Jag är en hund som inte gör så mycket, äta,slappa ut, promenad och sova och eja_dar borde vara i skolan just nu!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

livsstil

Förlåt att detta inlägg blev sent IGEN men jag har varit GALET nervös och haft sömnbrist. Jag har ett inlägg från Darwin på tisdag kl 10.00 som är skrivet och är tidsinställt! Kommer kontrollera att det kommer upp som det ska på min rast! Men i min skolväska har jag packat skolipaden (eftersom att jag byter till en skola som är sammanknuten med min gamla behåller jag den) och lite pennor. Men imorgon så går jag upp 05:30 för att min buss går 07:10

Likes

Comments

Jag är jätte nervös då jag börjar på en ny skola och jag hoppas på att det går bra, jag kommer på lördag skriva ett inlägg om vad jag kommer packa på skolstarten. Men det var det jag ville skriva idag! Ses om en vecka igen!

Likes

Comments

livsstil

Idag har jag varit på skärgårdsvåfflan, jag valde att göra min egna med nutella,browni och jordgubbar. Jag gillar inte våfflor men den här var jätte god! Jag vet att detta inlägg kommer en dag försent men har inte haft något att blogga om.

Likes

Comments

Detta inlägg var menat att komma ut igår, men jag blev inte klar med det innan min bloggpaus! Men mina planer för bloggen i höst är 1 inlägg i veckan som kommer ut på lördagar +
Ibland att Darwin gäst bloggar på tisdagar, bloggen ska bli höst fin denna helg eftersom att jag ska göra en bakrund till bloggen! Just det nu är jag tillbaka från bloggpausen och har många idéer!

Likes

Comments

livsstil

Min sommar har varit väldigt bra,har badat, varit med familjen och varit på furuvik. Hoppas att eran varit det också, nästa inlägg kommer på fredag!

Likes

Comments

För er som inte vet så ÄLSKAR jag att rita, jag började för inte så länge sedan på ett projekt som kommer ta tid innan det kan visas upp. Det är ett projekt som jag kommer börja ta tag i men vi får se när det visas upp. Kom ihåg att jag för tillfället är bloggledig och detta är ett tidsinställt inlägg!

Likes

Comments

livsstil

Jag kommer inte svara på några kommentarer då jag har bloggledigt, detta är ett tidsinställt inlägg. Jag kommer åka med famijens båt och bara njuta av sommarlovet innan skolan drar igång i augusti. 

Likes

Comments

livsstil

Från och med idag den 15 juli augusti så tar jag bloggledigt i cirka 2 veckor alltså till den 29 augusti. Jag kommer skriva några tidsinställda inlägg som kommer upp 2 gånger i veckan men jag kommer inte svara på kommentarer och kommer vara utloggad från nouw under den tidern

Likes

Comments

Igår kom jag hem vid cirka 12-13 tiden. Men i tisdags var jag på Furuviksparken och hade trevligt med familjen, på eftermiddagen checkade vi in på hotellet och vid cirka 16 tiden, poolen på hotellet var avstängd men öppnades på kvällen så jag bada en liten stund efter middagen och igår efter vi ätit frukost och packat det sista så åkte vi.

Likes

Comments