Vaknade med världens huvudvärk idag, de jobbigaste som finns... hoppas verkligen inte att jag ska bli sjuk..  har inte så mycket annat att berätta så jag bjuder på lite inredningsbilder.

Likes

Comments

Dagen har bestått av träning, blev core och spinning. Sen har jag pluggat matte lagat matlådor och bakat. Lyssnar konstant på fifthy shades draker låtarna, alltså så bra. Sen är man ju också förälskad i Mr Grey. Han var så jävla snygg i den senaste filmen. Skäggstubb och vit skjorta är fan de snyggaste jag vet, jag är kär!

Likes

Comments

Började dagen med ett step-as pass idag, riktigt skönt att börja veckan men träning. Men efter de har jag varit helt slut. Skulle kunna gå och lägga mig redan nu haha. Annars har jag tvättat och fixat här hemma men nu ska jag sätta på nån bra film och bara mysa.Likes

Comments

Underbar helg, i fredags blev jag bjuden på grillat i Byske. I Lördags så blev de utgång och Teresa är hemma så blev en väldigt rolig kväll. Igår var de bakis mys som stod på schemat, Amanda bjöd på godaste salladen, med halloumi. Sen blev de bio, vi såg fifthy shades darker igen hahah, Amanda hade inte sett den, och jag tycker den var så bra så de spelade då ingen roll för mig.

Likes

Comments

Blev överraskad med blombud på alla hjärtans dag, man blir ju så glad. Annars tränade jag mötte upp amanda för en sväng på stan. Sen lagade jag en god middag och sen blev de bio, fifty shades of darker. Mycket bättre en första filmen så längtar redan till 3:e.

Likes

Comments

Härliga långa promenader i solen är ju nått man verkligen blir glad av, så både idag och igår har jag varit i Byske och promenerat.

Likes

Comments

Igår var de fest och idag är de soffläge hela dagen med andes avenyn maraton.

Likes

Comments

Äntligen fredagen tycker den här veckan har gått så otroligt sakta. Har just kommit fram till gymet och sitter och smuttar på en nocco. Ska köra spinning 30 min sen ska jag köra några magövningar och armar. Ha en bra helg.

Likes

Comments

Idag har jag prövat att göra Bananbollar, inte lika gott som chokladbollar men ett bra nyttigare alternativ.

Recept:
2 bananer
2 msk kakao
1 msk kaffe
3 dl havregryn
1 dl kokos ( garnering )

Tog även en liten tsk med strö, alltså sötningsmedel men de är ju en smaksak.

Mosa sen bananerna, blanda i övriga ingredienser och gör till en deg. Rulla i kokos klart!
Godast är dom när dom är frysta.

Likes

Comments