Header

Tja!
Ett nytt försök på bloggandet i hopp om att jag kanske håller det denna gången. Jag har egentligen fullt med tankar i huvudet som hade passat bättre i en blogg kanske?
Men sen måste man ju se om folk är intresserade av att läsa om mitt liv och mina tankar.
Hade ni velat att jag skulle ta upp något speciellt? Isåfall kommentera gärna här under.

Likes

Comments

Ska jag börja blogga igen? Vad tycker ni? Tyckte ni det var intressant eller inte?
Har mina tankar att börja igen, ändå ganska skönt att skriva av sig på ett ställe.

Vi får se helt enkelt, upp till er.

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppis men det är så det blir när man faktiskt har saker att göra om dagarna. Igår var en fullspäckad dag. Först väla med Alexandra & sen storhandla. Sen på kvällen tog jag det lugnt och lagade en god middag faktiskt som innehöll bacon!
På väla köpte jag en fin mjukis dress, trosor & en svart tröja. Behövligt.
Idag är det min systers 28 års dag! GRATTIS❤️

Idag ska jag dricka lite & ha det skoj!

Likes

Comments

Jag passade Daliya imorse och vi lekte först hemma hos henne sen promenera vi till Alexandra och var där med Molle. Molle & Daliya lekte så fint.

Sen hämtade Veronica upp oss och vi körde och åt på Aldas Café. Efter Aldas åkte vi till Pappas & Farmors grav och fixade och hade oss, därav bilderna. När jag väl kom hem var jag tröttare än någonsin.
Vid halv 4 inatt ska jag och Alexandra köra mamma & hennes kille till flygplatsen för dom ska nämligen till Kreta.. lycko dom.

Likes

Comments

Jag tänkte faktiskt ta upp ett ämne som för mig är ganska viktigt. Det handlar nämligen om det här med mående. Ja vi snackar om självskadebeteende, depression, ångest. Ja you name it.
Att lida av t.ex. Ångest, depression eller självskadebeteende är en kamp i vardagen. Ständigt försöker man leva som normalt och pressa bort det. Tro mig genom att pressa bort den gör allt bara värre.
Jag har under 5 års tid försökt ignorera framför allt min sorg och mina inre känslor. Jag hade diagnos depression, ångest, självskadebeteende utan att jag visste det. Innerst inne visste jag nog men kom igen vilken tonårs tjej vill egentligen ha en diagnos? Att förneka mina känslor och försöka putta bort allt gjorde faktiskt det svårt för mig att uttrycka mig i verkligheten.
Det känns kanske illa att säga detta men det är faktiskt att det här med att jag är rädd att bli lämnad. Jag vill inte att någon ska lämna mig så hastigt som min pappa gjorde.. det är såklart inte hans fel, skuldsätter inte honom. Men döden gjorde det här mot mig. Jag är rädd för att någon ska nån dag nämna för mig att den personen slutat älska mig. Eller att någon hastigt försvinner från mig.
Chocken efter min pappas död kommer nog alltid finnas där, jag kan inte fatta och det är det som gör mitt mående till det värsta. Känslan av att veta att hade läkaren bedömt min pappa rätt hade han kanske funnits i livet idag?
Min stora fråga är varför? Varför just honom?

Tillbaka till mående. Ja jag har kämpat med att inte vilja göra saker pga att jag inte haft någon lust. Jag hade inte lust till något annat än att supa bort mina känslor. Men Hey, känner man mig så vet man att jag inte direkt super mig redlöst full utan håller måttan. Men spriten blev för mig under cirka ett år ett bedövnings medel. Jag tänkte bara på att ha kul men i slutet av många utgångar låg jag där hemma i sängen eller på toaletten och grät.

Att ständigt ha en kamp mot sitt mående är djävulskt. Jag vill ju hellre inget annat än att ha ett normalt mående? Varför ska jag och många andra ha denna kampen med oss själva?

Varför kan vi inte bara få må normalt? Slippa gråta, slippa skada oss själva för att bedöva smärtan, slippa supa bort våra känslor.
Varför kan vi inte bara få vara oss ?

Likes

Comments

Godmorgon!
Var uppe med tuppen idag och det kändes för jävligt, ville bara sova vidare.
Men iallafall, snart ska jag passa Daliya en liten stund och sen bara ta det lugnt hela dagen.

Jag har direkt inte mer att skriva. Ni kan gärna säga några tips på vad jag ska skriva om?

Likes

Comments

Sorry om jag inte uppdatera bloggen igår. Igår var ju nämligen 5 år sen pappa gick bort så jag spendera tid med mamma och mina systrar.
Jag sov även hos min syster inatt så passade molle hela morgonen, mysigaste hunden.

Nu ska jag iväg och återkommer senare! 🙏🏼

Likes

Comments

Sitter just nu på Mc Donalds med Sanna och käkar Chili cheese tops. Jätte gott!
Senare idag kanske jag ska till pappas grav, får se.

Vad är er favorit sak på Mc Donalds?

Likes

Comments

Då tänkte jag ta upp ämnet som jag säkert vet att många vill läsa om. Min Gastric Bypass operation.

Hur gick jag till väga?
Först och främst gick jag via vårdcentralen men i stortsätt blev jag bara lagd åt sidan där och en remiss blev aldrig skickad. Jag tog saken i egna händer och skrev en egen remiss och skickade till olika sjukhus. Efter 2-3 månader fick jag svar av Karlshamn sjukhus, Ljungby och Varbergs sjukhus.

Hur mycket vägde jag? Och vad låg mitt BMI på?
Jag vägde 111,7 kg för att vara exakt. Mitt BMI låg på 39,8.

Var opererades du och när?
Jag opererades i Ljungby den 14 april 2015

Hur mycket var jag tvungen att gå ner innan?
Jag var tvungen att gå ner ungefär 6kg innan operationen, som för min del var skit svårt

Varför opererades du?
Jag har varit överviktig enda sen jag var liten och har även problem med sköldkörteln.

Har det varit jobbigt med maten för din del? Alltså ja i början somfan, nu måste jag också tänka på vad jag äter så jag inte dumpar. Jag blev laktosintolerant och känslig för bönor osv.

Om ni vill veta mer angående operationen kan ni ställa egna frågor. Tack! ✔️

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Igår spendera jag min dag i Malmö med Sofia. Vi tog en fika och pratade. Påväg mot sjukhuset igen så började min mage vrida sig, blev illamående och yr.. Dags för dumping. Vi behöver inte gå in på detalj 😂
Det var iallafall en riktigt trevlig dag och åkte hem vid 7 tiden.

När jag kom hem tog jag det lugnt framför en film och blev även admin i No Offence igen 😎

Idag är det exakt 5 år sen min Pappa gick bort 👼🏼 mou leipeis ❤️
Kram på er!

Likes

Comments