Hej igen, 100 år sedan jag skrev något och jag kom ju inte riktigt igång heller men det är som det är...Det har varit väldigt mycket. Med vad har hänt sen senast? Ja en hel del, allting i skolan är godkänt och färdigt så har sommarlov just nu, eller jag jobbar heltid rättare sagt men det fungerar bra. Jobbade ju hela förra sommaren också så det är inget nytt även om jag kanske känner ibland att jag är värd någon resa av något slag eller liknande, men det ska jag se till att uppfylla nästa sommar. Leva lite helt enkelt för en gångs skull.

Däremot så är det just nu ganska bra för mig att jobba och vara upptagen om dagarna för mina tankar är någon helt annanstans. Jag har skaffat mig en pojkvän, inte likt mina tidigare förhållanden utan jag kan för första gången tror jag säga att jag verkligen är kär. Trodde väl inte det var riktigt möjligt, hade verkligen stängt av killar när jag träffade honom men det bara klickade och vi blev tillsammans sjukt snabbt vilket också går emot alla mina gamla principer, men känns det rätt så är det bara att köra antar jag. Vi pluggade på samma högskola och allting var bara helt perfekt, men i samma veva så tog ju han även examen och har nu flyttat hem till Malmö. Distans är inget jag har haft eller velat ha men vi ger det ett försök liksom, för han är verkligen värd det, kan inte tänka mig att inte vara med honom.

Men ikväll är bara en sån dag då jag saknar honom och det är därför jag skriver här. Han kommer däremot till mig nästa helg och i helgen ska jag på summermeet/powermeet vilket jag också ser fram emot, men som sagt det är jobbigt och jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland. Jag litar på honom och jag vet att vi kan få det att fungera men jag saknar bara honom antar jag. Den korta tiden då vi båda bodde i Västerås skulle jag gärna uppleva flera gånger om eller en hel sommar utan jobb och skola som kräver mycket tid.

Kort och gott så gick första året på skolan smidigt och bra, har ett sommarjobb och eventuellt deltidsjobb där efter sommaren och jag kärade ner mig som aldrig förr. Trots att vardagen har gått bra för mig så tar det lite emot att säga att det finns inget mer underbart än att vara kär.


Jag har inte varit aktiv här överhuvudtaget, men har ni tips eller önskemål om vad jag skall skriva om så kommentera gärna, det är bara roligt att få veta vad ni tycker!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Shit det var verkligen år och dar sedan jag skrev något här, typ glömt bort bloggen helt och hållet men jag vet att många vill att jag delar av mig lite om vad som har hänt i mitt liv.

Detta kommer bli ett tråkigt vardagsinlägg men känns nödvändigt att skriva om så here we go...

I somras fick jag reda på att jag kommit in på ett par skolor men Västerås kändes rätt och jag ville verkligen läsa programmet som är statsvetarprogrammet. Västerås var ingen bekant stad till mig men ligger bra till då det är nära hem till Örebro men också nära till Stockholm där jag också är en del. Så jag gick verkligen efter magkänslan och det är jag glad över nu i efterhand. Jag blev så glad över att få börja plugga igen och framförallt sluta jobba med saker som jag inte hade något intresse för överhuvudtaget men att jag jobbade lite innan var bra, för då kunde jag lägga undan en hel del pengar som gjorde det stabilt för mig att flytta. Det var inte heller bara att plugga som jag var sugen på utan också att bara få flytta och se något nytt, en helt ny stad, nya människor för jag var ganska olycklig och uttråkad men så känner väl alla när man varit på en och samma plats hela livet, framförallt kände jag bara att staden inte hade något att erbjuda mig eftersom jag förmodligen hade lämnat det förr eller senare, jag stod inte ut kort och gott..

Så mina planer just nu är att bara ta examen och sedan gärna ta masterexamen och kanske läsa lite fler kurser efter det, vet inte riktigt än utan det får man helt enkelt se i framtiden. Men det är bara skönt att plugga och känna att jag gör någonting som bara är positivt och BRA för min framtid.

Sedan var man ju lite nervös i början, ifall man skulle klara av det eller inte. Jag har aldrig haft några problem i skolan och har alltid varit väldigt självständig så det har bara gått bra för mig faktiskt. Så det var skönt att bli klar med första terminen utan några omtentor eller kompletteringar av något slag. Så ja det går bra för mig än så länge och jag känner att programmet och staden passar mig bra. Kommer ha väldigt mycket att göra fram tills sommaren då det är mycket i skolan och så är det dags att söka jobb för min del också.

Men nu ska jag fortsätta att plugga lite, 2 seminarium i veckan så det är lika bra att ladda upp med mer kaffe och sätta igång haha! 🔥
Likes

Comments

Ikväll tänkte jag prata om något som för mig alltid varit tufft, kärlek. Men det har inte funnit så mycket att säga för jag har aldrig varit riktigt kär och inte brytt mig speciellt mycket heller, förälskad en sak men kär nej. Dom förhållanden jag har haft i mina dagar, blev väl bara riktigt sårad en gång. Mitt ex dumpande mig för att bli tillsammans med min dåvarande bästa kompis, det kändes och jag trodde inte att jag skulle träffa någon på ett BRA tag efter det. But I did. Jag gick ut gymnasiet och efter hela grejen med mitt ex så var jag ganska knäckt och arg på killar överlag, men jag tog ett par vin glas med denna kille en kväll, och vi klickade. Så som jag aldrig känt förut, för så snabbt klickar jag inte med folk typ.

Men att det skulle utvecklas till något var jag väldigt skeptisk till under en lång tid, men vi fortsatte att träffas. Jag bodde utanför Örebro och han bodde i Stockholm så då åkte alltid till honom med tåget och han hämtade mig alltid på centralstationen. Väldigt snabbt fick jag träffa delar av hans familj och vi hittade på en massa saker som jag inte är van vid för i min generation dejtar man ju knappt. Men vi gjorde det mesta, han visade mig liksom saker och jag blev inkastad i en värld som jag inte var bekant med men det var roligt. I ett år har vi träffats, jag åkte dit så ofta jag kunde och lämnade mitt liv och allting bakom mig. Jag offrade en jävla massa tid fastän det kanske inte var tillräckligt i hans ögon. Hade jag kunnat hade jag såklart gått tillbaka och ändrat en massa saker som jag gjorde men det är ingen idé att tänka på det.

Men på senare dagar har allt detta nästan bara dött ur och det blev massa svartsjuka inblandat och vi båda gjorde våra misstag, men vi hade en konstig relation, ingen snack om den saken. Men ingen kille har stärkt mig så mycket och jag kan inte låta bli att jämföra andra med honom. Det är bara SKITJOBBIGT att känna sig så otillräcklig och oduglig, när man verkligen ger sitt ALLT och det blir aldrig bra hur man än gör. Men litar han inte på mig så är det så, jag kan inte hela tiden försöka för att sedan bli nedryckt. Jag gick nog bara hela tiden och önskade att allting skulle bli som det en gång var, då han var stolt över att ha mig.

Jag vill absolut ha denna kille i mitt liv för det är ingen som har gett mig så mycket. Men jag får nog börja inse att det verkligen är över denna gång, jag måste gå vidare och jag måste börja leva igen. Men ikväll är jag bara ledsen, för det är minnen som gör ont och att sagan måste få ett ordentligt slut. Jag har inga problem med att vara singel för det har jag nästan alltid varit, jag har aldrig haft något behov att ha någon. Jag visste bara inte att jag hade känslor, att jag kunde bli såhär knäckt. Inte för en kille liksom, men ja tiden har läkt sår förut i mitt liv. Det skulle bara vara befriande att få känslor för någon som kunde besvara dom. Att bli avvisad är det värsta som finns och att stänga av sina känslor är aldrig lätt men för min egen del är det bäst. Jag kan inte fortsätta såra mig själv med att älska någon som aldrig kommer älska mig på samma sätt.


Godnatt..

Likes

Comments

Detta har jag aldrig velat skriva om, trodde egentligen inte ens att jag skulle behöva det helt enkelt. När jag gjorde min bröstoperation i februari så trodde jag att detta skulle lösa allt och att inget negativt skulle inträffa efter denna process. För när jag kollar mig i spegeln nu så är jag så förbaskat nöjd och 100 % mer självsäker vad jag än tar på mig för kläder. Jag kände mig aldrig kvinnlig förut och att jag genomförde min bröstoperation var något som höjde min självkänsla enormt mycket, och jag kunde äntligen bära alla kläder som jag alltid velat bära bland annat. 

Att folk kollar ja det har jag på ett sätt vant mig vid lite grann och jag har inget emot det för jag hade nog gjort samma sak haha. Nej men från eget perspektiv är det bara så tråkigt att mitt beslut skulle väcka så mycket uppmärksamhet, jag menar jag vet att jag skaffade stora bröst och jag behöver inte höra kommentarer om det. Nog för att man blivit tafsad på förut men efter detta ja då kan väl dom flesta räkna ut att det blivit betydligt värre och det var lite naivt av mig att tro att inget skulle förändras mer än min höjda självkänsla. Det är som att folk går med inställningen att bara för att bröst är opererade så är det OK att tafsa eller kommentera brösten och värst är det självklart på krogen. Jag vill inte ens ta upp saker som har hänt på senare tid, men som sagt varje kväll jag ute så är det något jag måste få stå ut med som är jobbigt och jobbigast är det att bara få skaka av händelser som om ingenting hade hänt.

En kille sa till mig en gång: varför säger du inte ifrån? Och jag svarade såklart: nej jag är van och jag vill inte ha något bråk, vill bara ha roligt ikväll. Jag känner bara att VARFÖR ska jag ens behöva säga ifrån? Borde folk bara inte veta skillnaden på rätt/fel? Jag trodde inte heller att detta skulle förändra så mycket i mitt liv, jag trodde inte att jag skulle bli trakasserad varje kväll på krogen eller att folk som förut sa att jag var ful skulle höra av sig och vilja träffas. Jag är ju ändå samma person, ser exakt likadan ut fast med ett par större bröst och inget mer. Jag var så jävla glad över att jag fixade mitt komplex och nu är jag bara i chock efter allting jag har fått stå ut med som jag bara inte kan förstå, att något jag valt och betalat för ska skapa sånt jävla kaos bland. 

Att bröst är så sexualiserade är det för mig ingen tvekan om längre efter allting jag har fått uppleva efter min operation.. Det är bara tråkigt att något som gjorde mig så glad ska resultera i att folk bara ser bröst och därför inte visar någon som helst hänsyn eller respekt till mig som människa. För jag vill inte höra era kommentarer, jag vill inte följa med hem till dig efter krogen och jag ska inte behöva säga ifrån varje kväll när jag är ute för att ha roligt med vänner.

Sedan vill jag bara tillägga till alla som varit elaka mot mig någon gång och som tror att jag glömt det, vill ses bara för jag nu ser "bättre" ut i era ögon, hur långt ner kan ni sjunka som människor? Tror ni på allvar att jag någonsin kommer vara intresserad? Skäms på denna ytlighet, usch. 😞


Tyck vad ni vill men jag vill inte höra det, jag vill bara bli respekterad för den jag är that's all.

Likes

Comments

För några månader sedan så stängde jag ner min blogg, en blogg som jag drev under många år men som tillslut i mina ögon blev slarvig, opersonlig och lite av en stressfaktor i mitt liv. Jag har alltid velat prestera och det gjorde jag inte. Men jag älskar att skriva samtidigt som det var så skönt att bara stänga ner min blogg för gott. Jag blev då också antagen till högskolan och har mest bara fokuserat på att slå mig till ro i en ny stad och med nya människor. Men just att uttrycka mig om saker som upprör eller som jag tycker är viktiga kommer att vara grunden för denna blogg då jag inte känner för att dela av mig av min vardag överhuvudtaget. Denna gång ska jag göra ett nytt försök med ett nytt koncept: att blogga för att jag vill och känner för det och inte för att jag "måste" och om saker jag tycker är viktiga. Framförallt vill jag driva en personlig blogg vilket jag aldrig riktigt har vågat men jag känner att det är dags för mig att bara VÅGA!


Och till alla er som läser detta, välkomna! 😊

Likes

Comments