View tracker

Så här fint var det hos mig när jag kom hem för någon dag sedan. Älskar färgerna på himlen som blir så här års... Annars kan det bli så dimmigt och att man knappt ser någonting haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har ju blivit en flitig användare utav hårprodukterna från Maria Nila den senaste tiden, och jag har alltid varit nyfiken på serien Head & Hair Heal. Jag skulle smita förbi Lyko och köpa enbart shampoot till och börja med då mitt True Soft tagit slut, men då sprang jag på denna presentförpackning med både shampoo och balsam i - så den fick det bli, utan någon vidare fundering haha!

Jag har bara hunnit testa dessa en gång - men hittills så känns det som att Heal-serien blir min absoluta favorit! Doften är jag helt förälskad i, det är någon sorts doft av persika.

Hur som, dessa kan jag verkligen rekommendera! Jag har ju gått från balsammetoden till att använda dessa då shampoot än sulfatfritt, och dessutom är de cruelty free och 100% veganska. Använd med gott samvete!

Likes

Comments

View tracker

- Inlägg innehåller adlinks -


Här bjuder jag på lite julklappstips till både honom och henne! Klicka på produkterna för att komma till dem. Hur brukar ni göra? Är ni tidig med julklappsinköp eller springer ni i värsta rusningsperioden? Är ni klara med era julklappar? :)

Likes

Comments

Hej på er! Både jag och Niclas har dragit på oss någon riktig förkylning, och jag började känna mig så pass hängig att jag fick bege mig hemåt efter lunch, somnade direkt på soffan då jag kom hem haha. Fast det värsta av allt - jag hade glömt mina nycklar hemma i lägenheten när jag stressade iväg till bussen imorse. Så när jag kom hem och skulle öppna dörren så gick det dåligt... Så jag har fått sitta helt utslagen och trött i trappuppgången i 40 min innan Niclas kunde slita sig från jobbet och komma med hans nycklar till mig... Haha fyyyyy!

Jag och Niclas gjorde lite god middag iallafall med klyftpotatis, entrecote och jag gjorde egen rödvinssås och grönpepparsås, och så hyrde vi Dödsrelikerna del 1 och såg den. Nu väntar vi på att PH skall börja så det får vara över så vi kan gå och sova haha! Vi är helt utslagna på soffan...

Likes

Comments

- Inlägg innehåller adlinks -

Bara idag har ni 25% på chokers hos NA-KD! Använd kod "CHOKER25".

Likes

Comments

- Inlägg innehåller adlinks -

NA-KD har under dagen idag, 4/12, 15% rabatt på alla klänningar! Använd kod "DRESS15".
Här ovan har ni några fina klänningar, klicka på bilderna för att komma till dem.

Likes

Comments

Fyllde på lite med mina favoriter från Twilfit, dessa är de bästa trosorna som finns! Sååå sköna och fina. Köpte även en "sidentvål" därifrån, ska vara bra att tvätta med, och tänkte att det var en bra grej om jag ska tvätta för hand något. :)

Likes

Comments

- Inlägget innehåller affiliatelänkar -

Påslakanset HÄR - Transparent stol HÄR - Ram HÄR - Voluspa ljus HÄR - Stringhylla HÄR

Jag bjuder på en liten moodboard över hur jag vill att det ska se ut i mitt sovrum. Det bästa sättet att få fram vad du vill i ett rum, eller ditt hem är att göra en moodboard. Det behöver inte vara just de exakta sakerna som på bilden, men du skapar en känsla på pappret som du sedan får fram i ditt hem, du har lättare för att se vad som fattas och vilka färger/toner du skall köra på. Bäddsettet på bilden DÖR jag för. Jag blev så ledsen när det tog slut på hemsidan, och det verkar inte som att de skall få in det igen... Men jag hoppas hoppas hoppas.

Likes

Comments

Instagram@ehrelle