Jag har bestämt mig för att pröva en annan bloggportal. För att se om jag lättare behåller glädjen att blogga. Ni får gärna följa med dit och fortsätta läsa. Men är det så att jag inte trivs så kanske jag kommer tillbaka. Så bloggen kommer att ligga kvar.

Nu mera hittar ni mig här!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu sitter jag och väntar på bussen. Istället för att sitta hemma så blev det en spontan fika med en vän som jag inte träffat på en evighet känns det som men i själva verket kanske det bara är en månad. Kul ska det bli!

Likes

Comments

Då var det redan onsdag! Det är helt sjukt hur fort tiden går. Idag blir det skola 8.30-12.45 och efter det tror jag att det blir lite träning. Hoppas att det går bättre än igår. Då andningen inte var med mig alls. Sen på kvällen blir det troligen att ta det lugnt och umgås med killen då vi har 5 års dag idag. Men vi ska fira ordentligt i helgen så längtar dit!

Likes

Comments

Det blev att planera mat för veckan och sedan åka å handla nu på förmiddagen. När vi handla så köpte jag nötter och blandade ihop en egen nötmix som jag kan ha med som mellanmål eller extra energi. Nu blir det snart ut och börja städa altanen och ställa ut möblerna.

Likes

Comments

Dagen började bra med att jag låg vaken mellan halv fyra och fyra. Sedan lyckades jag somna om och vaknade igen vid halv sex. Så mycket till sovmorgon fick jag idag. Från början var det tänkt att jag och killen skulle fira vår 5 års dag idag men nu har vi bestämt oss för att skjuta fram det till nästa helg då ekonomin troligen ser lite bättre ut. Jag vet inte riktig vad för planer dagen bjuder på men jag skulle tro att det blir att fixa lite här hemma. Utemöblerna ska fram, cyklarna borde göras vårklara, sedan behöver jag nog tvätta lite och städa och sånt här hemma. Utöver det så finns det alltid plugg att göra. Men det verkar som att det kommer bli fint väder så det måste jag ju hinna njuta av också. Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments