Så vad har jag gjort denna månaden egentligen? Tiden går så sjukt fort. Försöker ta vara på varje dag men inte lätt när tiden flyger förbi.
Har iallafall hunnit med en dag tillsammans med Elin, bestående av en tripp till Hjo & fika. Förra helgen blev det utgång med mina favoriter!
Denna helgen blir det lugnare för det är min jobbhelg så ska bara ta det lugnt.
Ha en fin fredag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kan med glädje välkomna hösten! Jag älskar faktiskt denna årstid. Nu kan man börja ta fram gosiga filtar, tända ljus & ta fram höstkläderna.
Och alla dessa vackra färger som uppstår 🍁

Likes

Comments

Igår åkte jag & Johan till Ikea för att jag skulle kunna köpa mig ett nytt sminkbord och spegel. Blev verkligen så himla bra! Nu är äntligen allting i ordning & strukturerat. Vi hann även med en del shopping till garderoben.
Senare på kvällen var det middag hos min älskade mormor och några glas rött blev det med. Uppskattar verkligen lediga helger!

Likes

Comments

Hade världens mysigaste dag igår på stan tillsammans med mormor, mamma & Linnèa. Shopping fick stå på schemat & däremellan fikapauser. Fick verkligen ny energi av att vara med dom, min älskade familj!

Likes

Comments

Tre pics från trippen till Göteborg med Elin! Är dessvärre väldigt besviken då alla bilder försvann på oss och detta är den enda vi fick ihop haha. Thats life.
Blev hur som helst mycket vin, klackar i taket & shopping. En perfekt helg i min smak.

Likes

Comments

Här har det varit tyst ett tag, men dock har det inte hänt mycket i mitt liv förutom jobb i sommar. Måste visa mina nya shoes jag fick av Johan, så äckligt snygga!
Hur som helst har jag bara denna dagen att beta av på jobbet sen imorgon drar jag & Elin till Göteborg & bor där i några dagar, så underbart!

Likes

Comments

Gör en bildbomb till! Några bilder från semestern med dom jag älskar mest.

Likes

Comments

More pics från finaste Stockholm.

Likes

Comments

Igår bjöd jag & Johan hit våra närmsta kompisar för ett sommarhäng på soldäcket. Hade det så roligt, har alltid roligt tillsammans med dessa underbara människor!

Likes

Comments

En aning brunare och jag älskar livet atm

Likes

Comments