Idag var vi inne i stan en liten runda, då jag skulle köpa smink och ville ha hjälp av Ida. Då får man passa på när man väl är nere i Karlskrona. Efter det åkte vi ut i skogen för att leta kantareller, och här är dagens fynd (från skogen):

Likes

Comments

Eftermiddagen och kvällen spenderades hos pappa ute på Sturkö. Vi har ätit tacos, ätit jordgubbar, druckit champagne och hunnit köra en runda till Småland för att titta till en av hästarna.

Likes

Comments

Igår förmiddag begav vi oss till Karlslrona för att spendera nphra dagar här. Det blir ju tyvärr sällan så att vi är här längre än en helg, så denna gången går vi iaf till på fredag. Idag på förmiddagen bestämde vi oss för att ut i skogen och leta efter kantareller och Zigge skulle självklart med.

Likes

Comments

Fyra dagar som har gått alldeles för fort. Nu är vi på väg till flygplatsen för att om två timmar ta planet som går hem. Vilka fantastiska dagar vi har haft, hit kommer vi åka igen om inte allt för lång tid.

Likes

Comments

Det känns som om fötterna blöder och att benen snart gå av. Ännu en dag vi spenderat mestadels till fots. Nu ligger vi på hotellet, har inte ens ätit middag och har inga tankar på det heller. Idag har vi hunnit med en hel del. Vi har varit i Camden, Covent Garden, Trafalgar Square och hunnit med lite shopping på Oxford Street (idag igen).

  • Resa

Likes

Comments

Här äter man fika till frukost, sätter sig vid dukat bord och blir serverad kaffe och färskpressadjuice vid bordet, kan man ta med sig detta stället hem?

  • Resa

Likes

Comments

Idag har vi gått hur mycket som helst, men hade utan problem kunnat gå lika mycket till. Det har blivit lite shopping under dagen och nu ikväll bestämde vi oss för att gå i närområdet vid hotellet, så vi hittade en jättemysig pub här i närheten som vi bestämde oss för att äta middag på.

  • Resa

Likes

Comments

Vi bestämde oss för att utforska lite till fots idag, så förutom att vi har gått över en mil har vi hunnit med förvånansvärt mycket. Vi tänkte att vi ikväll ska kolla upp lite noggrannare vad man kan göra här. Är det någon som har tips så mottages det jättegärna!

  • Resa

Likes

Comments