Header

Jag har nästan precis kommit hem från en hel dag i skogen med barnen. Vi har haft så himla roligt och det har varit med hela F-3! Fantastisk dag helt enkelt! Jag tänkte sova en stund för att återfå min energi så jag orkar med en till arbetsdag imorgon innan jag tar helg. När jag är tillbaka här senare i eftermiddag/kväll så tänkte jag berätta om vad som sker helgerna framöver. Där är inte en enda ledig helg för min del fram till mitten på augusti som det ser ut nu. Då dessa helger omfattar en del firande, presenter som ska tas med, mat för stora sällskap osv, så tänkte jag tipsa er om vad som kan vara bra att tänka på. Vi hörs senare!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Visst är det roligt att skratta! Jag har precis haft möte via Skype. Ett väldigt bra verktyg för möten när man inte hinner eller har möjlighet att infinna sig på samma plats, om ens i samma stad. Jag tänkte tipsa om några saker som kan vara bra att tänka på när man har möte via telefon eller video.

🔲
Tänk på att le! Ett leende gör mycket. Du ser energifylld ut, det ser ut som att du tycker att det är roligt i fråga att tala med personen.

🔲 Rösten är ditt verktyg! När du inte sitter i samma rum som personen så kan det vara svårt att känna av energi och gester. Därför blir rösten ditt viktigaste verktyg. Tänk på tonläget och låt lite extra engagerad i samtalet. Även hur fort du talar och ordval påverkar dig. Med leendet på läpparna får du omedvetet en mer positiv klang i rösten! (Prova själv).

🔲 Är det ett möte med video så kan det vara bra att ha snyggt runt omkring sig. Gärna en neutral bakgrund och ha inte allt för mycket mönster eller saker omkring dig. En vit vägg är att rekommendera!

🔲 Även vad du har på dig kan spela stor roll. Du kanske inte direkt sätter dig med gårdagens hästsvans från simträningen i pyjamas framför kameran. Tänk på att fräscha till dig precis på samma sätt som om du skulle träffa personen i fråga i verkligheten. Det är de små detaljerna som gör det!

Nedan länkar jag ett roligt reklamklipp från Skype som dem använde sig av för att marknadsföra verktyet:
https://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc

Så här såg jag ut på mitt videomöte idag. Lagom och neutralt!

Likes

Comments

​Idag skulle jag behöva en lång promenad i solen. Jag har knappt sovit en blund under natten vilket gör mig väldigt orkeslös en grå och tråkig onsdag som denna. Som tur är har jag ett videomöte via Skype i eftermiddag, vilket gör att jag måste fräscha till mig och byta kläder. Jag hoppas att någon annan sitter och myser i solen idag för min skull!

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag faktiskt börjat tycka det är roligt med inredning. Ni vet när man springer hemma om pillar, plockar och vågar nytt! Jag personligen gillar att blanda olika material i liknande färgskalor. Det ger en varm och mysig känsla. även ljussättningen i rummet är viktig och här använder jag lyktor med levande ljus mestadels.

Likes

Comments