Header

Sååå mycket fint kommer in på jobbet nu, och har idag byggt upp en ny kampanj! Det är sååå roligt med visualarbete. Det är verkligen fullt upp överlag just nu så bloggandet blir lidande av att jag egentligen knappt har några bilder att lägga upp haha, hemskt jag vet. Jag kanske inte får vara så perfektionist så att det faktiskt kommer upp något... Men jag tror det blir svårt.

Nåväl, heldag imorgon så det blir upp tidigare än vanligt, så jag borde egentligen göra mig redo för sängen haha... Jag kanske lägger mig i sängen och sätter på någon HP-film, jag har haft sådana cravings efter det igen. Det blir alltid sånt här extra sug efter filmerna såhär vid jul?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ledig dag idag! Har en dålig endoperiod just nu så jag är så himla trött... Jag for och käkade lunch med Kenneth idag och tog en runda på Storheden. När jag kom hem igen så började jag med uppdraget att sätta upp min hylla ovanför skrivbordet... Sagt och gjort! Det har tagit sådan tid för mig att ta tag i det då jag har haft hyllan ståendes sedan i sommar haha... Jag var tvungen att såga av hyllplanet en bit så det skulle rymmas, och jag ögonmåttade bevisligen helt perfekt haha!

Sambo drog iväg på fotboll och det fanns ingen ork till en ordentlig middag så jag tillagade mig pasta och stekt skinka, väldigt underskattad rätt ändå. Imorgon är det dags för jobb igen, fullt ös då vi gör black friday week!

Likes

Comments

Jag älskar adventskalendrar och måste alltid införskaffa mig någon varje år. Förra året körde jag på Rituals så jag köpte en i år också, men världens finaste sambo överraskade mig med en från Nyx så jag sportar två stycken i år! Ska bli så kul med Nyx-kalendern tycker jag, ett nytt läppstift varje dag fram till jul!

Brukar ni ha någon adventskalender?

Likes

Comments

Jag får ta och be om ursäkt för mitt lilla hopp i uppdateringen här nu igen. Anledning är för att för ca 3-4 veckor sedan började jag med målet att ha körkort idag. VILKET JAG NU HAR. Jajomän, några veckors intensivt körande och pluggande, ont i magen, dålig sömn, jobb och bara kämpakämpa så sitter jag faktiskt här idag nu och har äntligen fixat mitt förbaskade körkort.

Som vanligt efter stressen släppt brukar alltid endometriosen göra sig påmind och idag är inget undantag. Så jag ligger i soffan och försöker koppla av med lite målarbok a'la Harry Potter, mysigt!

Likes

Comments

Jag har tagit mig hem till päronen ikväll för lite tacosfredag och myshäng i soffan framför Idol. Är så himla trött efter veckan så det är verkligen skönt att få pusta ut lite och bara slappa. På söndag vankas det jobb igen sen rullar nästa vecka på för fullt.

Trevlig kväll så länge!

Likes

Comments

This post contains adlinks from Adviral1. Kimono / 2. Slippers / 3. Pyjamas i silke / 4. Top / 5. Shorts / 6. Morgonrock


Något ni kanske inte vet om mig är att jag är helt galen i nattplagg, haha. Myskläder och allt som hör där till är något jag skulle kunna äga hur mycket som helst av! Då kan ni tro att mitt jobb kommer innebära ännu större "godisaffär"-feeling för mig än det redan gör då dessa skönheter ovan i kollaget jag knåpat ihop (och mycket mer!) ska trilla in i butik till veckan. Plus att jag är en hopplös jul-älskare och älskar ALLT som har med julen att göra. Så japp, jag sitter just nu i min julpyjamas (japp, ni hörde rätt, jag äger en JUL-pyjamas!) och jag tycker inte att det är det minsta tidigt! Haha!

Likes

Comments

Goddagens! Jag har haft så ont i kroppen idag... den nya medicinen har väl funkat helt okej men jag har ju ändå mått rätt så ruttet. Tog en lunch på Mat och Prat med mamma och Kenneth idag och gick sedan till jobbet, nu hänger jag hemma i soffan och ser på Paradise Hotel i vanlig ordning. Är verkligen trött så ska försöka lägga mig i tid.

Kram ❤️

Likes

Comments

Rekommenderade inlägg

Bli av med acne | Före & Efter

"Jag har på senaste tiden sett så många inlägg och frågor om tips på produkter för att bli av med acne. Den del av mig som har läst om hudvå…"

Min operation - Endometrios

"Igår så genomgick jag min laparoskopi. Gud vad jag har varit nervös och verkligen haft ångest för denna operation, men det gick bra. De var…"

Scar

"Såhär ser det ut just nu, det har verkligen läkt ihop fint ändå."

Instagram@ehrelle