Header

Tja. Börjat jobba igen på heltid och det känns riktigt bra.. Strulig början på termin men sjuka lärare osv, nu börjar det lätta och får in bra lugna rutiner.

Men idag efter lunch fick jag sån hjärtklappning andnöd och svimatacker så fick åka in på akuten. Väldigt obehagligt men fick efter 6 1/2 timma åka hem!

Snälla kollegor som skjutsar mig dit och fick hjälp att hämta bilen på jobbet sen igen.

Eftersom inget fel hittades börjar jag ana ångestattacker, bara att hoppas på det bästa dock känner jag mig ganska lugn för att ha haft några prövande veckor.
Håller tummen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 122 Readers

Likes

Comments

Har inlett semestern på bästa sett!
Har äntligen pallra iväg arslet till gymmet och börjat träna äta nyttig och mår mycket bättre!
Dock en jobbig inflammation i ryggen som känns av men kör övningar som går bra!

Börjat satt igång Callisto nu på betet också! Både han och jag känner oss ganska trötta men vi kämpar på!

Just mu sitter jag och lyssnar på sån fin musik och tårarna sprutat.. Vet inte varför men dom gör de.. Tror allt som hänt denna vår börjat komma ikapp mig!

Nästa vecka ska jag göra MT hjärna och kolla ögonen, mest för att vara på den säkra sidan!

Hejhej hörs!

  • 154 Readers

Likes

Comments

Har förmodligen fått min sista behandling idag, håller tummarna för det iaf, och som sist krånglade det lite, vart stucken 6 gånger innan vi fick dit nålen, och fick ta extra prover och ska samla urin igen, för att dubbelkolla hur allt ser ut.
Dock får jag känslan av att jag redan är på väg in i ett nytt skov, har lite symtomet på det som röda kinder och sår i munnen, trötthet och ont.

Nästa vecka ska jag träffa min läkare och hoppas på lite svar, mest intresserat är om jag ska utredas för psoriasis atrit, som han misstänkte när jag berättat om
Några av mina symtom.

Började jobba förra veckan och känner mig ganska slut redan, dock är det bara 2veckor kvar sen går min anställning ut och börjar igen i augusti. Så tror nog att jag håller ut och jobbar på!

Callisto har fått flyttat upp till Lack innan vi åker vidare på bete och det är så skönt att pojkarna äntligen får gå tillsammans! Får rida med mamma och mysa på! Obeskrivligt!

  • 196 Readers

Likes

Comments

Ja för 2veckor sen hade jag tänkt att börja jobba, dock vart det biverkningar på medicin så jag fick nöja mig med att vara sjukskriven längre.
Kände att jag behövde dom här två veckorna för jag har kunnat återhämta mig väldigt bra.

Denna vecka har varit helt underbar.
I onsdags red jag Lack för Martin och det gick till en viss del bra, emellanåt tog han bettet och sa bye bye lillmatte! Haha.
I torsdags red jag Callisto för Martin och han gick som en Gud! Riktig fin var han!
I fredags tävlade jag Lack på våra stora hemmatävlingar och vi red ihop 61% ganska bra för att nästan inte ridit han på hela vintern, 3a i klassen och såklart första utanför placering.
Lördag var jag funktionär och speaka det är ju så kul, och bästa utsikten!
Och idag tävlade jag Callisto och han var så otroligt fin! Vi red ihop 58% och jag är supernöjd, för att han inte håller i hop i övergångarna och formen varierat emellanåt så fick vi endån ihop bra % på hans andra tävling nånsin!
Snart blir det bete och välförtjänt vila!

Efter dessa intensiva dagar känner jag är jag kommer orka jobba igen, så Imorgon ska jag äntligen börja jobba halvtid och det ska bli så kul att få göra nått, och träffa alla kollegor igen!


Bästa pojkarna!

  • 195 Readers

Likes

Comments

Vilken slö dag!
Jo till att börja med så vart jag bra efter alla biverkningar från det smärtstillande plåstret! Så igår satte jag på mig det gamla plåstret med halva dosen som jag hade förut som jag aldrig känt nånting av. Men självklart vaknade jag idag med illamående och huvudvärk kallsvettningar mm.. Nu struntar jag i dom dumma plåstren!

Vilade hela dagen tills jag åkte till stallet och red ut en sväng och då kändes det lite bättre, dock när jag kom hem till Frösön så har jag ju både spytt och svimma 👍🏻
Ska sova nu och hoppas på att må bättre imorgon för då ska jag rida bästa Lack! ❤️

Tack å hej

  • 181 Readers

Likes

Comments

Vaknade runt kl02 och hade sån otrolig värk i kroppen, länge sedan jag hade så ont i kroppen, så känner ju att plåstrets verkan börjar avta. Hade otroligt ont i axlar nyckelben och från höfter och ner till fötterna, tog en pronaxen och det känns bättre nu på morgonen iaf.
Har iallafall kunna ätit nu och fått behålla maten så det är på bättringsvägen iaf.

Det blir vila hela dagen så hoppas jag på att kunna rida i em/kväll så jag får göra nått roligt..

Hoppas på snabb förbättring så jag kan rida och träna inför tävlingen nästa helg på båda prinsarna!

  • 216 Readers

Likes

Comments

Jaha ja jag ligger hemma och bara sover, otroligt trött idag och får fortfarande inte behålla någon mat..
Ska förmodligen upp på reumonthagen och ta prover för att dubbelkolla, låter fortfarande som en kraftig reaktion av plåstret men alltid bra att dubbelkolla, får återgå till att vara sjukskriven på heltid ett tag till.
Första dagen man ska jobba så blir man sängliggandes, haha de ska aldrig få gå bra!

Har inte fått i mig någon mat på 2dagar, så har inte så mycket energi.. Vill så gärna rida imorgon så jag får göra nått roligt, men men.

Har fortsatt kontakt med reumatologen och får se vad vi hittar på.

Slänger in en bäbisbild på Callisto bara för att han var och är så söt!

  • 229 Readers

Likes

Comments

Jo men visst blir jag less, har tyckt nu att jag mått mycket bättre på senaste tiden att jag har orkat mer och är gladare. Framför allt i ridningen så känner jag att jag orkat mycket bättre!
Ja så då bestämde jag mig för att börja jobba halvtid den kommande veckan och testa på hur det känns, och de Kändes så bra att börja testa jobba lite såg verkligen fram emot det!😄

Men bara för att jag bestämde mig för detta så har denna vecka varit skit jobbig, jag har gått tillbaka och blivit svintrött och fått otroligt ont i händer/armar och knän, så på några dagar har jag knappt orkat ridit, inte ens orkat ta mig upp ur sängen. Fick starkare smärtstillande plåster utskrivet så satte på det igår.. Vaknade i natt och skulle på toa svimmade flera gånger var så yr så jag sprang in i väggen, och hela dagen har jag inte tagit mig upp ur sängen och ligger bara å spyr.

Drog bort plåstret på engång för detta är troligtvis biverkningar men jag har hellre ont än att må såhär.
Jag som tyckte det skulle bli så roligt att jobba, får se hur jag mår imorgon 😔

Slänger in en bild på prinsarna för dom gör mig så glad iaf!

  • 241 Readers

Likes

Comments

Härlig dag! Klev upp och sen var jag ut och chocka kroppen, jag var ute och gick/jogga en runda, och det var ganska skönt. Vilade lite mitt på dagen åkte och köpa massa smothisar för nu börjar diet och träning!
Åkte ut till stallen och titta på fina Lack, pratade även med mamma och och starta Lack på hemmatävlingarna och de gick bra, ska göra ett hästbyte bara så startar jag båda prinsarna!

Red min fina kille och han var fantastisk idag kämpade på super, träna sist och galoppfattningar superfin!

Imorgon blir det dropp och sedan kanske jag åker ut till stallet beroende på hur jag mår!

Har även bestämt mig för att börja jobba halvtid nästa vecka och se hur det går, men bara för att jag bestämt mig för det har jag ju såklart börjat fått väldigt ont i knän och handleder,, Jippy.. Bra med lite kortison imorgon! 👍🏻

  • 203 Readers

Likes

Comments

Det finns sån Enormt stor värld av bett!
Håller på att testa Både det ena och det andra på Callisto nu, har haft ett rakt äppel bett, som har funkar helt ok, men nu letar jag ett bett med rörliga ringar så jag kan börja lossa han lättare i ganacherna, testade ett tredelat och det var väl ok, men på gränsen för litet. idag testade jag ett golden wings bett, och de trivdes han superbra med! Började skumma fint i munnen och han trivdes faktiskt väldigt bra med det! Ska även testa ett vanlig tvådelat med rörliga ringar innan jag köper nått nytt, tror igentligen inte att han bryr sig så mycket om bett, att han funkar nog med det mesta. men de e klart att jag ska testa mig fram och se vad som passar bäst, helt klart är golden wings på topp just nu! Men ska som sagt testa ett vanligt tvådelat på onsdag tänkte jag 😊

  • 235 Readers

Likes

Comments