JAG HAR KÖPT EN LÄGENHET!!!!!! Hur sjukt är inte det?!? Lyckorus och panik om vartannat. Underbart att ha något som är mitt eget och ingen annans. Men panik att allt är så dyrt. Lycka för att få inreda och panik för att somna ensam. Grymt taggad på att få göra allt själv. Minst lika orolig för precis samma anledning.

Men allt positivt väger över 1000gånger om och jag längtar mer än jag någonsin gjort till våren 2018 när jag äntligen får min alldeles nybyggda fina lilla lägenhet!!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

inte mycket uppdatering här inte! Skyller åter igen på livet och allt därtill. Jobba 100%, jobba ännu lite till, träna, vila, äta, sova, umgås osvosv!

Svårt att hinna med allt! Har utöver alla måsten haft massa andra sysslor som behövts göras. Bankmöte, pass, planering inför Norge... Väldigt fullt upp! Men det är ganska kul ändå!

Hmm, kanske glömt bort att berätta att jag flyttar till Norge i december? Det gör jag iaf! Ska jobba som skidlärare. BLIR SÅÅÅ KUL! Får dessutom med mig min bästa vän. Ännu bättre!

Har lite andra stora saker som har hänt också! Men de tar vi i ett eget inlägg. Så stort är de!Likes

Comments

Hemma från kollo och lycklig i hela kroppen. Riktigt underbart har jag haft det! Garanterat jobbet jag hoppas på till nästa sommar! 

Iallafall, jag är hemma och njuter lite av det också. Ganska skönt att inte göra så mycket. Jag blir dock väldigt uttråkad väldigt fort. Men hittills har det gått bra och jag har haft massvis att göra. I fredags till exempel. Jobb hela dagen och mysigt partay hos Amanda. Igår firade jag min födelsedag med god fika och släkten. Idag ska jag möta upp Johanna och gå ned till ostmakeriet. Så lite har jag ändå för mig. Träna ska jag också göra. Blir en runda i spåret tror jag.   

Likes

Comments

​I skrivande stund sitter jag på en brygga ute på barnens Ö och njuter av en underbar solnedgång. Jag är här och jobbar på kollo och har så väldigt bra! Bara massa lek, underbara ungdomar, djupa samtal och andra härligheter! Inget att klaga på alltså! Blir här i ganska många dagar till och ska njuta varje sekund!

Likes

Comments

Några fler bilder jag tog på Erika. Hon är så fin min kusin!

Idag har jag en riktig vilodag, Underbart! Gårdagen spenderades med Johanna på bryggan med sol och massor av vattenmelon. Senare på kvällen mötte vi upp Line och Jessie och drog ut och festade lite på badholmen. Jag brukar tycka att det är lite sådär att gå ut på hemmaplan. Alla känner alla, varesig man vill eller inte. Men igår hade vi så himla roligt! Vi dansade massvis och spelade en hel del volleyboll. Idag är handleder alldeles blå. Men det var de värt!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Barcelona. En helt underbar stad! 

Det är nog första gången på säkert 5år jag inte har en resa inbokad under sommar. Ressuget börjar verkligen komma smygande. Men jag får hålla mig tills i vinter. Då har jag både en medelhavskryssning och Thailand inom loppet av bara några månader. Längtar som en tok! Så länge får jag nöja mig med att kolla på bilder från tidigare resor. Här ovan från en vecka i Barcelona 2014.

Likes

Comments