Här är en bild på mina läppsnuttar. Hejhej

Likes

Comments

Lite bilder från senaste dagarna som spenderats med mamma och Samuel. Vi är på väg till flygplatsen nu!

Vi har varit på zoo och madame tussauds.

Likes

Comments

Igår så såg jag del 2 utav Harry Potter-pjäsen! Det var amazing och såklart så köpte jag en tygväska.

Hjälpte även Josefine att städa då hon flyttar imorgon. Och med hjäloa menar jag att jag vilade i hennes säng och ställde irriterande frågor.

Imorgon så kommer Samuel och mamma hit för att hjälpa mig att flytta!

Likes

Comments

Idag så åkte jag in till Natural History Museum för att jag tänkte hänga där i en timma. Dock så gick exakt allt fel med kollektivtrafiken idag så jag dök upp typ 25 minuter innan dom stängde så det blev ett snabbt besök! Efter det drog jag vidare till Soho, mer om det längre ner.

När NHM stängde så åkte jag till Soho för att delta i en London stands with Orlando sigil. Tusentals människor samlades för att hedra offren. Jag mötte upp några från en facebookgrupp och det blev en timma full utav tankar och sorg över att man ska behöva frukta för sitt liv för att man älskar den man älskar. När det började dra mot sitt slut så tappade jag dock bort dessa människor som jag varit med och hittade istället, via facebook, en dansk som kunde prata svenska! Som bott i Göteborg dessutom. Så vi drog iväg och drack te på ett café och pratade om allt möjligt. Blev en bra dag!

Likes

Comments

I fredags så köpte jag en liten Amazon Fire! (alltså en tablet, surfplatta, padda) Hetsade i samma veva Josefine till att köpa en Kindle. Nu är vi båda mycket nöjda med våra inköp!

Sen så har jag börjat med den sorgliga uppgiften att städa. Har hittills slängt massa skit i en stor sopsäck samt tryckt ner så mycket jag bara kan i de resväskor jag har. Ser rätt tomt ut redan.

Och igår så åskade det igen! Hurraaa

Likes

Comments

Idag så såg vi del ett utav Harry Potter and the Cursed Child och shit så bra! Över alla förväntningar och hittills en värdig uppföljare till böckerna. Eftersom att detta var en preview vi var på så fick vi till och med en pin där det står att vi inte får avslöja handlingen.

Väldigt lycklig att jag fick möjligheten att se denna pjäs då det är nästan omöjligt att få biljetter. Ser fram emot att köpa manuset i Juli.

Likes

Comments

Idag så drog jag med mig Josefine för att spana in båten som vi såg från fönstret. Var väldigt spännande....

Likes

Comments

Idag så gick jag upp vid nio för att gå till vårdcentralen och hämta ut ett formulär för några blodprov jag behöver göra! Direkt efter så köpte jag en fralla på Sainsburys och begav mig till närmsta sjukhus för att då blodprovet gjort.

När jag åkte tillbaka från sjukhuset så hoppade jag av i Greenwich och kände hur fruktansvärt varmt det var, så jag gick till Nando's och tog en veggieburgare på deras takterass.

Likes

Comments

Nästa vecka på torsdag så kommer mamma och Samuel hit och hjälper mig att flytta hem. Innan dess så ska jag hinna med att se Harry Potter-pjäsen!

Nancy ska snart flytta och har förvånansvärt städat ur lite saker från köket. Eller ja, förflyttat det från skåpen och lagt någon annanstans.

Spanade ut genom mirr fönster förut och bara VÄNTA DET ÄR ETT SKEPP DÄR???? Började slå halvt hysteriskt på väggen mot Josefines rum och "HALLÅ KOLLA ETT KRIGSFARTYG DÄR BAKOM HUSEN". Lite oklart vad det gör där men eh, fin utsikt antar jag.

Likes

Comments

Är inte i London för tillfället vilket antagligen de flesta som läser detta vet, jag är nämligen hemma för att se på Håkan! Och ja, igår så såg jag honom. Fick vätskebrist och lite annat skoj innan konserten men det var riktigt kul i alla fall.

Likes

Comments