View tracker

Oj så vackert de var i spåret idag!!! Solen som just håller på att gå ner bland träden. Ja wow!!

Likes

Comments

Idag har man en redig träningsvärk efter step as och core igår, men de hindrade inte oss för att fara och träna idag också. Direkt man värmer upp så går de så mycket bättre. Sprang på löpbandet på rekordtid idag de känns så bra, sen även lite mag och armövningar. Nu drar jag till byske för middag hos mamma och pappa. Sen hade jag tänkt ta en sväng i skidspåret.

Likes

Comments

Har varit hemma i 2 dagar och vill redan fara bort igen, vill vara på resande fot hela tiden. Men nu vill jag till ett varmt land, få känna den varma fuktiga luften och havsvindar, sand mellan tårna och få en brunbränd kropp. 

Likes

Comments

Köpte mig ett par skidor idag, har länge tänkt göra de men idag tog jag tummen ur. De var så härligt att åka men måste dock träna på tekniken hehe... Minns när jag gick skola då hatade jag skidor och nu helt plötsligt så far jag och köper ett par frivilligt. Man kan ändra sig helt enkelt.

Likes

Comments

Jag dör över London och vårt hotell, trivs som fisken i vattnet. Förutom att de spöregnade hela dagen igår. Så då gick vi ner till hotellets spa säger bara omg, finaste jag sett. Idag blir de en dag på Oxfordstreet de vill säga shopping hela dagen!!!

Likes

Comments

Dagens view från min morgonpromenad. Hur fint?
Annars så har jag pluggat matte, måste även börja packa inför London har ingenaning om vad jag ska ha med mig. Packar alltid för mycket. Ska försöka att ta med mig så lite som möjligt så jag kan shoppa massor av nya kläder!

Likes

Comments

Yeeey, idag bokade jag och Sara en resa till London och vi åker redan på Torsdag, hittade världens finaste hotell som har 5 stjärnor för hur bra pris som helst. Så taggad och så skönt att få dra från den här skitstaden för några dagar!!!!! Vi drar redan tidigt på Torsdag morgon från Skellefteå, sen åker vi vidare från Stockholm kring 11 tiden, sen är vi där till Måndag eftermiddag. Så 5 härliga dagar i London väntar!!!
Likes

Comments

Har inte blivit så mycket uppdatering nu på sistone. Men hade en riktigt rolig nyårs. Jättegod mat trevliga personer. Så året har börjar riktigt bra!
Igår hade jag Teresa Amanda och Sara myskväll med massa gottigheter. Gick ju nästan inte gå ut igår för de var så kallt, -30 som mest helt sjukt!! Idag började jag dagen med ett besök på gymmet, bästa känslan är känslan efter ett träningspass. Ikväll blir de lugnt, nån film och tacos på de. En perfekt fredag helt enkelt!

Likes

Comments