Header

Heeej på er!! Detta blev lätt till den fetaste helgen på länge, har haft så sjukligt kul - även om jag inte minns halva Fredagen haha.. I Fredags så drog vi på fest hos Dennis, eller snarare en kompis till honom och den halvan som jag minns var at least riktigt lyckad!! Bara gamla goingar där som vet hur man festar. Så j*vla härligt att festa och dansa med folk som har betydelse för en, och som man inte träffat på länge. - Dock blev det waaaay too much för mig.. Drack 12 starkcider, vodka, öl och Bacardi, vilket slutade med att jag började skrika på alla och trampade ner ett glas BARFOTA. Haha, inte så himla kul att gå runt och halta nu i efterhand, men alla har väl sina snefyllor. indecision

Igår drog jag, Jelena, Hannah och Elsa på Filips lokalfest. Hade inte så värst höga förväntningar med tanke på att det var en lokalfest, vilket inte brukar bli så lyckat men f****n vad kul jag hade det hah!! Lätt bästa kvällen på länge, och riktigt skoj att träffa Filip igen efter ett bra tag. smiley Folket där var inte de vanliga att festa med, men vill ni uppleva en riktigt rolig kväll - festa med serber och albaner säger jag bara hahah!! Enbart serber och albaner där som dansade och sjöng för fullt till Balkan-låtar. Som vanligt så var jag bara tvungeeen till att sjunga med, eller kanske borde säga mima med tanke på att serbiska inte direkt är min starka sida HAHA?!

- Ja, Mikaela ringde dit oss till en annan fest på Vallås men drog oss därifrån lika snabbt efter att ha somnat på matbordet.. Kom hem vid 4 och dagen idag har varit väldigt seg so to speak. Har en del plugg att utföra, men tror jag ska kolla lite Criminal Minds först!! Taggar redan en heeelt cray kommande helg hehe.. Allt jag lever för i princip haha, sorgligt men sant.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments