Header

Idag hann jag fara förbi Beauty by Jowa innan min läkartid och laga en nagel som en av kartongerna på jobbet hade bråkat med haha. Väl hos läkaren så fick jag antibiotika och de var inte riktigt nöjda med att jag inte skulle hem och lägga mig då jag både hade förhöjd crp, feber och bihåleinflammation haha. Gah, har man inte tid så har man inte. Jag är ändå ledig torsdag och fredag så jag får vila då istället. For då till jobbet och efter så hann jag springa förbi på hemtex och köpa med mig ett bäddset hem - jag har alltid velat ha ett bäckebölja-bäddset så nu passade jag på då de var nedsänkta från 299kr per set till 199kr per set då jag köper två. Dessa var även väldigt mjuka, vilket är ett MÅSTE. Jag har tidigare känt på många som varit väldigt sträva... Men de säger att dessa set ska vara svala och bra till sommaren, så jag hoppas på att jag blir nöjd med dem.

Fick såklart med mig lite från jobbet också i vanlig ordning haha... Men mest komiskt var nog att jag var tvungen att köpa mig ett par shorts på jobbet idag för att byxorna jag hade på mig sprack hahahaha. Så kan det gå ;)

Likes

Comments

Vi hade superbra väder i helgen, så jag har gottat mig i finvädret. Dock gick jag och blev sjuk IGEN i fredags så nu ska jag snart till vårdcentralen och hoppas på att de kan ge mig någon antibiotika. Jag har alltså haft bihåleinflammation sedan början av maj.... :) Det har kommit och gått och varit lite bättre ibland men nu så blev jag verkligen golvad. Har dock sååå mycket att göra i veckan så jag har som inte tid att "bromsa" hahah. Jag vilar efter jobb, helt enkelt haha!

Likes

Comments

Haft en härlig jobbdag idag, och efter jobbet så satte jag och älskling igång med grillning och det blev sååå gott! Vi körde på whiskeysås till. Vi har just bokat in hotellnatt med restaurang och spa för fredag nästa vecka då vi firar 5 år tillsammans. Tiden går så galet fort haha! Nu ska vi väl slå på något på tvn och kika på innan det är dags att gå och sova då det är dags för jobb imorgon igen som vanligt.

Likes

Comments

Myser i soffan och har just käkat middag. Bästa sambon som lagat sin pasta carbonara, han är så jäkla grym på det! Så himla gott! Nu slötittar vi lite på Gränsbevakarna Australien, det är faktiskt lite småintressant även om det mest är något vi har på i bakgrunden.

Imorgon är det dags för jobb igen, då vi har öppet en sväng trots röd dag. Jag är så himla trött i både kropp och sinne då jag är inne i någon period nu igen då jag har nått i kroppen som inte riktigt stämmer haha... Men då är det såklart att jag inte får sova bra heller, så det blir lite som en ond cirkel. Hoppas dock jag får sova bättre ikväll.

Likes

Comments

Instagram@ehrelle