Header

Nu har jag fått nog av halvnakna brudar med stora brön,karlar i uniform eller viftandes med med den magiska staven som skickar vänförfrågningar för att sälja/köpa sex. Från och med nu så hänger jag ut er, jädra dönickar.
Jag fattar inte att jag får sånt skit med jämna mellanrum. Jag säger bara lämna mig ifred 😡😡😡😡😡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 36 readers

Likes

Comments

Det kommer garanterat vara livat i luckan hos Mattissons en lång lång tid framöver 😂😂😂

Enda gången ikväll han satt stilla så här länge 😁

  • 29 readers

Likes

Comments

Familjens nyaste medlem och barnbarnens kelgris/bästa kompis. En liten virvelvind som är nyfiken som få, med en enorm upptäckar och livsglädje. Morrar, busar, bits,skäller och far runt som en oljad blixt. Ikväll när vi skulle vara barnvakt trodde vi i vår enfald att det var barnbarnen som skulle köra musten ur oss. Men så blev det verkligen inte. Alla tre hade redan somnat när vi kom hem till dom. Lilltösen vaknade ett par gånger och när jag tog henne i famnen somnade hon genast om.
Men Svante den lilla busen har sysselsatt oss med diverse upptåg under kvällen.

Våra små hjärtegryn sover och ser ut som små änglar ❤️❤️❤️

Som sagt var en del bilder blev riktigt suddiga för motivet var svårt att fånga 😉

  • 68 readers

Likes

Comments

En tjurig katt är inte att leka med. Tidigare idag när jag gick ut från toaletten drog jag igen dörren utan att tänka mig för när jag gick ut därifrån upp till balkongen för att ligga där uppe och slappa ett tag. Tiden gick fort och några timmar bara försvann när jag låg där och läste i solstolen. Jag hörde lite mysko ljud då och då men kunde inte riktigt förstå varifrån de små dunsarna hördes. Så jag låg kvar i godan ro och njöt av min lediga dag. Sent omsider går jag ner för att kasta in lite tvätt i maskinen och ser att dörren till toaletten är stängd. När jag öppnar toalettdörren kommer katten utfarande som om hon hade eld i baken, jamar högt ( låter som hon svär åt mig ) blänger lite ilsket och fnyser när hon vänder på klacken ångar upp på övervåningen för att leva rövare ett tag. Man hör hur hon slår hälarna i backen samtidigt som det låter som om hon skulle riva halva huset för mig. Den oron varianten helt obefogad, toaletten såg ut som om det briserat en bomb därinne. Nedvälta prylar överallt, tvätten utdragen osv. Jag insåg mitt misstag och när jag sen försökte blidka ers höghet så var det här blicken jag fick.

Vad är min människa för människa som stänger in mig på toaletten i en evighet 👿

  • 74 readers

Likes

Comments

Den senaste tiden har varit en händelserik period i mitt liv på många olika plan. Jag känner mig som ett barn på julafton och vill öppna alla paket på en och samma gång. Så mycket jag vill och velat göra, men inte vågat ta steget. Men när jag satte mig ner härom veckan och gick igenom det värsta som kan hända om jag gör det jag verkligen vill så kom jag fram till ett svar.
Det värsta som kan hända är om jag inte vågar ta steget.
" Då händer ingenting "
Så den 7:e augusti börjar jag studera heltid på distans samtidigt som jag går ner till 50% arbetstid.
Jag har satt mina mål och syften, men inte riktigt lyckats få ner dom på pränt så det skulle vara begripligt för någon annan.
Men det kommer. Just nu går jag bara omkring och myser, klappar mig själv på axeln och förbereder mig för min förändringsresa i livet.

Solen skiner alltid över den som är lycklig ❤️

  • 149 readers

Likes

Comments

Fortfarande i ett lyckorus och känner att idag är det första dagen på resten av mitt nya liv utan cancerspöket hängande över axeln. Klämde fingret så in i bängen när jag satte upp myggnät på uteplatsen. Aoaoao, tror jag tappar nageln om några dagar. Men det gör inget, gör det lite ont så vet man att man lever. Nu ska jag fortsätta med lite pyssel inför morgondagen. Så det mesta är klart när våra gäster kommer. Ska bli så himla roligt med lite stoj och stim här hemma i morgon 😎😁

  • 56 readers

Likes

Comments

Att just idag få så goda nyheter och lite annat trevligt som också inträffade gör inte saken sämre. Knallar omkring med ett fåraktigt flin på läpparna och bara älskar allt. Jag har satt så mycket på väntelista för att jag inte vågat göra en del grejer. Mest förmodligen för en rädsla att inte kunna slutföra det jag påbörjar.

Den 21 juni 2017 börjar alltså sommaren enligt kalendern, dvs. den astronomiska sommaren. Den meteorologiska sommaren började redan den 1 juni. De tre månaderna juni, juli och augusti betraktas som sommarmånaderna för statistikens skull. Jihaa, idag älskar jag till och med statistik.
Önskar er alla redan nu en härlig sommar och även en riktigt trevlig midsommar helg. ❤️

  • 51 readers

Likes

Comments

De senaste två åren har varit slitiga på många sätt. Jag kanske skriver om det när jag själv fått lite mer distans till allt.

Men nu till dagens glädjande besked.
Efter min cystoskopi idag sa läkaren att de kvarvarande förändringarna med all sannolikhet är ärrbildningar efter operationerna som gjorts på mig. Han tog cellprover för säkerhets skull och sa att om de inte visar något så kan man säga till 99% att jag är cancerfri. Skulle det mot all förmodan visa sig att det är något så hör de av sig inom en månad med en ny operationstid.

Så nu är det klang och jubel här hemma, vi är alla glada och njuter av de goda nyheterna.

  • 163 readers

Likes

Comments

Istället för att slänga gamla solblekta utemöbler av plast får de en liten ansiktslyftning. Får väl tillstå att jag är ganska nöjd med resultatet 😁

  • 58 readers

Likes

Comments