Header

Hej!

Välkomna till mitt allra första blogginlägg. Ni som lyckats ta er hit, hur fan då? Och ni som blivit tvingade till att läsa min blogg, tack för att ni kunde avvara en minut eller två från era liv.

Mitt namn är Elvira och jag är en tjej på 20 somrar som för tillfället pluggar. Mina intressen omfattar det mesta, allt från mode och mat till dans och musik och att skratta åt Anna Books känsloutbrott.

Så vad kommer den här bloggen att handla om? Viktiga frågor om huruvida babianen Trump är lämpade att vara president, kanske om hur vi räddar miljön eller allra viktigast om Kylie Jenner är preggo?

Jag tog ett steg tillbaka och kom fram till att min blogg ska handla om mig, mitt liv, min vardag. Revolutionerande tänker ni, ellerhur? Visst är det och jag ska berätta varför. Ni behöver inte längre läsa en blogg som sänker ert självförtroende, som får er att önska att ni va på Bali och hade den där kroppen eller att ni har råd med alla de där märkeskläderna eller att ni bor i nån flott loft i Manhattan. Jag är 100% äkta vara och kan lova er att fancy resor och dyra kläder inte står på agendan. Ni får helt enkelt gotta er i att mitt liv suger lika mycket som ert.

Puss

Heejjrrå så länge!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments