Hei! For øyeblikket sitter jeg I️ timen og gjør ingenting. Tenkte å bruke anledningen til å poste en kjapt innlegg. Denne uken startet jeg opp med powerlifting! Det er trening hver dag etter skolen noe som er veldig greit, er hjemme typ I️ 5 tiden og har fortsatt tid til å gjøre ting før leggetid. Henriette var så uheldig og brakk armen første trening..... :(((( I️ går våknet jeg opp til at det var skyting I️ nærheten. En voksen mann hadde altså skutt konen og ex-konen sin.. Alle skolene I️ området bortsett fra vår egen var stengt, typisk. Mange elever holdt seg likevel hjemme fra skolen, personlig ser jeg ikke helt poenget I️ det men er vel noen bekymret foreldre. Senere på dagen kjørte vi forbi masse politibiler I️ Lake Orion og vi fikk høre at mannen som skøyt hadde «rømt» hit.. Litt skremmende, men politiet fant han samme kveld!! Fikk også en «Amber alarm» I️ går kveld. Tydeligvis helt normalt men jeg syns det var litt spesielt. 3 barn var altså kidnappet I️ Michigan og denne meldingen sendes da automatisk ut til alle I️ nærheten.
Neste tirsdag er siste skoledag før thanksgiving break!!! Jeg gleder meg så mye!!
Nå må jeg løpe til neste time.. Vi snakkes❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Torsdag etter skolen dro jeg, Karin og vertsmor opp til hytten til familien. Den ligger 3 timer nord for hvor vi bor og området minnet meg om et typisk hytteområde vi har her i Norge, bortsett fra at det ikke er noen fjell her...Vi tok oss fri fredag, og det var sykt deilig!! Vi dro inn til Traverse City fredag formiddag som er en liten by. Vi gikk rundt og så i butikker og kjøpte litt forskjellig. Jeg kjøpte en hettegenser hvor det står «up north» på og en regnjakke med «the 5 Lakes». Prøver å kjøpe så mye suvernier som mulig her, tror jeg vil sette pris på det når jeg kommer hjem til Norge.
Senere på kvelden kom Austin, Noah og Henriette (brødre og venninne) kjørende opp, og enda litt senere kom vertsfar. Vi spiste middag, spilte kortspill og pratet masse. Gutta lærte oss «spoon» som er kortspill som ble veldig fysisk haha.. Jeg brakk en negl og fikk et par blåmerker RIP:/ Nå er det lørdag og vi sitter i bilen på vei hjem nå<3 Litt usikker hva planene resten av helgen er, men det finner jeg vel ut av snart. Var hvert fall veldig hyggelig på hytten og jeg er så glad for at familien min er så åpne med mine venninner osv. Henriette var egentlig ikke planlagt at skulle være med, men hun trengte å komme bort litt og var selvfølgelig velkommen med oss<333. Så da hentet Austin henne på skolen på fredag og de kjørte opp sammen.
Håper dere har en bra helg også!!
Klem<3

Likes

Comments

Hei dere! Lenge siden sist innlegg nå.. Beklager! Siden sist har det vært Halloween, noe som var veldig gøy! I motsetning til Norge hvor vi bare feirer Halloween 31. Oktober, feirer vi omtrent hele oktober. Folk hadde pyntet husene sine allerede i september. Den 30. oktober skjærte vi gresskar! Det var min første gang og familens sikkert hundrede.. Jeg gikk for et typisk «gresskar ansikt» og må si meg ganske fornøyd
:)) Fikk eksperthjelp av mine brødre så klart...
Selve Halloween kvelden gjorde jeg ikke veldig mye. Planen var å gå trick or treat med venner, det er faktisk vanlig her selvom du er 17 år.. Jeg droppet det pga jeg ikke var i form og fikk heller en venninne til å komme over med godteriet hun fikk samlet inn. Vi så på film og spiste godis resten av kvelden.
Jeg har også hatt eksamener i alle fag, noe som ikke var like skremmende som det høres ut. Exams her er en multiply choice prøve som du omtrent ikke trenger å øvd til engang. Jeg endte opp med A i alle fag bortsett fra Matte hvor jeg fikk B. Sier meg fornøyd med det :)
Ellers har det ikke skjedd så mye annet spennende siden sist.. Jeg legger ved bilder så dere heller kan se hva jeg har gjort:)
Foresten er vi «up north» denne helgen. (Up north er det samme som å si «på fjellet» eller «på hytta» Vi er altså på hytten nord i Michigan. Kan lage et innlegg fra helgen på søndag :)))

Vi snakkes! Klem Eira❤️

Noah’s gresskar til venstre, Austin sitt bak, og mitt til høyre

Maizie kledd ut som politi... Haha

Meg og Kylie på panda express

Meg og Henriette spiste lunsj og shoppet den ene dagen vi bare hadde «half day» på grunn av exams

Vi var å så bad moms 2, anbefales!

Hvordan amerikanske gutter kler seg.... Say no more

Likes

Comments

​​(Skrevet for noen dager siden..) 

Hei dere! Nå er klokken 22 og jeg og Austin kjørte akkurat en venninne hjem. Hun kom over rundt 5 og vi har spist middag, lagd cockies og glazed apples. Jeg tenkte å forklare kort om hva som skjedde med min forige vertsfamilie og hva som gjorde at jeg valgte å bytte. Jeg bodde der nesten 1 måned før jeg skjønte at det eneste rette for meg vil være å flytte fra dem. De første ukene var hyggelige, men etter hvert begynte det å oppstå situasjoner. Familien var veldig travle med to døtre som danser hver dag på et dansestudio 1 time unna. Vertsmor ville ikke la meg være hjemme alene, fordi jeg tydeligvis ikke hadde vist dem at jeg var til å stole på. Det endte med at så fort jeg kom hjem fra skolen var det bare å ta med leksene, litt snacks og sette seg i bilen for å kjøre døtrene til dansing. Ofte var vi ikke hjemme før 8-9 på kvelden. Dette fungerte ikke for meg i det lange løp og det gikk utover min fritid. Jeg fikk ikke vært sosial med venner i helgene fordi vertsmor ville ha meg med på alt de gjorde. Ofte spurte jeg en uke i forveien om jeg kunne være med venner i helgen, men svaret var alltid nei, fordi de ville ha meg med på deres ting (ofte dansing). Jeg fikk ikke gjort noe idrett etter skolen fordi de ikke hadde mulighet

til å kjøre/hente meg. Jeg tok det opp med vertsmor, og i det vi satt oss ned for å snakke om det, kom hun meg i forkjøpet og ville ha meg ut av huset allerede morgningen etter. Med god hjelp av rådgiveren på skolen, fikk jeg allerede møte min nye familie dagen etter. Familien består av vertsmor, vertsfar, og to vertsbrødre på 18 og 22 år, 4 hunder og over 50 utstoppet reinsdyr hengende på veggen..
Jeg har bodd her i 1 måned nå og kunne ikke vært mer fornøyd!!! Jeg er så glad for at jeg havnet i akkurat denne familien. Jeg får lov til å gjøre det meste jeg vil og har generelt mye mer fritid enn jeg hadde før. Jeg gruer meg allerede til å dra hjem om 7 måneder. Jeg føler dette stedet har blitt mitt nye/ andre hjem..<3

Maizie i julekjolen sin
Vertsbror Noah, Maizie og meg
Meg og vertsmor

Likes

Comments

I løpet av de 56 dagene jeg har vært i USA har jeg..

- Tilbragt 1 uke i NYC med sykt bra mennesker <3

- Vært på alle football home games som dragons (skolen min) har spilt denne sesongen.. Utrolig gøy, selvom jeg ikke skjønner selve spillet, men det er det omtrent ingen som gjør..

- Badet x antall ganger i lakes..

-Hatt bonfires med venner og familie

- Smakt masse ny mat (gresskar pai, ordentlig mac and cheese, og tonnevis med annen junk food)

- Kjørt den typiske gule skolebussen til skolen hver dag (ikke etter at jeg flyttet, blir kjørt/hentet nå, noe som jeg er glad for, fordi skolebuss suger.. Det er bare freshmens (9th graders) som tar den, resten kjører selv.

- Gått meg bort på target/wallmart som er dagligvarebutikker større enn IKEA

- Helgetur til Ohio med min forrige familie.

- Vært på hounted house. (Stor greie man gjør her rundt Halloween)

- Vært på flere forskjellige cider mill. Det er et sted man drar for å kjøpe eplecider/epleslush, donuts, gresskar osv. Veldig populær høstattraksjon i Michigan.

- Sett på stjernene fra truck planet midt på natten med gode venner.

- Vært på homecoming på 2 skoler (min egen+ min svenske bestis sin)

- Shoppet en god del....

- Og ikke minst: Lært språket såå mye bedre, blitt mye flinkere til snakke med mennesker, blitt mer selvstendig, tatt vanskelige avgjørelser, hatt hjemmelengsel OOOG møtt så mange mennesker som jeg har blitt så glad i. Jeg har fått en ekstra familie, 4 hunder og en svensk bestevenn <3 Jeg er heldig!!

(Bildene kommer forhåpentligvis i samme rekkefølge som teksten)

Klem fra meg<3<3 xoxo

Likes

Comments

Hei dere! Nå er klokken 11.34 PM (kveld) og tanken om å starte en blogg slo meg plutselig. Jeg tenkte det kunne være interresant for dere å følge litt med på hva jeg gjør her i Michigan, og å samle det her på en blogg tror jeg kan fungere bra:) I tillegg vil det være en fin måte å samle alle minner som jeg kan se tilbake på senere.

Mye har skjedd på de nesten to månedene jeg har vært her. Det største som har skjedd må nok være at jeg har byttet vertsfamilie. (Vil skrive et eget innlegg om det i morgen). Jeg har fått en helt ny hverdag her nede, og begynner å få en ganske grei rutine på det meste. Jeg trenger ikke lenger kart for å finne frem til klasserommene, jeg har vendt meg til å kalle lærere for Mr og Mrs, og klarer å gå på riktig skolebuss.. Etter skolen drar jeg som regel hjem, spiser, gjør litt lekser og tilbringer tid med familien/venner og prøver å trene litt (Vi har et treningsrom i huset). Jeg har ikke drevet med noe sport her så langt, som i utgangspunktet var planen, men det har egentlig vært ganske greit. Jeg fyller tiden med mye annet, og føler ikke at jeg har for mye dødtid etter skolen. Sportene her fungerer slikt at du har practis hver dag etter skolen. Skolen min tilbyr forskjellige sporter til hver sesong. (fall sports, winter sports og spring sports) Jeg tenker å fortsette med tennis til våren, noe jeg gleder meg veldig til!!! Jeg føler jeg har mye å fortelle dere, men alikvel så er dagene her ganske like. Ukedagene er lange, og jeg gleder meg alltid til helg, hvor jeg kan sove lenge, være med venner, og slappe av. Livet her er på mange måter ganske likt som i Norge, men likevel så forskjellig.. Jeg har det så bra her nå, og endelig begynner ting å falle på plass etter en ganske tung første måned med mye utfordringer. Jeg ser så frem til alt jeg skal oppleve dette året, og nyter virkelig hver dag!! <3

Dette ble langt, men jeg håper dere vil følge med videre!!!

Mange klemmer fra meg<3

Likes

Comments