Hejhejhejhej!

Nu har jag precis slutat jobbet och ska bege mig hem till mina köra föräldrar för att spendera natten där. Typ första gången på evigheter känns det som, haha. Alltid skönt med en lugn kväll på jobbet efter att ha varit ledig i en vecka. Så nu väntar ett varmt bad på mig när jag kommer hem. Längtar ihjäl mig!

Imorgon tänkte jag gå ut och gå... Då jag måste börja röra på mig igen efter att ha blivit så otroligt lat och knappt orkar göra någonting.

För övrigt har jag haft en fantastisk helg som jag gärna sätter på repris. Dani M i fredags, lördagsmys hos Sonja igår kväll och en hel dag med jobb idag. Perfekt 👌🏼

Sonja är världsmästare på att laga soppa, sååååå god 👇🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Blir alldeles för rastlös att sitta hemma, så det fick bli att fixa till sig en aning för att åka och möta upp Amanda på Överby. Dock var jag ju klar för tidigt som vanligt så vi får se om jag stannar kvar i stan lite extra eller om jag tar en tidigare buss.

Mitt headset är ju spårlöst borta så sitter just mu med ett gammalt som ena luren inte fungerar på. Lagom frustrerande. Så jag får allt se till att köpa ett par nya sen.

Lyckades i alla fall få till en flawless outfit idag, och det är ju inte illa i alla fall! Kanske ett alternativ att ha på mig på fredag, för fucking DANI M (!) Kommer till Trollhättan & det ska jag då inte missa! 💗

Likes

Comments

Hello!

Nu är jag påväg hem till Trollhättan för att laga tacos och sedan titta på serier halva natten. Jag har verkligen ingenting att göra nu när mitt vikariat har gått ut. Så otroligt tråkigt att bara sitta ensam och inte göra någonting, haha. Nu har jag ju i alla fall haft sällskap av Sonja i nästan tre dagar så det har varit hur mysigt som helst. Idag färgade vi varandras hår så nu är min utväxt äntligen borta!

Trots att jag mår fram och tillbaka hela tiden så känner jag mig ändå helt okej. Trots att jag bröt ihop totalt idag ( för första gången på evigheter) och grät floder i Sonjas armar, så vet jag ju ändå vad jag vill och vad jag vill ha. Sen om det går vägen eller inte får vi väl se så småning om. Genom att bara tänka på mig själv istället för på alla andra så kanske det ordnar upp sig själv, om jag har tur.Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni alla har haft en fin dag. Min har varit lite..... Upp och ner skulle man väl kunna säga. Jag är så sjukt förvirrad just nu och mitt liv har väl ungefär vänts rakt upp och ner de senaste veckorna. Och jag förstår verkligen ingenting. Men det finns väl ett syfte med allting vill jag hoppas, haha.

Kust nu ligger jag och kollar på Irene huss som går på tv:n hemma hos mina föräldrar. Orkade inte åka hem idag då det gick så dåligt med bussar. Jag blev ju nämligen Trollhättebo i Lördags! Och jag trodde ALDRIG att jag skulle känna mig som hemma så mycket som jag faktiskt gör. Helt otroligt! Så nu längtar jag redan tills det blir lite mörkare och kallare så att man kan börja med höstinredning.

Gårdagen bjöd på alkohol och en jävla massa hångel med Amanda & Ellinor. Det satt fint.

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag är det fredag och jag är faktiskt ledig! Har äntligen fått sova ut ordentligt. Så otroligt skönt. Idag hade jag tänkt mig att ta en långpromenad och plocka blåbär och även cykla ut till Överby, men i det här pissregnet låter ju inte någonting av det så lockande. Så jag får väl stanna hemma och städa lite eller någonting. Det verkar ha blivit min nya hobby, haha. Jag får hoppas att det klarnar upp sig lite senare så jag kan ge mig iväg då.

Nu ska jag i alla fall lägga en ansiktsmask och käka lite frukost innan jag gör någonting annat.

Igår sminkade Amanda mig förresten! Har nog aldrig varit så sminka i hela mitt liv, Hahaha. Så otroligt ovant! Men snyggt vare i alla fall :D

Likes

Comments