Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har vi haft lektioner! Sedan var det en rolig grej på kvällen där deltagare från varje land skulle ordna något slags uppträdande. Norrmännen anordnade Skam-quiz, Isländarna lärde oss sjunga och köra vulkanen. Vi i Sverige hade lite på spåret där jag fick mina två sekunder i rampljuset när jag skulle rusa in på scenen och skrika att jag är Harry Potter.

Efter det så avslutades kvällen med en liten fest! Nu är klockan 00:38 och jag ska somna. Imorgon är det lektioner hela förmiddagen och efter lunch rullar bussen tillbaka till Sverige igen.

Likes

Comments

Idag spenderades eftermiddagen i Köpenhamn! Då gick jag, Mia och Victoria bland annat till Christiania.

Likes

Comments

En hel dag med lektioner på danska

Likes

Comments

Idag åkte jag till Danmark med alla andra som studerar till svensklärare!

Likes

Comments

Här är en bild på mina läppsnuttar. Hejhej

Likes

Comments

Lite bilder från senaste dagarna som spenderats med mamma och Samuel. Vi är på väg till flygplatsen nu!

Vi har varit på zoo och madame tussauds.

Likes

Comments

Igår så såg jag del 2 utav Harry Potter-pjäsen! Det var amazing och såklart så köpte jag en tygväska.

Hjälpte även Josefine att städa då hon flyttar imorgon. Och med hjäloa menar jag att jag vilade i hennes säng och ställde irriterande frågor.

Imorgon så kommer Samuel och mamma hit för att hjälpa mig att flytta!

Likes

Comments

Idag så åkte jag in till Natural History Museum för att jag tänkte hänga där i en timma. Dock så gick exakt allt fel med kollektivtrafiken idag så jag dök upp typ 25 minuter innan dom stängde så det blev ett snabbt besök! Efter det drog jag vidare till Soho, mer om det längre ner.

När NHM stängde så åkte jag till Soho för att delta i en London stands with Orlando sigil. Tusentals människor samlades för att hedra offren. Jag mötte upp några från en facebookgrupp och det blev en timma full utav tankar och sorg över att man ska behöva frukta för sitt liv för att man älskar den man älskar. När det började dra mot sitt slut så tappade jag dock bort dessa människor som jag varit med och hittade istället, via facebook, en dansk som kunde prata svenska! Som bott i Göteborg dessutom. Så vi drog iväg och drack te på ett café och pratade om allt möjligt. Blev en bra dag!

Likes

Comments

I fredags så köpte jag en liten Amazon Fire! (alltså en tablet, surfplatta, padda) Hetsade i samma veva Josefine till att köpa en Kindle. Nu är vi båda mycket nöjda med våra inköp!

Sen så har jag börjat med den sorgliga uppgiften att städa. Har hittills slängt massa skit i en stor sopsäck samt tryckt ner så mycket jag bara kan i de resväskor jag har. Ser rätt tomt ut redan.

Och igår så åskade det igen! Hurraaa

Likes

Comments