Jag kommer nog byta bloggportal till weebly.com och blogga om star stable online.

EDIT: Nu är min weebly blogg online! Så kopiera och klistra in denna webbadress för att komma till min weebly: selmafriendtree.weebly.com ses där!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Förlåt för inaktiviteten här. Jag har haft mycket att göra. te.x skola men lovar att bli aktivare här inom kort. Ska skriva ihop lite inlägg idag som ska komma ut med några dagars mellanrum. Ses så länge.

Likes

Comments

Allmänt

​Jag tycker att ni ska få kunna lära känna mig bättre. Så en gång i månaden kommer jag ha en Q&N fråga där jag svar på 1 fråga som jag ofta får. Så skriv på instagram en bild med fråga och #eja_darfragestund för en chans att få din fråga besvarad här på bloggen i slutet av ett vanligt inlägg.

Likes

Comments

Allmänt

Det är så tråkigt med hat! Dom som utsätts för hat mår dåligare och dåligare för varje person som hatar på på dom så kom ihåg att behandla alla som du själv vill bli behandlad

Likes

Comments

Allmänt, Tankar och funderingar

Jag har kämpat på att fixa till bloggen så nu slår den upp sina portar på riktigt! Så hoppas ni har det bra här på min blogg och att ni vill fortsätta läsa! Iallafall till dagens inlägg..

Jag kommer försöka uppdatera minst en gång i veckan men under loven kan det bli lite mer. Jag är iallafall väldigt ny här på nouw som då är dom som gör denna blogg möjlig för er att se och ger mig möjligheten att anpassa bloggen helt och skriva inlägg utan svår kodning. Så just nu är jag nöjd med denna bloggportalen.

Men nog om det nu! Jag är iallafall en sprallig tjej som heter Elin och är då ägare av denna blogg. Bloggen är tänkt som ett ställe där ni som känner till mig sedan tidigare kan få reda på mer om mig och för dom som inte känner till mig ett ställe att lära känna mig.

Men nu förklarar jag denna blogg officiellt öppen!

Likes

Comments

Allmänt

Hej och välkommen till min nya blogg jag är då eja_dar på instagram och driver nu denna blogg för att visa vad jag gör utanför instagram m.m. Idag har jag fixat bloggen fin, åkt och handlat och suttit vid datorn. Ses i nästa inlägg /eja_dar

Likes

Comments