Header

En fåtölj vid fönstret som man kan sluka bok efter bok i. Några tavlor att pryda väggarna med och massor av kuddar som fyller sängen, som just nu ser väldigt platt och tråkig ut haha.

Sen är jag i hamn med sovrummet. Det första rummet i lägenheten som jag kommer känna mig helt klar med!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God förmiddag.

Det är min vecka med kvällsskift så har haft lite lugn och ro denna morgon. Var som ett vitt stort täcke som gömde allt utanför mitt fönster när jag vaknade vid 7. Dimman var så kompakt. Vid 8 tiden hade den släppt en hel del och man kunde urskilja byggnaderna utanför mitt fönster. Strax innan 9 så knöt jag på mig löpardojjorna och sprang 2 km. Inte varit ute och sprungit på detta sättet sen i maj/juni. Så kände jag ville börja lugnt och stegvis öka distansen istället.

MÅL för hösten 2017:

- viktmål som innebär cirka minus 5 kg.
- springa 21 km
- bänka min egen kroppsvikt den 24/12


Häng gärna med mig på denna resan! Tror det kommer bli riktigt roligt. Jag har även min bror som jag ska ha som PT under denna resan till jul.


Likes

Comments

Dagg i gräset, fåglar som kvittrar, några bilar som susar förbi bakom byggnaden och solen skiner mellan molnen. Lukas njuter för fullt av att sitta ute på balkongen och lukta på allt som går att lukta på.

Jag njuter av två honungsmackor och en kopp svart magi. Nu njuter jag för fullt av hösten. Det borde ni också göra innan vi börjar längta till den kalla och förhoppningsvis vita vintern!

Ljushållare är en skapelse jag gjorde i grundskolan, den har fått följa med mig hela vägen till idag!

Likes

Comments

Träffat min bror idag efter jobbet. Han ska vara min pt nu under hösten och hjälpa mig uppnå mina träningsmål till julafton. Så taggad!

Jag blir så sprallig och energifylld när hösten anländer. Så frisk och krispig luft, speciellt efter det har regnat. Sen följer lugnet sakta efter när det slutat regna. Åh så rofyllt och verkligen som balsam för min själ!

Lyssnar på Sam Smiths nya låt som är och kommer bli en riktig höst"plåga". Samt renskriver lite vad jag och min bror kom fram till idag under mötet.

~hösten är här~

Likes

Comments

Min första tävling avklarad. Helt otroligt. Vilken känsla! Med två träningar i bagaget lyckades jag ta mig i mål runt banan inte bara 1 gång utan 2.

Vi körde 3 omgångar. Första omgången hade jag hjärnsläpp på hur jag skulle göra för att kryssa mot vinden så jag drev sakta men säkert bort från banan med vågorna. Blev tillslut upphämtad med motorbåt.

När vi sedan gav oss an omgång 2 så hade jag gett mig tusan på att jag skulle ta mig runt hela banan. Det gjorde jag!

Men det tog väldigt lång tid haha. Tredje omgången var den avgörande omgången. Där klasserna skulle avgöras. Jag mötte en kille som tränat kanske 10-12 gånger totalt med förra året inräknat. Jag tog mig förbi honom under kryssningen och höll en stark ledning in mot mål på slutsträckan. Men mitt 3 kvadratmeter segel gav mig inte tillräckligt med fart så han for förbi mig med sitt 5,2 kvadratmeter segel och vann. Jag var väldigt bitter, men i efterhand är jag sjukt imponerad över min insats. Hur snyggt jag klarade kryssningen och hur snabbt jag tog mig runt banan.

Säsongen är över för i år, men nästa år då jäklar blir det hårdträning från min sida inför klubbmästerskapet.

  • 40 Readers

Likes

Comments

-lånad bild från Google-


En regnig vecka. En regnig helg. Det ger en väldigt hög mysfaktor.
Igår var jag ute och tog en lång promenad med min syster och deras nya tillskott i familjen. Lilla Elliot. Det var supermysigt. Lite små regnigt och man kände verkligen av hösten i luften. Sen kom min bästa vän över, Sara. Vi hade tacofredag och pratade ifatt väldigt mycket. Supertrevligt och välbehövligt.

Idag får vi se om jag beger mig till Mormor eller om jag stannar hemma med Lukas och myser igenom lördagen med kaffe, godis och datorspel alternativt film.

IMORGON är det tävling. Klubbtävling i vindsurfing. Jag ska vara med! Har bara tränat två gånger så kommer tävla med nybörjarn. Jag är väldigt nervös. Men jag ska försöka få några bilder tagna imorgon och dela med mig av till er. Är så himla sugen på att vindsurfa och det är så tråkigt att det är säsongsavslutning imorgon. Så det gäller att ge allt!


Likes

Comments

Har verkligen känt att jag trivs i min hårfärg nu. Var hos frisören igår och ändrade färgningen då jag inte blev nöjd. Det var en mörk utväxt och blont i längderna. Inte min stil då jag älskar att ha håret uppsatt, Så nu har jag en jämnare färg i hela håret och lite mer åt det ljusbruna hållet. LOVE IT.

Tycker även om min Ron Pope tröja som jag köpte på hans lilla konsert i Malmö som jag fick biljett till i födelsedagspresent. Supermysigt. Skulle lätt kunna göra om det! Eller Joshua Radin. MHM.

Idag är det en typ av Fredag för mig. Jobbar kvällskift denna vecka och har därför 10h/pass och jobbar då endast 4 dagar. Så vi har även en tradition på jobbet som är att på torsdagskvällen så beställer vi pizza och käkar till lunch, lyxar till det lite för oss själva.

Känns som att det kommer bli en bra helg denna veckan.


Likes

Comments

Den fjärde September tvåtusensjutton.

Jag gillar verkligen denna månaden. September. Den ger mig så mycket mentalt. Många brukar tycka att när September kommer så är hösten och allt tråkigt här, efter en väldigt upplyst sommar. Men alla årstider har sin egen charm. Det handlar egentligen bara om att man ska hitta sina små guldkorn. Mitt guldkorn på hösten det är den friska luften och lugnet som infinner sig utomhus. Detta lugn tar man så lätt med sig in, tänder några ljus och startar en bra film eller kryper ner i ett hörn med en riktigt fängslande bok. Hösten är en mysig årstid. Vintern är familjär och våren är återfunnen energi när alla fåglar och djur kommer tillbaka ut från sitt ide. Sommaren skulle jag nog vilja benämna som årstiden fylld med äventyr och skratt.

Att jag valt att skriva i min blogg idag är för att jag nått en vändpunkt i mitt liv. Det skulle kunna vara så att jag gjort en så kallad 'utanför kroppenvisit'. Fått en inblick på mig själv och mitt liv blickandes på mig själv utanför min egen kropp. Fått en överseende inblick på hur jag mår och vad jag gör i vardagen för att må bättre. Min inställning på livet och min hälsa. Jag vill sätta mitt eget välmående före allt annat. Det känns inte riktigt som jag har gjort det i sommar. Jag har bara levt. Tagit dagen som den kommit och det har också varit väldigt behövligt men på ett annat plan.

Likes

Comments

Återigen gryr dagen, vid din bleka skuldra.
Genom frostit glas syns solen, som en huldra.
Ditt hår det flyter över hela kudden...

Om du var vaken, skulle jag ge dig allt det där.. jag aldrig ger dig.

Jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.

Likes

Comments