Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Da var det ny uke igjen - bare jeg som syntes ukene går ekstremt fort? Da jeg satt opp planene mine for uken slik jeg pleier hver mandag så jeg at denne ukens timeplan er ekstremt full. Jeg syntes det er gøy å ha masse planer og se frem til, spesielt når det er noe morsomt. Blandt annet så drar jeg til Bergen på torsdag, og blir der over hele helgen for å besøke noen gode venninner som studerer der - det gleder jeg meg veldig til!

Ellers går mange av de andre dagene til jobb og skolearbeid, sistenevnte er ikke alltid like morsomt, men nødvendig. Været i Oslo i dag er helt fantastisk, det er skikkelig varmt og deilig ute, det gjør at mandagen ikke blir like hard.

❤️ Pleier dere å sette opp planer for uken? Ha en fin mandag videre :) ​

Likes

Comments

God søndag! Akkurat nå er vi på vei hjem igjen til Oslo etter en skikkelig fin helg. Disse dagene har bare flydd av gårde. Vi kom frem ganske sent på fredag så det ble ikke så mye annet enn å spise hjemmelaget pizza og slappe av. I går var vi i byen en tur og spiste lunsj og tittet litt rundt. På kvelden lagde vi taco og brownie mens vi koste oss foran tv’en, en skikkelig deilig lørdagskveld med andre ord ❤️ 

I dag har vi slappet av og fått sovet skikkelig ut, før vi etterhvert dro ut for å spise. Alt i alt en kjempe koselig og rolig helg!

Håper dere har hatt en fantastisk helg ❤️

Likes

Comments

Hei og god fredag ❤️ I dag startet dagen tidlig, og etter mange timer på jobb er det endelig godt å ta helg. Nå hopper vi på toget, håper alle får en fin fredagskveld!

Likes

Comments

De siste dagene har det vært alt for lite med 24 timer i døgnet, for jeg hatt noen veldig travle dager denne uken. Noe som er utrolig kjipt da jeg ville sette ordentlig i gang med bloggingen. 

Jeg har gjort mye skole de siste dagene som fører til lite tid til meg selv og jeg har så vidt satt meg ned før jeg har løpt videre. I går var jeg på førpremiere av filmen Snømannen - jeg likte den skikkelig godt og anbefaler alle å se den! Syntes krimfilmer er så spennende. Til helgen drar jeg for å besøke mormor og morfar, og da skal jeg bare ta det med ro. En slik helg har vært etterlengtet en stund, så det gleder jeg meg veldig til!

Håper alle har en fin torsdagskveld videre❤️

Likes

Comments

Jeg må bare starte med å si; for et vær det har vært i Oslo i dag! Strålende sol og deilig temperatur. Jeg startet dagen med jobb før jeg og Henrik tok turen på det Deichmanske bibliotek for å gjøre litt skole.

Jeg har jo enda et friår, men forbedrer karakterene mine, noe som vil si eksamen i november. Det var litt kjipt å sitte inne og gjøre oppgaver på en dag som dette, men satser på at det ikke er den siste fine dagen vi har denne høsten. Vi fikk unnagjort mye av det vi skulle, noe som er utrolig deilig nå.

Likes

Comments

Hei! Jeg er litt skjelven når jeg skriver dette innlegget, jeg merker det er lenge siden jeg har skrevet på en blogg. Etter en 3 års pause er det virkelig godt å være tilbake på en ny plattform!

Jeg har laget denne bloggen for å skrive litt for meg selv, og fordi jeg syntes det er veldig koselig å se tilbake på. Håper du har lyst å følge meg og min hverdag!

Likes

Comments