  nu skall de snart bli möte här. Så imorgon är de en ny vecka med nya utmaningar. Thingeling

Likes

Comments

Snart har Redfellas Skövde varit öppet i en månad. Galet! Tänk vad mycket som hänt från starten till nu. Här en bild från dagarna innan de öppnade.

Oktober betyder bröstcancer/rosabandet kampanjen, mustaschkampen, oktoberfest, högskoleprovet och att bönderna gödslar här ute på landet! Shit va de luktar alltså! Fort jag går utanför dörren stinker det 😁 Men vad vore inte vi om vi inte fick mat på bordet för våra bönders skull? Så det är luugnt, låt det lukta!! 😉

Förresten! Har alla varit och besökt Redfellas? Om inte, dra dit!  Pizzorna, raw bollarna och smoothies är de godaste som finns 👌👌👍

Idag önskar jag er en härlig fredag och helg!

Likes

Comments

Hösten har verkligen kommit hit med stormsteg och det känns mysigt att klä på sig den där stora gosiga varma koftan och den långa halsduken.

Äntligen fick jag träffa Juni i helgen.Hon är bedårande vacker! Sådan sötnos. Jag är en stolt faster som både fick byta bajsblöja, mata och natta henne. Min lilla godbit ❤❤❤

Idag har Jag och Robert 4års dag. De firas med lite bio ni senare ikväll. 

Nu ska vi strax dra så ha de gött där ute i höstkylan😄😄

Likes

Comments