Ett nytt år med många möjligheter, rädslor och skratt.

Ska spela i division ett i år, seriepremiär är den 8/4. Men tyvärr missar jag den på grund av en fotbollsresa till Tyskland med familjen. Ska bli så kul att kriga och prova sig själv i en högre division!

Bor nu ensam i en etta på 24 kvm med min katt Lukas. Vi kämpar tillsammans för att få vardagen att gå ihop. Förhoppningsvis kan jag få ut honom på en vandring om något år! Han är nu 1 år gammal och har mycket kvar att lära sig och utforska.

Blir festival i år också. Sweden Rock Festivalen. Jag skulle kunna kalla mig själv en "allätare" på musikgenrer. Kommer bli så mycket skratt den veckan så ni anar inte.

Ska se om jag kan hålla bloggen vid liv under våren så får vi se hur sommaren blir sen!

Gnight!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Visade ju aldrig er hallbänken. Jag bloggade om en som jag tänkte köpa och den har ju faktiskt infunnit sig nu. Så nöjd med den!!

Likes

Comments

Jag har en dröm. En långsiktig dröm. Men jag vet inte hur jag ska ta mig dit...

Likes

Comments

En liten stund med min favorittidning och en kopp varm skummad mjölk med kanel. Sätter prägel på denna torsdag.

Likes

Comments

Så här underbart har jag det just nu. Jag bara njuter för fullt efter en bra midsommar ute i Stockholms skärgård igår.

Likes

Comments

Jag gillar att avnjuta en stund med en bra bok innan jag ska sova. En god kopp te och gärna ett ljus tänt vid min sida. Nu ger jag mig på Viveca Stens kriminalromaner.
Godnatt / Emsi

Likes

Comments

Hallbänk beställd!
Snart kommer hallen börja få form, som jag längtar!

Det är ju trots allt det första man ser när man kommer hem till någon. Så man vill ju ge ett fint och mysigt intryck. Har just nu nejlikor på hallbänken och det ger en så mysig och välkomnande känsla. Jag gillar verkligen nejlikor. Alltid undrat vilken min favoritblomma skulle vara, vanligt är ju rosor, tulpaner och liljor. Men jag tror jag är mer av en nejlika-tjej.
Kram/emsi

Likes

Comments