Jag är på fullt allvar beroende av kaffe, jag fungerar inte om jag inte dricker kaffe. Det är liksom ingen idé att prata med mig på morgonen innan jag fått kaffe haha..

Jag är till nittionio procent mer kvällsmänniska än morgonmänniska, men jag hade gärna varit pigg på morgonen. De få gånger jag vaknar tidigt och är utvilad blir jag så glad - hela dagen ligger framför.

Jag har sjukt mycket kläder, men använder seriöst typ tio procent..? Max. Måste rensa snarast.

Sedan jag flyttade till egen lägenhet måste jag alltid diska upp och plocka undan innan jag lägger mig, hatar att vakna till stökighet, värsta jag vet.

Jag byter alltid om när jag kommer hem från jobbet om jag inte ska göra något speciellt på eftermiddagen, mjukisshorts och en stickad tröja är favoriten.

Jag har alltid sån extrem otur med telefoner, vet inte hur många gånger jag råkat tappa min så att skärmen spricker..drulleförsäkring är min bästa kompis haha

Jag har precis allt man kan tänkas behöva i min handväska, plus lite till - "det har Eira säkert i sin väska" är en standardkommentar

Jag är väldigt känslosam som person men har ofta svårt att visa det

Jag har nästan konstant musik eller en podcast på i bakgrunden oberoende på vad jag gör, trivs med det som sällskap

Jag är något av ett planeringsfreak, skriver ner varenda liten sak jag ska göra i min kalender, att gå hemifrån utan den hade varit katastrof haha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Redan mitten av september och redan torsdag. Tiden går så fort så jag hinner knappt med. Om 29 dagar sitter jag på flyget för en veckas semester, som jag längtar.

Imorse vaknade jag strax efter åtta och lagom till att kaffet bryggts klart var även resterande del av frullen ovan framdukad, älskar lediga förmiddagar där man både hinner och orkar lägga energi på en ordentlig frukost. Ett par avsnitt av OITNB senare och jag ska strax göra iordning dagens andra kaffekopp och fixa lite i lägenheten, blir aldrig klar haha..

Vad hittar ni på idag?

Likes

Comments

Gårdagskvällen spenderades med en go vän, en väldig massa bilåkande och en tur upp till utsikten i beckmörker innan jag kraschlandade i soffan med te och Sofias änglar som sällskap, en bättre kväll helt enkelt.

Idag har jag varit ledig vilket betydde sovmorgon delux för min del, så otroligt välbehövligt. Tror klockan var närmre elva innan jag bestämde mig för att gå upp hehe.. Lägenheten är numera nystädad och jag ska strax traska iväg för att handla innan en barndomskompis kommer förbi, hörs senare!

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Lördag förmiddag och jag sitter nedkrupen i soffan med kaffekoppen bredvid mig. Redan en vecka har gått sedan jag flyttade in och det har utan tvekan varit den mest intensiva veckan på länge. Heltidsjobb i kombination med flytt är inte den mest optimala lösningen, men det har gått. Börjar så smått komma i ordning nu, det är bara lite småsaker som ska fixas, så skönt!

Hur mår ni?

Likes

Comments

Godmorgon - eller snarare god förmiddag kanske? Klockan är snart tolv och jag ska bege mig mot jobbet om en liten stund för att jobba kvällen. Förmiddagen har spenderats med jobb på datorn i sängläge med kaffet som närmsta sällskap. Kan man bli kaffe-bakis haha? Tror snart jag börjar bli det så mycket kaffe jag dricker på dagarna ッ Två jobbpass kvar innan jag tar långhelg och flyttar till lägenheten - ser fram emot det så mycket! Kommer dock sakna min fantastiska familj som jag bor hos nu.. ♡ Nu - slänga ihop mat innan jobbet hägrar, puss!

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

know the difference between being patient and wasting your time


the one who broke you cannot be the one to heal you


when somebody cares for you, it is so apparent, in their words, in their gesters, in their actions - it is obvious. don't settle for anybody who leaves you wondering


you are enough. in case you were feeling like you weren't


make it happen, shock everyone


the best feeling in the world is knowing that you really mean something to someone


be fearless


what you allow it what will continue


after all that you been through, you're still standing


God gave you this life because he know you were strong enough to live it

Likes

Comments

Igår blev allt spikat och klart efter lite krångel - och redan på fredag flyttar jag in i min första lägenhet, shit. Här är det snabba puckar. Det har inte riktigt sjunkit in än, men jag har faktiskt hittat en lägenhet! Så otroligt tacksam. De senaste dagarna har jag alltså inte gjort mycket annat än packat, rensat, packat och rensat. Förstår inte hur mycket saker mitt gamla rum hemma har lyckats rymma - för att inte tala om alla kläder, hehe.. Har skickat säckvis till second hand, känns skönt att någon annan får användning för de kläder som hängt oanvända i min garderob den senaste tiden. Nu börjar jag äntligen bli klar, det mesta är nedpackat och redan i veckan kör jag och Olivia över en del grejer till lägenheten. Wopsi!

Hur mår ni?

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Termometern stod på ynka fem plusgrader och klockan var inte mer än några minuter efter 05. Men upp skulle jag, på med närmsta tjocktröja och en kort biltur senare var jag nere i hamnen där solen höll på att gå upp - andlöst vackert. Att sjön låg närapå spegelblank gjorde inte saken sämre heller. Åh.

  • Filed under: Foto

Likes

Comments

Mat

De senaste dagarna har varit sådana där hjärnan lever sitt egna lilla liv och kroppen går på autopilot. Men trots det har jag haft en fantastiskt bra (läs: intensiv) helg där både kvällsbad i havet, roadtrips, kompisdejter x3 och ett riktigt grymt dygn på frizon hunnits med. I söndags när jag kom hem till Jönköping igen var jag så trött att ögonen närapå gick i kors så det fick bli sushi från Yama till middag och en tidig dejt med kudden.

Nu börjar jag vara på banan igen och imorgon väntar ett dagspass på jobbet. Hur mår ni?

  • Filed under: Mat

Likes

Comments