Idag är det måndag och den har faktiskt varit helt suverän. Har fått en massa saker gjorda.

Ringt till ultraljudet som är på fredag och hört mig av en massa saker jag hade lite funderingar över, jag hade sådan tur när jag ringde att hon som jag prata med var hon som skulle undersöka mig på fredag. Hon lät jättetrevlig. Och jag berätta att vi nog ville ta reda på könet och hon lät inte besvärad över huvud taget vilket jag hade räknat med i och med att jag hört ifrån andra att endel kan bli lite tjuriga när man frågar om det men hon lät verkligen jättetrevlig så nu minska min nervositet lite inför det.

Sedan i och med att jag nu varit sjukskriven 100% i över 90 dagar så har jag ringt till mitt försäkringsbolag så de vet om detta. Så mycket man får ta reda på själv och det är så kul när man får reda på nya saker, så det är dagen lärdom att man ska ringa till sitt försäkringsbolag då man är sjukskriven för då kan man även få ersättning därifrån (tummen upp Emelie). Passade även på att medförsäkra Victor med, alltid bra med försäkringar!

Sen så har jag även fixat färdigt dessa satans stickers som suttit på kaklet och luktat illa, nu är det vackert och fint där också! Ikväll kommer Mimmi hit och gör mig sällskap sen imorgonbitti ska jag iväg till sjukhuset för besök. Nu sparkar lillen som bara den i magen och jag har nog kört slut på mig själv för idag, så ska lägga mig framför tven och invänta Mimsan. Tycker bilden är så vacker på oss två, den är ifrån en av alla utgångar på Plateaux.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej allesammans!

Vill bara dela med mig av en sådan enkel sak jag kom på här hemma.

Jag har under en längre tid försökt luska ut hur jag ska få bort dom fula stickersen som är på kaklet i köket, inte nog med att dom är fula så luktar dom illa med.. De har säkert suttit där i flera år usch!

Men iallafall till saken nu då. När de suttit i flera år så kan de vara svåra att få bort, de spricker, går sönder och du får sitta och pilla bort bit för bit efter ett tag tröttnar man. Även fast man har ett tålamod som heter duga, right?

1. Ta fram din hårblås

2. Blås några sekunder

3. Börja dra i ett hörn

Hur enkelt var inte detta?? :D


Ha en fortsatt fin kväll! puss

Likes

Comments

Om jag kan beskriva dagen i ett ord:
Lycka

Sedan jag kom hem ifrån sjukhuset har jag bara känt den enormt underbara känslan lycka några enstaka gånger. Och det gör jag nu.
Är så lycklig över att vara där jag är, att jag har vänner, föräldrar, systrar, sambo, extraföräldrar, far och morföräldrar, svärföräldrar, moster, farbröder listan kan göras så otroligt lång på människor som jag älskar och som faktiskt ger den kärleken tillbaka utan att ens be om något tillbaka. Ni är underbara och ni vet vilka ni är. När ni läser detta, lova mig att le och ta emot min klapp på axeln, den är ni så värda.

Dagen har bestått av att äta en oroligt god mat hos farmor och farfar. Vilket jag redan räknat med när jag ätit färdigt var att bli extremt mätt, men Gud så gott det var!(liksom alltid) och Gud vad jag älskar dem och deras sällskap!!
Efter jag och och mina två hjärtan (ett lite större och ett lite mindre) käkat klart och fått med oss det goda älgköttet hem tog vi en snabb runda till Victors föräldrar och hälsa på hans farmor och farfar, dem har precis kommit hem ifrån Grekland så de var gyllenbruna och fina, det riktigt sken om dem!
Kvällen har bestått av att vara hemma hos älskade Johanna där jag blev bjuden på tacos av mamma Anna och far Carl-Johan, Patricia var även där med lilla Elsa och nu har vi legat här på golvet framför teven och myst och skrattat, vad jag tycker om er ♡

Likes

Comments

Då var det lördag igen. Börjar bli riktigt höstligt ute, tiden går så fort även om den går så långsamt.
Imorses när jag vakna upp var det ny vecka, vilket innebär att jag och min sambo får läsa om lite nytt om hjärtat i magen i gravidappen.
Tänk att jag redan har gått halvvägs i tiden (eller ja om några dagar) det är helt sjuuukt!!
Efter vi läst tog vi lite mysfrukost och sen passa jag på att ringa upp farmor för vi ska nämligen åka och äta hos farmor och farfar vid tolv. Då blir det förmodligen något gott som alltid! Mumma!!
Nu kollar jag igenom gårdagens idolprogram. Kram på er alla och hoppas ni har en fantastisk lördag!

Likes

Comments

Gårkvällen blev ändå helt okej mysig. Jag åkte iväg med mamma och min stora lillasyster Sofia hem. Vi åt lite kinamat sen åkte vi och kollade på när Sofia red. Hon var så duktig och man blir så stolt.
På kvällen kollade jag och mitt hjärta på film "BAD MOMS" den var sååå jättebra! Dock somna vi båda innan filmen var slut ☺️

Likes

Comments