Header

Life!


Som sagt, middagen ble ikke laget. Den ble kjøpt! Tacobuffe på tacopedia var akkurat det vi trengte mellom slagene i går ettermiddag.

Medisinene jeg fikk av legen på onsdag begynner å funke nå. Halleluuuuja! Jeg er ikke frisk, men hodet begynner endelig å kjennes litt lettere ut i allefall! Føler jeg har pustet og pest som en hvalross i dagesvis nå. I'm so over it. Jeg hater å være syk, det er så himla bortkastet tid!

-

Nå skal jeg få unna helgevasken til mannen kommer hjem i ettermiddag! GLEDINGS!! (- til han kommer altså, ikke helgevasken!) Gudene vet at dette huset trengs å skrubbes etter jeg har vært mer eller mindre "off the grid" i det siste... Oh, did I mention? Jeg hater å være syk.

Å være syk på hjemmebane er akkurat det samme som på jobb. Det er alltid masse å ta igjen når du er tilbake, vikaren gjør aldri jobben like bra eller så ligger bare alt å venter. Uansett, same shit different wrapping!

Here goes! Fru helgevask, det er meg!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Life!

CRP'en til legen viste ingen økning, å det er jo egentlig bra. Selv om det etterhvert hadde kjentes helt greit ut at det bare ble bakterielt slik at jeg bare kunne fått no antibiotika og blitt frisk! Jeg er såååå dårlig på å være syk! 😂

Men nå vet jeg i allefall. Det er baaare virus. Helvetes viruset😝 Hodepine og slapp. Slimhinnene og lymfekjertlene er super hovne, ergo potte tett. Rød i halsen og "gammenmann hoste" på toppen! Hurra. Så nå går jeg på medisin for å få ned hovenheten, piller og nesespray fra legen.


Legen lo faktisk litt når han kikka oppi nesa mi; Hehehe... Du har ikke akkurat hatt no effekt av den der nesesprayen din altså. Hehehe!

Meg: Eh... nei! Ikke i det hele tatt!

Legen: Du skal få en som funker av meg du!

Meg: Ja det hadde vært kjekt, for jeg dauer snart.

Legen: Dør du? For i så fall har du kommet til feil plass. Haha!

Meg: Okey, kanskje jeg ikke dør da.

Legen: Så bra. Da har du kommet rett allikevel!

Morro legemann ja! En god latter med litt snørr, hoste og sånn er gøy! 😂✌🏻️Skulle ønske dette ^^^ var sannheten men med mannen bortreist faller det ekstra på meg. En ting er sikkert... middagen blir ikke laget, den blir kjøpt ferdig. BOOM! 😂😂😂

#ingenhusmorpoeng #traveltmedbarn

Likes

Comments

Life!

Hærlighet så koselig vi hadde det på jubileet vår i går. Nesten litt vondt å våkne til tom seng i dag... Litt sånn antiklimaks. Fra høydare til tomt.

Mannen er reist bort med jobben. Kommer hjem på fredag💛 Jeg gleder meg allerede vettu🙈🙈🙈
Det hjelper kanskje ikke på at jeg har blitt dausjuk igjen... våknet et par ganger i natt og tenkte nå kommer faenskapen tilbake i full kraft og mere til. Jommen fikk jeg rett...
Så nå sitter jeg her under pleddet, med en kopp te og venter på legetimen min.

Nei fysj, snakk om en kjip "morning after"!

Likes

Comments

Life!

Det er virkelig lenge siden vi har hatt en så koselig og romantisk date.

Vi var begge i super godt humør... latteren, flørten og praten gikk jevnt og kjempe lett. Tiden gikk fort og plutselig var det på tide å komme seg hjem til kidsa. Det er ikke hverdags at begge to er borte sammen på kveldstid skal sies.

Det er så utrolig viktig å finne litt tilbake og "tune inn" på hverandre innimellom. Dagene raser avgårde og det kan være så lett å glemme hverandre og ikke minst pleie kjærligheten i en hektisk hverdag!


Daten hadde vi på en spiseplass som heter Una og ligger på Solsiden i Trondheim!

Mannen hadde opprinnelig bestilt bord en annen plass, men vi ombestemte oss... for den ene forretten de har på Una er rett å slett magisk. 😍 My favorite!


Størst av alt er kjærligheten
❤️

#kjærlighet #årsdag #love #date #livet #blogg #hverdag #lykke

Likes

Comments

Kosthold og trening!

Jaja, det er ikke alltid det blir som man tenker. Planen var klar, it was leg day today. Det skjedde bare ikke!

Jeg var med tenåringen på treningssenteret i morrest og fikk klemt inn en halvtime morgenkardio på mølla!
- Det var vel etter det at formen dalte litt igjen og til slutt var jeg blek og trøtt. Jeg bestemte meg for å droppe styrkeøkta i dag (jeg jobber med å lære meg å lytte til kroppen!) og heller ta en liten dupp. Den "lille" duppen varte i hele 4 timer... tydeligvis noe som ikke stemte helt.

I kveldinga derimot var formen bra, så jeg dro bort på senteret. Men mye folk på apparatene jeg skulle bruke gjorde (typisk mandags kveld) at jeg heiv meg med på 2 gruppetimer istede. 30 min kettlebells og 50 min sirkeltrening! Kjempe gøy!

Så vips var polarklokka mi kjempe glad og viste godt over 200 % på aktivitetsmåleren! Den kan stilles inn på niva 1,2 og 3, jeg har den pr i dag på niva 2!

Likes

Comments

Kosthold og trening!Okey, våknet usedvanlig tidlig i dag. Når klokka var 7 hadde jeg allerede vært ute med hundene, satt på en maskin med klær og brødene står klar til etterheving. Ikke værst om jeg får si det selv!

Over til innlegget; Planleggings nerd som jeg er liker jeg å ha ting på stell! Nå er det på tide å ta tilbake kontrollen over treninga igjen, jeg var jo så flink... Nå? Veeeel, not so mutch. Så derfor er treningsuka planlagt.

Ukas treningsplan:


Også er jeg litt sånn verdensmester i å utsette ting... så det er også noe jeg skal prøve å ta tilbake litt kontrollen på. Derfor blir det et nytt mål hver uke...

Første ukes målet:
Rydde det ene hjørneskapet på kjøkkenet. (Viktig å ikke starte for brått, uke sant!? Hehe!)Hva kan jeg si? Let's do it! Ny uke og nye muligheter
💛

#blogg #hverdag #nyukeognyemuligheter #motivasjon #treningsplan #trening #styrke #mål

Likes

Comments

Life!

Okey, ny type innlegg! På søndager fremover vil jeg ta en "evaluering" av uka å gi deg ukas opptur, nedtur, osv... Hvilke som blir med kan selvfølgelig variere litt, men opp og ned vil være med hver gang!

So... Here goes!

Opptur: Den er enkel, ukas opptur var definitivt å bli invitert med på kino av tenåringen! Mammahjertet smelter jo av slikt💛

Nedtur: Den hersens forkjølelsen som satte en massiv stopper for det meste nå i høstferien.

Ukas bombe: Det må jo være nyheten om vår alles kjære Therese Johaug. Synes det er trist å se en utøver i hennes klasse havne i dette uføret. Joda jeg er enig i at hun er selv ansvarlig for hva hun bruker, men samtidig føler jeg at det blir feil. Hun spurte legen sin. Hvem skal man stole på om man ikke kan stole på legen sin? Men jeg klandrer ikke legen heller, det er menneskelig å feile. Det er bare så utrolig synd at følgene blir så enorme...

Likes

Comments

Life!

I ettermiddag har jeg og mannen vært på vogna å startet klargjøringen for vinteren.
Selv om vi ikke skulle være der og vi hadde det egentlig ganske travelt, kjente jeg bare savnet etter å bare være der, kose meg og slappe av slo inn for fult!

Jaja, vi fikk tømt vogn og spikertelt for kjøle/frysevarer, all tørrmaten og det meste annet som skal hjem for vinteren også prøvde vi å fikse en vannskade som har oppstått. Så i løpet av et par dager skal vi oppover igjen å sjekke skadene, avfyre kjøleskapet og få blåst ut alt av vann etc og få satt inn alt av utemøbler!

Winter is coming...

Likes

Comments

Life!

Her har vi hatt frost i været flere dager på rad nå, så i går hadde vi time til dekkskifte. Vi var selvfølgelig ikke de eneste ute i det ærendet, så noe ventetid måtte vi påregne oss da vi ikke hadde bestilt time men bare tok drop in!

Men slå ihjel tid... det er vi knall gode på!

Check it out:


And then...
Uten mat og drikke!


Etter en rimelig lang dag på farten rundt omkring og fikk gjort unna diverse ærender, litt mannejobb, osv hadde vi en fin kveld hjemme med arvingene!

Take out og film!


Nå er det plutselig fredag igjen...

Formen hangler fremdeles litt til oss begge, så jeg gjorde nok lurt i å ikke trene denne uka, selv om jeg har veldig lyst til å dra på zumba i dag! Men nei, har mye annet som venter i dag... så sitter bare her å koser meg med teen min en stund til...

Stille før stormen?

Likes

Comments

Life!

Jommen sa jeg smør! Dårlig form, vond kropp, hodepine, ekkel i halsen osv... det er så kjedelig å være forkjøla! Det finnes seriøst ikke no mer bortkastet tid enn å være syk, også er det høstferie i tillegg! 👎🏻
I dag derimot kjennes det ut som møkka har omsider har snudd. Formen er litt bedre, osv.

Når guttene var på trening i ettermiddag hadde jeg så lyst til å hive meg med, men jeg prøver no nytt: Vente til formen er back on track før jeg gutser på igjen. Så derfor var jeg flink å bare ventet på de mens jeg kosa meg med en kaffelatte. Ikke feil det heller assa!


I kveld har vi kosa oss
med (semi) hjemmelaget pizza.
- Store og små er fornøyde og mette. Mission accomplished💛👍🏻

Likes

Comments