Hej!

Är ju i Östersund nu och kommer vara det över sommaren. Tänkte uppdatera här då jag loggat ut från medier för tillfället. Har så mycket att dela med mig om. Men nu ska jag fixa mig och sedan röra mig mot jobbet😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Det har gått ett långt tag sedan jag skrev här och ett längre tag kommer det att gå men känner att jag behöver göra ett inlägg. Snart kommer jag få ett nytt nummer efter 10 år, jag kommer radera min snapchat, jag kommer rensa nästan hela min facebook och göra den mer privat. Varför? Jo för jag har släppt in för många människor i mitt liv som inte ens förtjänar det. Ingen ska ta det personligt egentligen, jag kommer säga upp med väldigt många som stått mig nära och inte nära innan sommarlovets start.

I den här fucked up ''världen'' jag lever i just nu vet nästan i princip alla vem jag är och vad jag tidigare när jag var yngre har gjort. För ett tag sedan hade det varit något jag varit stolt över men nu känner jag bara skam och vill radera allting och alla. För jag är inte samma person som för tre, fyra och fem år sedan men inte heller samma person som för kanske ett halvår sedan.

Det här beslutet hade aldrig behövt tagits ifall folk inte hade dragit ner mig så pass mycket som dem gjort. Sugit ut all min energi, dragit in mig i en massa skit för NEJ jag är bättre än så här. Många av er får min att vara någon jag inte är. Jag behöver få kunna vara mig själv och tänka på mig själv i första hand och inte bli tillsagd att välja mellan att finnas för dig eller att plugga och fokusera på mig. Låter hur barnsligt som helst eller hur? Det är precis vad det är och jag är inte på den nivån därför tar jag många steg bakåt för att kunna ta tusen steg framåt.

När man sittet på ett flygplan går dem igenom säkerheten, man ska alltid ta på sig masken på sig själv i nödsituationer innan man sätter på den på någon annan. För man kan inte hjälpa andra om man inte hjälpt sig själv först. I detta fall dör två om man inte räddar sig själv först. Förstå principen. Man måste vara ego ibland. Som sagt dem jag känner i nuläget är inte vänner för livet, men alla är för rädda för att erkänna det. Det är hårt men också väldigt sant. Det enda som spelar någon roll i mitt liv är vem jag är och vilka beslut jag väljer att ta som ska gynna mig flera år framåt.

Ni som hjälpt mig så enormt mycket dem senaste åren, är så sjukt tacksam för det. Men behöver stå på mina egna ben nu och göra vad som är bäst för mig.

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag hållit på med sociala medier väldigt mycket. För jag har varit och är fortfarande hypad över min resa haha. Men tror att jag ett par dagar framöver ska logga ut och bara njuta. Leva livet helt enkelt men framförallt leva i nuet.

Just me, myself and I ❤️

Likes

Comments

Godkväll! Idag tog jag bussen till Ayia Napa centrum för lite shopping då jag TRODDE det skulle vara molnigt. Men det har varit soligt hela dagen. Hur som helst så behövde jag chilla med brännan så var faktiskt mysigt att gå runt i centrum.

Bortsett från alla lösa hundar.. oj jag menar killarna och männen. Dem bara skriker på mig och ropar men vad fan att jag har hörlurarna på betyder ju att jag inte vill prata med någon haha. En kom med bilen och ba "where you going" och upprepade typ tusen gånger trots att jag inte svarade.. Aja något roligare var när en kille kom på moped och gav en broschyr om den kända partybåten. Han sa att jag kunde ta med mina kompisar och komma. Jag sa bara ja för att ville inte att han skulle märka att jag reser ensam 😂

Blev faktiskt McDonalds idag då jag inte orkar gå in till restaurangerna där dem skriker på mig och vill inte bli förgiftat av något. Säkerheten först haha. Jag längtar inte hem men jag längtar hem till maten. Till min kost. Mår bara illa av det jag äter här. Skitsamma jag kommer få bort skiten ur kroppen på nolltid när jag kommer hem för nu är jag mer taggad än någonsin till ALLT.

Som igår så blir det en bildbomb från dagen sedan ska jag lägga mig då jag ska åka båt imorgon och blir upphämtad 08.45 ❤️

Likes

Comments

Hej på er! Jag lever haha och jag har det hur bra som helst. Igår var jag på stranden, Nissi Beach. När jag gick ner dit så kände jag bara harmonin i hela kroppen och själen. Känslan är obeskrivlig och jag tänkte bara, I fucking made it and I'm fucking here. Låg när ca 2 timmar sedan var jag tvungen att gå hem på grund av att det brändes så sinnessjukt mycket och vill ju inte behöva ligga i skuggan hela semestern. Efter att jag gick hem och sedan duschat så gick jag och åt på resturang. Trodde först att det skulle vara lite stelt att gå ensam men dem som jobbade där var hur trevliga och roliga som helst. Så det var faktiskt mysigt att äta ute själv. Sedan handlade jag på supermarket och gick hem. Jag är så himla störd att jag vågar inte handla vad som helst som t.ex. ägg så det blev nudlar haha fyfan.

Kosten här är ju inte den jag brukar äta så att säga. Men jag vet att jag kommer kunna släppa det och ta tag i min kost när jag kommer hem utan problem. Däremot har jag varit på hotellets gym två gånger men har inte fotat där, det är ett jättegulligt gym faktiskt haha😃

Idag var jag återigen på stranden men i 5 timmar istället. Jag badade jättemycket och bara njöt. Jag hade mobilen med mig idag till skillnad från igår och det var för att jag ville ta bilder för det är så otroligt vacker där! Men jag hade turen med mig idag för det låg en svenskt familj bredvid mig som jag kunde lämna mobilen hos medan jag gick och badade. Sedan vid 4 tiden åt jag på restaurangen vid stranden. Ganska dyrt men känner att jag ska få unna mig lite och kan offra att leva snålt när jag är hemma i Sverige igen.

Imorgon ska jag in till Ayia Napa för lite shopping. Dels för att det ska bli sol men lite molnigt samt för att jag behöver chilla lite med brännan. För på fredag ska jag ut med båt och man bränner ju sönder sig ute på havet. Fick välja en partybåt eller en båt med öppen bar med pensionärer. Självfallet blev det öppen bar med pensionärer, säkerheten först HAHA 🌴 Bjuder på en bild så länge, sedan ska jag lägga upp en BILDBOMB!

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har sovit i hela 13 timmar om inte mer. Skulle ladda telefonen för att sedan gå och äta middag men jag somnade istället. Så har inte ätit på 48h tills nu. Då det inte är högsäsong här så har dem inte så mycket frukost att välja på så man får typ beställa en "english breakfast" och det var inte så jättegott haha!

Igår åkte jag med bussen igenom hela stan och hoppade av och gick hela vägen hem. Så himla fint här, däremot.. Boysen här är som lösa hundar. Jag ser hellre lösa hundar på gatorna än dem som skriker på mig, visslar, ropar från taxibilarna och stannar med sina mopeder för att göra en blick. Lite jobbigt är det men tror att man bryr sig mer när man är själv, hade typ mami varit här hade det inte stört mig lika mycket.

Idag ska jag gå till stranden för lite sol och bad. Kommer lämna min telefon hemma. Nu ska jag bara vara liksom, så skönt att slippa allt och alla at the moment 🌴

Likes

Comments

Allt har gått bra, kommit igenom alla säkerhetskontroller och nästa sak att göra är att kliva på planet. Kommer att skriva så fort jag har wifi. Ni får önska mig lycka till🙏🏽

Likes

Comments