Godmorgon!  haha lite sent, men jag har varit vaken en stund.
Är i Södertälje hos mina föräldrar,  kom hit igår och ska vara här hela helgen, mys! 😊
Har precis ätit frukost/lunch och under tiden så kände jag hur tösen i magen börja leva rövare haha, så kul! 😍 sån fruktansvärt härlig känslan.
Men nu ska ja nog hoppa in i duschen och se vad man ska hitta på idag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 44 Readers

Likes

Comments

Idag är vi i V20+2 och magen svullnar upp galet på kvällen 🙈 och det är så mysigt för nu har ja börjat känna de riktiga sparkarna 😍 innan har de ju bara känts som "fladder"   men nu känner man tydligt hur hon sparkar där inne 😍 så mysigt!  Dock spela hon än väääldigt långt ner haha.

  • 43 Readers

Likes

Comments

Idag fick vi hem 3st jätte paket med posten ifrån lekmer 😍 och allt till bebis. Vi la en beställning i helgen och de va ju kul att de kom redan nu.
Blev lite säng kläder, säng,  skötbädd, skötväska, lampa till barn rummet och  babygym 😃 beställde också en madrass till sängen men den kommer nån gång i veckan 👍
och vi blev verkligen kära i både babygymet och skötväskan 😍 skötväskan är ju av samma märke som vagnen vi har och den var verkligen super fin och verkar rymlig. Babygymet var mycket finare i verkligheten än på nätet. Kändes lite som julafton idag haha.

  • 44 Readers

Likes

Comments

I torsdags så var vi på rutin ultraljudet och fick veta att vi väntar en liten flicka! 😍 De är vad jag och Micke har trott hela tiden hehe,  så vår magkänsla hade rätt 😉 De flesta trodde ju att vi väntar en pojke, men icke hehe.
Dock visar de sig till 100% sen när ungen är ute haha men är väl inte jätte ofta de har fel.
Så nu har vi börjat köpa mer saker 😍 mycket rosa kläder etc 😍 (självklart)
och idag så har vi passerat 50% utav graviditeten,  hur sjukt? Ibland känns det som att allt går jätte sakta men när man nu vet att hälften av tiden har gått så känns det som att de har gått hyfsat fort ändå 🙈

Självklart fick vi med oss lite nya bilder på tösen också 😍

  • 53 Readers

Likes

Comments

Nu sitter vi i väntrummet och väntar på att klockan ska bli 08.00.  För idag ska vi på vårt rutin ultraljud 😃 och förhoppningsvis ska vi ju få veta om vi väntar en son eller dotter 😍 sätt fram emot den gör dagen sååå länge. De känns lite som en milstolpe samt att de känns lite ner verkligt när man vet vad de är man väntar (tycker jag).

  • 54 Readers

Likes

Comments

Resultatet på mina nya naglar 😍 körde på ganska naturellt men måste ju ha något bling! blev galet nöjd!!😍

  • 62 Readers

Likes

Comments

Som jag skrev i förra inlägget så färgade jag håret förra veckan 😃
För i torsdags var jag och satte i nytt löshår. Så någon dag innan försökte ja få bort den lila hårfärgen som ja hade innan. Jag lyckades hyfsat bra men de skiftade lixom i grönt och blått och så ville ja ju inte ha det. Så efter jag hade vart hos min frisör så åkte jag och pappa till Täby c och köpte hårfärg till mig. Och ja har vart sugen på den här färgen ett tag men ändå vart lite osäker, men ja är så glad att ja körde på den ändå för de blev as bra! Pappa som fick välja färgen 😜👍

  • 63 Readers

Likes

Comments

Nu är jag påväg till tälje igen haha som ja va sist när ja la upp ett inlägg 😂
Men ja känner att ja bloggar lite när ja känner för de.
Nu är jag i alla fall på väg dit för att jag ska fixa mina naglar samt sova hos mina föräldrar. 
Ska bli skönt att äntligen fixa naglarna då de är 6 veckor sen tror jag?  Dock har jag inga idéer på vad det är jag vill göra idag. Har funderat lite på franska bara för att ja aldrig brukar ha de,  men de känns ändå lite trist? Får se ifall hon har fått in någon ny fin färg annars.

De mörka längst ut på naglarna är hårfärg som inte gått bort 🙈 färgade håret i torsdags och de verkade gå igenom handskarna 👎

  • 63 Readers

Likes

Comments

Sitter på tåget påväg till Södertälje,  ska sova hos mina föräldrar tills imorgon tänkte jag. 
Blir mysigt att komma dit en stund.

  • 65 Readers

Likes

Comments

Ligger i sängen just nu och spelar tv spel, haha ja tro det eller ej men jag tycker faktiskt att det är riktigt kul.
Micke är ute med sin brorsa så är själv hemma just nu. Men myser med katterna och har de gött.
Funderar dock att kanske sätta på en film snart som jag kan somna till istället för ja börjar känna mig lite små trött.
Eller jag är väl trött konstant men de börjar bli dags att sova 😝
I morgon kommer också min svärmor, svägerska och hennes dotter över, ska bli riktigt trevligt 😊 Min svärmor har ju inte sätt magen än heller hehe. Hon vet ju dock om att vi väntar 😉 Men de var ett bra tag sen jag träffa henne nu faktiskt. 

  • 68 Readers

Likes

Comments