View tracker

Idag fick jag ett samtal till handkirurgen i umeå. Åkte dit på engång och fick en operationstid direkt. Så Då var man ny opererad igen, blir sjukskriven minst 6 veckor till! Men känns så skönt att fått göra nått åt dehär, nu blir de massa resor till Umeå framöver för att kolla till operationssåret.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dagens underverk lussesnurror, dom blev hur goda som helst!!!

Likes

Comments

View tracker

Härlig dag!!!
Började dagen med storhandling inför helgen, köpte god lunch som bestod av julskinka, rödbetssallad, ljusugnsbröd och senap, de satt väldigt fint i kistan. Efter de begav jag mig till byske för att ta en promenad med keddy och nu ligger jag i soffan hos mamma och pappa mätt och en plätt efter en god palt middag :)

Likes

Comments

Sitter i skrivande stund och grinar, eller har rättare sagt grinat typ hela dagen. Jag är så jävla trött på sjukhuset nu fingret/knogen blir aldrig bättre och de har börjat göra mycket ondare. Trodde ju att jag skulle få opereras i veckan. Så jag hade lite förhoppningar, men nej idag sa dom att dom inte ville göra de. Nähä vad ska jag göra då äta penicillin i 4 månader till? Utan några resultat, mår dessutom inte som en kung när jag äter penicillin, hela immunförsvaret ligger på botten, trött hela tiden, dålig i magen väldigt glamoröst.
Åhh jag som verkligen hade förhoppningar för att de kanske skulle kunna bli bra, men nu ska dom skicka mig till umeå igen till handkirugen/plastkirugen, men sist jag var där ville dom ju inte operera mig. Så varför skulle dom ha ändra sig nu? Skär av fingret på mig då för helvete. Orkar inte ligga hemma en dag till jag får ju dessutom inte göra nånting. Tillexempel så får jag ju inte träna, för där finns de bakterier, inte bada, inte laga mat men de måste jag ju göra ändå, men använder plasthandske då. Promenader är mitt liv just nu de är typ de enda jag får göra. För er som undrar så får jag inte jobba eftersom jag jobbar med livsmedel, livsmedel och sår går inte ihop. Sen så kan ju även mitt sår smitta om jag är i charken och jobbar tillexempel, eftersom att de är en infektion jag har i fingret så kan de smitta till mat osv. Och ifall jag får rått kött/fisk/kyckling ja vad som helst så kan jag få blodförgiftning.
Så idag har jag lämnat massa blod igen, för att kolla sänka och vita blodkroppar i blodet. Sen så kan jag ju inte röra fingret lika bra längre, inte knäppa igen handen heller för de har bildas så mycket vävnad under hunden att de är helt stelt. Så de vill dom ju göra nått åt också då måste jag ju opereras hur som. De enda jag vill iallafall är att få börja jobba och ha ett liv igen, just nu mår jag bara dåligt och de är så jävla psykiskt påfrestande de här så jag vet inte vad. 
Förlåt för ett klagoinlägg, känns som de mest blir de nu förtiden men tillslut så tappar man fan hoppet .

Likes

Comments

Att vara sjuk måste vara de tråkigaste som finns, kände mig bättre imorse och tog mig ut för en liten promenad. Men nu i eftermiddag känns de värre igen, och febern har stigit..
Är även tät så kan inte sova för jag kan inte andas, och halsen gör så ont. Hoppas jag hinner bli bättre innan jag ska opereras!!! Nu ska jag försöka sova, ska sätta på ett avsnitt av how to get away with murder också, verkligen en bra serie jag kan tipsa om.

Ha en bra kväll.Likes

Comments

Då har man åkt på feber också... har känt hela dagen att de ömmat i kroppen, och tog febern nyss och yes febern är här. KUL!!!! Så i helgen blir de bara att vila. Men de är nog inte så konstigt att jag blir sjuk eftersom mitt immunförsvar ligger på botten efter all penicillin.. 

Likes

Comments

Idag så blev de en tripp till Umeå, för lite inredningsshopping på IKEA. Hittade jättefina saker, 2 sängbord eller de är egentligen pallar. Men de blev verkligen skitsnyggt att ha som sängbord. Även en kaktus har letat febrilt efter en som ska falla mig i smaken, och där på IKEA stod den. Nu ligger jag däckad i sängen efter massa skruvade. De är ju inte a piece of cake att sätta ihop allting... Men nu är de gjort, har dessutom dragit på mig en fet förkylning. Vill inte bli sjuk. Sist men inte minst hur sjukt är de inte att de är i månad kvar till jul?

Likes

Comments

Kom just hem från sjukhuset, och de blir mest troligt en ny operation till veckan eller veckan efter de. Eftersom mitt finger aldrig läker... Känns både bra och dåligt, vill ju att de ska bli bra någon gång. Men jag hatar att opereras, mår så dåligt av alla mediciner osv. Men först ska jag vara penicillin fri nu i 1 veckan, sedan ska jag ta en ny odling på såret. Då ska vi se vad de är för bakterier kvar, sen ska jag spola leden igen. Blir mest troligt även inlagd.

Likes

Comments

Heeeej, dålig uppdatering men de beror på att jag spontan bokade en resa till Stockholm i Fredagskväll typ halv 11. Bästa bestulet dock har haft så kul i helgen, kände verkligen att jag behövde komma bort från Skellefteå så jag och Sara tog vårt pick och pack och for till Stockholm där Josse och Linnea redan var, så i Lördags käkade vi middag och sen gjorde vi oss i ordning för utgång, vi gick up på Cafe opera och de var hur kul som helst. Annars har de mest blivit shopping och promenader. Åhhh vad jag älskar Stockholm!!!Likes

Comments