Header

Hej på er! Nu är helgen snart över, gud vad fort det går måste jag säga. Därför man aldrig ska supa haha för då försvinner två dagar av helgen. Fredagen var helt ok, kunde ha varit bättre. Jag kom till krogen vid 22.00 men som vanligt så försvann jag lika fort därifrån vid 23.00. Förstår inte hur jag kan försvinna hela tiden. Sen kom jag hem vid 14.00 på lördag och låg i soffan hela dagen och åt thaimat och snackade skit med mamma. Riktigt skönt!

Imorse vaknade jag tidigt för att tvätta och nu sitter jag i Kumla och ska plugga och kolla på min lillebrors match. Tråkigt att behöva plugga men snart är jag helt färdig. Hoppas ni haft en bra helg!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Igår blev det inga inlägg men jag slutade vid 5-tiden och hämtade därefter ut mitt paket och pluggade hela kvällen. Idag är det äntligen fredag! Gud vad fort denna vecka har gått. Jag är egentligen ledig idag men jag åker till skolan ändå bara för att plugga. Sedan ska jag till stan en snabbis och sedan hem och fixa och dona lite innan jag ska ha förfest hos mig. Vi är cirka 10 personer som ska dricka hos mig innan vi ska vidare till krogen. Fyfan vad jag förtjänar denna utgång idag efter denna intensiva veckan. Imorgon ska jag fixa mina naglar och ha lite hemmaspa, även försöka traska mig iväg på gymmet då jag har tiden nu. Men annars ska jag bara plugga. Hoppas ni får en riktigt fin dag!

/Eira

Likes

Comments

Gud vad skönt att lägga sig helt nyduschad i sängen med nytvättade lakan. Är riktigt trött och kommer sova så himla gott inatt då jag har fått mycket gjort. Jag har pluggat sedan senast jag skrev, alltså i över 6 timmar. Har även hunnit städa hela lägenheten och gjort upp hur min dag ska se ut imorgon. Torsdagar är dem längsta dagarna på veckan. Men snart är det äntligen helg!

På tal om helg, jag har helgerna som motivationer. Förra veckan var det att jag skulle hinna göra vissa grejer innan helgen så att jag skulle kunna åka till Stockholm. Denna vecka är det att jag ska hinna göra färdigt allt innan fredag så jag kan gå ut med mina vänner och även fixa naglarna och ta hand om mig själv. Vi alla vill nog ha freetime på helgen, därför är det en bra grej att ha det som motivation. Visst man kan isolera sig lite för mycket under veckodagarna och bara vilja gå ut och träffa vänner. Men det känns ju bättre att kunna göra vad man vill under helgen istället för att behöva hålla sig inne under helgen. Men min största motivation nu är att bli klar med allting så jag kan ta tag i träningen. Mår så dåligt, har varit så osund och min kropp behöver verkligen komma på banan igen.

Men det kommer! Förra helgen drack jag ingenting alls och det var första gången på länge som jag hade en alkoholfri helg. Det var välbehövligt. Dock ska jag ut nu i helgen och nästa helg för har sinnessjukt mycket alkohol att bli av med innan jag ska ha mina vita månader. Mycket mål och planering framöver men detta fixar jag! Godnatt nu ska jag kolla på någon barnfilm och bara somna till den, den inre barnet behöver tas hand om, haha!


Likes

Comments

Tror helt seriöst att jag är shopping-beroende. Kommer hem nya saker hela tiden, flera gånger i veckan känns det som. Jag kan helt seriöst sitta på nätterna och handla för flera tusen bara för att. Skärpning nu! Jag har för mycket kläder och grejer och har verkligen inte plats för mer haha. Men nu är dessa tre godingar påväg till mig. Vinterjackan var iallafall något nödvändigt, ska beställa en boomerang vinterjacka när vintern närmar sig, för jackan jag har nu fryser jag ihjäl i och om jag ska börja använda eskimå-jackan nu så kommer den inte fungera när det blir kallare ute, därför behöver jag beställa två jackor haha!

Likes

Comments

Idag fick jag verkligen känslan om att hösten är här. Ena stunden var det kallt och blåste och löven föll ner från träden. Andra stunden så tittade solen fram och det är precis så hösten är, en mix av vädret och fallande löv, även så blir det mörkt väldigt snabbt. Jag älskar hösten! Stickade tröjor, tända ljus och Disney filmer är liksom top tio under denna årstid. Självklart så känner man sig något tröttare men det är samma sak varje år så det är ingenting att klaga över egentligen.

Just nu sitter jag och gör läxor, har redan gjort en på 20 minuter och pausar karusellen i huvudet just nu. Har skjutit upp denna läxa i två veckor och gjorde klart den på 20 minuter, vad onödigt att skjuta upp det från början egentligen. Men nu är den färdig! Känns så bra, är så motiverad nu. Vi hörs!

Likes

Comments

(Texten har ingenting med bilden att göra, hon är världens bästa)

Detta kommer bli väldigt personligt men jag vill att detta ska komma ut på ett eller annat sätt. Här i Örebro är det väldigt svårt att vara jag. Låter klyschigt right? Men det är sant. Folk vet vem jag är, många vet min historia, många vet mina misstag, mina snedsteg men ingen vet det bra jag gjort. Det är så det verkar vara, folk ser bort alla bra saker jag gjort. Nämner man mitt namn så blir det oftast under dem gångerna man pratar om fester. Jag är inne på mitt fjärde år på gymnasiet. Mycket händer under fyra år. Men saker som händer, livshändelser som sker formar ju människor. Det är lika så med mig, jag är absolut inte samma individ som för fyra år sedan, men heller inte samma Eira som för ett halvår sedan. Under studentveckan gjorde jag väldigt dåliga saker, lite så här yolo-grejer ni vet. Och alla vet om det. Men när folk pratar om det eller nämner det så känns det inte ens som att det är mig dem pratar om.

På grund av detta, att folk vet för mycket, dömmer för mycket, tror för mycket och ser ner för mycket så har det lett till att jag flytt från verkligheten så gott som det går, flytt från Örebro. Åkte till Östersund 10 juni och jobbade därmed varje dag hela sommaren för att inte drunkna i tankar och funderingar. Sedan i Augusti åkte jag till Turkiet för att samla krafter trodde jag, men jag flydde mer från verkligheten igen så fort jag skulle återvända till Örebro. Sedan åkte jag tillbaka till Östersund och sedan tillbaka till Örebro, stannade i Örebro cirka tre veckor innan jag drog i väg till Turkiet igen för att fly. Nu har jag varit i Örebro en månad och det har gått utför. Skjuter upp på saker, skiter i saker, undviker att göra det som måste göras, undviker folkmassor, gömmer mig hemma helt enkelt. Nu sätter jag stopp på det. Jag ska bemöta verkligheten men jag behöver space. Därför har jag rensat min snapchat, instagram och så vidare. Om du läser detta och inser att jag tagit bort dig, det är inget personligt jag känner bara inte att du behöver ta en del av vad jag gör just nu eller så påminner du mig för mycket om mitt förflutna.

Detta blev ett väldigt rörigt inlägg men min poäng med det hela är att jag som person har utvecklas och insett att jag måste bemöta verkligheten och skaffa ett liv som jag inte ska behöva fly ifrån, jag kommer göra allting som krävs för att det ska gå igenom. Det sista jag behöver höra är saker jag gjort, misstag som begåtts och alla negativa åsikter om mig och mina tidigare handlingar.

Thank you for understanding! 

Likes

Comments

Du som läser detta och tänker att det är kört. Du har hamnat efter så mycket i skolan att du tror att du är körd, allt är kört. Du känner precis som jag gör just nu. Eller du känner precis som jag kände igår kväll i några timmar. Helt seriöst, jag satt på espresso house för att jobba ikapp allt jag kommit efter i. Jag satt där i nästan fyra timmar, och gjorde vad? Ingenting annat än att dricka min jävla chai latte.

Men efter det så insåg jag hur dum i huvudet jag är. Jag har omringat mig själv med dåliga relationer, jag har prioriterat andra före mig själv och levt upp till andras förväntningar. Men nu ni, nu är jag på banan igen. Jag ska ta tag i allt plugg och komma ikapp, jag har sagt upp vissa vänskaper, rensat medier med mera och idag när jag vaknade har jag aldrig känt mig mer glad och framåt än innan. Igår under dessa timmar så trodde jag att allt var kört, bokstavligen. Men sedan satt jag och sorterade, strukturerade och prioriterade uppgifter och nu mår jag så mycket bättre trots att jag inte gjort en enda uppgift. Men nu har jag koll, dumma ADHD säger jag bara. Man överreagerar, man stressar i onödan och kommer verkligen ingenstans.

Nu har jag tagit avstånd från all media bara för att ha all fokus på mig själv, men eftersom jag mår så himla bra av att skriva av mig har jag fixat till bloggen och kommer vara aktiv här.


Im going to make you so proud- A note to myself

Likes

Comments

Hej! Det har gått ett långt tag sedan jag skrev här och ett längre tag kommer det att gå men känner att jag behöver göra ett inlägg. Snart kommer jag få ett nytt nummer efter 10 år, jag kommer radera min snapchat, jag kommer rensa nästan hela min facebook och göra den mer privat. Varför? Jo för jag har släppt in för många människor i mitt liv som inte ens förtjänar det. Ingen ska ta det personligt egentligen, jag kommer säga upp med väldigt många som stått mig nära och inte nära innan sommarlovets start.

I den här fucked up ''världen'' jag lever i just nu vet nästan i princip alla vem jag är och vad jag tidigare när jag var yngre har gjort. För ett tag sedan hade det varit något jag varit stolt över men nu känner jag bara skam och vill radera allting och alla. För jag är inte samma person som för tre, fyra och fem år sedan men inte heller samma person som för kanske ett halvår sedan.

Det här beslutet hade aldrig behövt tagits ifall folk inte hade dragit ner mig så pass mycket som dem gjort. Sugit ut all min energi, dragit in mig i en massa skit för NEJ jag är bättre än så här. Många av er får min att vara någon jag inte är. Jag behöver få kunna vara mig själv och tänka på mig själv i första hand och inte bli tillsagd att välja mellan att finnas för dig eller att plugga och fokusera på mig. Låter hur barnsligt som helst eller hur? Det är precis vad det är och jag är inte på den nivån därför tar jag många steg bakåt för att kunna ta tusen steg framåt.

När man sittet på ett flygplan går dem igenom säkerheten, man ska alltid ta på sig masken på sig själv i nödsituationer innan man sätter på den på någon annan. För man kan inte hjälpa andra om man inte hjälpt sig själv först. I detta fall dör två om man inte räddar sig själv först. Förstå principen. Man måste vara ego ibland. Som sagt dem jag känner i nuläget är inte vänner för livet, men alla är för rädda för att erkänna det. Det är hårt men också väldigt sant. Det enda som spelar någon roll i mitt liv är vem jag är och vilka beslut jag väljer att ta som ska gynna mig flera år framåt.

Ni som hjälpt mig så enormt mycket dem senaste åren, är så sjukt tacksam för det. Men behöver stå på mina egna ben nu och göra vad som är bäst för mig.

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag hållit på med sociala medier väldigt mycket. För jag har varit och är fortfarande hypad över min resa haha. Men tror att jag ett par dagar framöver ska logga ut och bara njuta. Leva livet helt enkelt men framförallt leva i nuet.

Just me, myself and I ❤️

Likes

Comments