Header

Fortfarande i ett lyckorus och känner att idag är det första dagen på resten av mitt nya liv utan cancerspöket hängande över axeln. Klämde fingret så in i bängen när jag satte upp myggnät på uteplatsen. Aoaoao, tror jag tappar nageln om några dagar. Men det gör inget, gör det lite ont så vet man att man lever. Nu ska jag fortsätta med lite pyssel inför morgondagen. Så det mesta är klart när våra gäster kommer. Ska bli så himla roligt med lite stoj och stim här hemma i morgon 😎😁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 21 readers

Likes

Comments

Att just idag få så goda nyheter och lite annat trevligt som också inträffade gör inte saken sämre. Knallar omkring med ett fåraktigt flin på läpparna och bara älskar allt. Jag har satt så mycket på väntelista för att jag inte vågat göra en del grejer. Mest förmodligen för en rädsla att inte kunna slutföra det jag påbörjar.

Den 21 juni 2017 börjar alltså sommaren enligt kalendern, dvs. den astronomiska sommaren. Den meteorologiska sommaren började redan den 1 juni. De tre månaderna juni, juli och augusti betraktas som sommarmånaderna för statistikens skull. Jihaa, idag älskar jag till och med statistik.
Önskar er alla redan nu en härlig sommar och även en riktigt trevlig midsommar helg. ❤️

  • 16 readers

Likes

Comments

De senaste två åren har varit slitiga på många sätt. Jag kanske skriver om det när jag själv fått lite mer distans till allt.

Men nu till dagens glädjande besked.
Efter min cystoskopi idag sa läkaren att de kvarvarande förändringarna med all sannolikhet är ärrbildningar efter operationerna som gjorts på mig. Han tog cellprover för säkerhets skull och sa att om de inte visar något så kan man säga till 99% att jag är cancerfri. Skulle det mot all förmodan visa sig att det är något så hör de av sig inom en månad med en ny operationstid.

Så nu är det klang och jubel här hemma, vi är alla glada och njuter av de goda nyheterna.

  • 127 readers

Likes

Comments

Istället för att slänga gamla solblekta utemöbler av plast får de en liten ansiktslyftning. Får väl tillstå att jag är ganska nöjd med resultatet 😁

  • 23 readers

Likes

Comments

Några gamla solblekta krukor fick en uppfräschning istället för att hamna på tippen.

  • 20 readers

Likes

Comments

Jag tycker det är så vackert när himlen skiftar färg och form, under en och samma kväll ser man många olika scener om man tar sig tid att titta och njuta.

  • 22 readers

Likes

Comments

Livet är fullt av överraskningar ena stunden glädje andra stunden sorg. Men det är väl så det ska vara ❤

  • 18 readers

Likes

Comments

Första tunnan klar med nyplantering. Nu får vi hoppas på att blommorna tar sig och att det växer till sig minst lika fint som förra året. 🌞

  • 21 readers

Likes

Comments