Halloj!! 21 december och snart är det jul! Längtar!

Hafjell visar sig från sin vackraste sida idag. Solen lyser och det är några minus. Perfekta förhållanden! Tyvärr hinner jag nog inte med någon skidåkning. Hela förmiddagen har spenderats på bankkontoret i Lillehammer och i eftermiddag har vi lite genomgång om kommande Isa aktiviteter. Det har egentligen blivit väldigt lite skidåkning de här dagarna. Vi har varit sjuka och jag har varit lite i bokningen. Vilket iförsig också är svinkul! Alltså bokningen. Inte att alla är sjuka... Men efter jul blir det desto mer tid i backarna! Måste träna inför level 3 och 4.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Livet på fjället. Hur fantastiskt är inte det?

Likes

Comments

Det var inte igår!
Gissa vilka som äntligen är tillbaka i Hafjell?
Efter en lång bilresa och en rejäl fastkörning på vår uppfart kom vi äntligen fram till vårt nya hem. En stor villa en bit upp på berget. Gammalt men charmigt! Här bor vi med 2 andra tjejer och jag känner i hela kroppen att det kommer bli riktigt bra!

Likes

Comments

Efter en riktigt jobbig natt med mardrömmar som avlöst varandra var skogen den bästa återhämtningen. Farmor drog ut mig för svampplockning och jisses så underbart det faktiskt är! Måste spendera mer tid i skogen. Bästa terapin! 

Likes

Comments

Underbara väder, snälla stanna! Fantastiskt att både gå och lägga sig och vakna när det är ljust ute. Att solen är framme gör allt ännu bättre. Trots all D-vitamin är jag på ganska deppigt humör och så har det varit den sista veckan. Jag är lite sjuk vilket gör att jag sover dåligt, tränar inte osvosv. Jag hoppas verkligen att det är orsaken. Men jag känner mig väldigt ensam också. Kan det vara brist på umgänge? Typ alla vänner har flyttat och jag har tröttnat lite på att vara ensam. Har så mycket jag vill göra, men jag vill göra det med någon. Allt från att resa, festa, äventyra till att bara ta en jäkla fika. Det är nog ännu värre nu för att mamma och pappa är utomlands. Å det kommer ju bli bättre. Åker till barnens Ö om någon vecka och då kommer jag drömma om ensamtid. Men tills dess fruktar jag morgondagens ensamhet när Victor jobbar men inte jag.

Nej usch. Hatar att vara såhär privat. Är för trött. Blir en bild istället. Blä


Likes

Comments

Vet vi vad jag ska göra? Eller ska och ska. Jag VILL och hoppas på att åka upp en sväng till Abisko nu i sommar för att vandra. Har hittat en tur som verkar helt perfekt med några övernattningar och cirkus 11 mils vandring. Perf!

Har dock inte hittat någon som vill följa med... Så jag tror faktiskt att jag kör ensam. Det passar nog mig. Fast om någon som läser vill hänga med så gärna det! Hehe. Jag är iaf jättepepp och hoppas verkligen att det blir av! Bokar nog ikväll!

Likes

Comments

Halloj!!

Länge sedan det skrevs något här. Mitt liv är inte lika händelserikt nu som när jag bodde i Norge. Jag jobbar mest varje dag och det är iförsig himla trevligt då jag får vara på kastellet. Älskar det stället! Har alltid så kul! Annars försöker jag träna så mycket jag kan och ibland äter jag ganska mycket nyttigheter. Verkligen inte alltid..... Men ibland. Jag mår så bra när jag tänker på att min kropp mår bra. Har så mycket mer energi och är lite gladare allmänt. Yes healthy lifestyle!


Slänger in en bild från pappas underbara 50års kryssning. Det var goals!

Likes

Comments

Idag hade jag gärna strosat omkring i underbara Asien.

Likes

Comments

80tals utstyr och sköna kortsvängar en söndag som denna.

Likes

Comments

Godmorgon!

Måndag idag och jag är ledig. Hur härligt?

Har inte jättemycket planer förutom en tur till Lillehammer där Julia ska tatuera sig. Funderar lite på om jag ska packa ihop lite kläder också. Det är ju inte jättelänge kvar är och jag har massor som jag inte kommer använda något mer här i Norge. Får se hur det blir.

Men hörrni! Gårdagen var helt fantastiskt!! Stor sol och varm var det också!

Vi började dagen med en tidig smoothiefrukost för att vara i backen vid öppning. Gick sådär... Men vi var ute hyfsat tidigt iaf :) Snowboard är ju en ny favorit och jag hoppas på att kunna undervisa i även det nästa år så öva öva öva.

Cirkus 14 var vi vrålhungriga. Eftersom vi missade våffeldagen i lördags var det inte mer än rätt att äta mängder av våfflor igår istället. Vilket vi gjorde. Ute i solen, i bara underställ, utan skor. Förstår ni vad underbart?!

Med brutal överskottsenergi efter alla våfflor skyndade vi oss ned till skidskolehuset. Där slet vi på oss pjäxorna för att hinna med sista liften upp på berget. Utsikten efter att ha vandrat till toppen är to die for!

Vår plan var att se solnedgången på toppen. Men vi tröttnade efter någon timme. Det bästa med att vandra upp är ju ändå nästan att åka ned. Igår var dock snön så tung så puder blev det inte. Mer vattenskidor. Sjukt kul var det iaf! Tror det tog nästan 30min att ta sig ut från skogen. Vi välte ganska mycket.... Väl ute i pisten var det seriös vårvärme så vi avslutade dagen med årets första underställsåk helt ensamma i nypistad backe. Livet.

Likes

Comments