Header

Nu vet den där världens sämsta lärare jag snacka om? Jo, han sa till Katja att vi blockerat dörren så han inte kom in till lektionen igår. Det var ju sant men anyway. Det tog Katja upp på Jonnas utvs igår. Och hennes föräldrar o mina föräldrar är as bra friendos... Så Jonna skrev till mig att han skulle snacka med min mamma om det. Då tog jag o berätta för henne eftersom hon vill höra det ifrån mig först och hon skulle bli mycke argare annars... Men jaa... Hon vart nt så arg så det e lugnt. Och lärarn sa ju ingenting att vi skulle flytta på oss eller nått... Men aa shit same. Katja gjorde grejen större en den borde... Men är fett lack på lärarn som snacka me Katja... Ska jag börja säga hur han beter sig då? Ska fan börja göra det. Och om han kallar mig dum i huvet en gång till så tänker nt jag har lektion med honom igen...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hatar denna dag! Har oxå världens sämsta lärare idag... Han har kallat mig dum i huvet o shit... Lixom typ andra veckan me honom ignorera han mig när jah behövde hjälp... Och han har kallat mig dum i huvet 3-4 ggr nu... O så blir han arg när jag drygar. Man bah Fuck U bitch! Han börja oxå!

Well, fuck teachers. Men iaf. Sitter på bussen till helvetet... Hahaha. Nej men ska lyssna på lite musik.

Några oredigerade bilder.


Likes

Comments

Fy fan för denna dag... Varit så jävla depp så det är nt sant. Usch. Ville bara sätta mig i ett hörn och gråta. Men det är inget som har hänt. Är ändå så jäääävla depp... Försökte hålla humöret uppe men det gick fan inte. Sen att jag lyssna på depp musik gört nt bättre. Men jag vet ärligt talat nt vrf jag är depp! Det gör mig ganska orolig oxå.... Men ska försöka tänka bort det just nu och bara sova...

Likes

Comments

I was not sick... Heheh nej men är hemma. Kort dag va? Men har migrän så åkte hem. Och inlägget under skulle publicerats för 1 o en halv timma sen men hade nt internet så när jag fick internet (nu) så publicerades det.

Men ska sova nu så får se hur min uppdatering blir...

Likes

Comments

... Bild. Jo men ganska kul iaf. Sitter med musik i ören och väntar på lärarn.

Oredigerad bild o shit...

Likes

Comments

...Humör: Jo men helt okej ändå. Lite depp men det är jag ju typ jämt på morgonen. Och vi har värsta skit dagen men aa ändå så mår jag ganska bra.
...Outfit:byxer vet jag ny vart ifrån men tröjan e från ullared.
...Låt: venne typ hell and back
...smink: bb-cream, all cover stick, cover stick, bronzer, maskcara, ögonskugga, fixat ögonbrynen. Aa tror de e allt.
... smycken: har bara tre runda örhängen.Likes

Comments

Fy... Måndag igen... En hel ny vecka med skola framför mig... Yeyy! Kind of... Nej men idag har jag ändå ganska chill dag. St med den bästa läraren, so med bästa läraren,hehe, hk, kör och sen sist matte. ok, matte är inte jätte chill men jag har verkligen hittat konsentrationen på matten!👍👍👍👍Slutar 15.00 idah. Får se hur uppdateringen blir idag... Men ska försöka.

FUCK! Har 62 eng glosor till imorn o ja har nt börjat! Fuck, fuck,fuck och fuck.


Likes

Comments

Ja men rubriken talar! Denna dag är över och sanningen är ett faktum... Imorgon är det måndag... Orkar inte! Hållet på och få ryck på fkn skolan... har fkn 62 engelska glosor! Till på tisdag och jag har inte ens börjat!! Blir nog ingen hall imorgon... Bara plugg... Och städa rummet om jag hinner...

Men nu ska jag sluta tänka på det och sova! Godnatt!😘😘😘😍😍

Likes

Comments

Jo nu är ju det så att det är 2014 (no shit).I år blir jag 14 år, alltså fjortis! Nej det har jag varit ett tag😃! Men iaf. Jag känner att jsg nog kommit till den åldern då jag verkligen kan ta en blogg på allvar. Inte som i ettan då jag skrev ett inlägg med 100 ård om dagen var av 90 var stavfel. Och så höll jag kke på en vecka tills jag inte hade lust med någon blogg längre. Jo men jag förstår att ingen läste min blogg (förutom mamma då...). Men denna blogg SKA bli annorlunda! Jag har några få tankar om inlägg som jag faktiskt tror att ni kommer gilla. Om att vara lesbisk, bög, bi eller hetro. Det är ett ämne som jag börjat tänka mycket på den senaste tiden... Men sen så tänke jag även att ni ska få reda på lite mer om mitt liv, om hur det var för mig åren 2000,2001,2006,2007, 2008,2009, 2010,2011,2012, 2013 och hur jag har det idag. Alla år blir inte i samma inlägg men tar kke 3-4 år i varje inlägg, sounds good? Självkart med bilder också! Och det sista är även my make up Collection! Fast inte allt samtidigt utan en dag mina ögonskuggor, en dag mina bas produkter och så! Sedan så kom jag faktiskt på en ny sak nu! Rasismen! Om svarta och vita! Jo men nu har jag faktiskt lite saker som ni kan få!

Bland dessa saker finns det både alvarliga punkter men också sådant som inte viktigt! För hur viktigt är det för er att veta vad jag har för smink? Kul, mabey, men viktigt? Glöm det!

Lite förhandsbilder på när jag var liten!


Likes

Comments

Mabey baby!Har liiiite ont i huvudet just nu men om det inte blir värre så kommer jag nt säga till mamma, hehe. Så jag kommer antagligen träna idag. Saknar Wilma något sjuuuuukt just nu! Asså vi träffas en gång varje vecka... Men hon är så jävla skön! Hon är den som jag gillar mest i laget. Hon känns också ganska lik mig, kan ju vara därför vi är så bra vänner! Första gången vi träffades kände jag att jag ville bli vän med henne, and here I am today! Nej men nu ska jag inte skriva en kärleksförklaring, since I'm not gay!(Men jag har inget emot människor som är bi/homosexuell! Men det kommer antagligen ett inlägg om min åsikt över bi/homosexuella människor!)

Likes

Comments