Header

Adventsmys när den är som bäst.

Andra ljuset är nu tänt och jag har fixat mig en gran idag som jag nämnde i förra inlägget. Mitt Red Apple Wreath sprider en fantastisk doft och mysig julmusik är på i bakgrunden. Som ni kan se på den ena bilden så är även en tavla upphängd ovanför mitt matbord. Det är den första tavlan i lägenheten sedan jag flyttade in hit den 23 Juli i somras.

Hoppas ni också får en fantastiskt mysig advent.
Delar med mig av den här mysiga versionen som Noah Cyrus sjunger:


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

2:a advent och rätt doft har kommit in i mitt hem. Yankee Candles Red Apple Wreath. Så fantastiskt härlig juldoft!

Jag införskaffade mig även en liten gran idag. Den fick stå i en vit fin kruka och jag köpte den på blomsterlandet. Några snöflingor, ljusslinga och en tomte att vaka över paketen som sedan ska placeras framför.

Likes

Comments

Glögg
Ädelost & pepparkaka
Skumtomtar
Samt en julfilm


En ordentlig söndag med mysstämning till max.

Likes

Comments

Helgen var fylld med glädje!

Vi började med julfest på fredagen så blev en lång dag för oss som hade förmiddagsskift den veckan, då vi även jobbade fredagen och de andra var lediga. Efter en otroligt rolig kväll med gott julbord och dans så var det 1-årskalas på lördagen för min bästa väns dotter. Lite bilder från dukningen kan ni se här nere.
På söndagen sedan var det upp tidigt, klockan 7 för att vara exakt. För klockan 9:00 då var det dop för min systerson. Så mycket barnaglädje denna veckan som var. Träffade även en nära vän till mig och hennes 2-åriga dotter på onsdagen.

Likes

Comments

Då var vi framme och har gått runt i cirka 2 timmar. Tar en kaffepaus nu och återhämtar oss inför sista rycket!

Likes

Comments

Snart dags för sista arbetspasset denna veckan. När jag kommer hem ikväll så är mamma redan här hos mig för imorgonbitti klockan 5:00 så åker vi för att hämta upp min syster och sen vidare mot Ullared!

Jag provade att krydda till mitt kaffe med kardemumma och kanel för att få en riktig julkänslan i kroppen. Kardemumman tar över väldigt mycket så tar man det lugnt med den kryddan så blir det super gott! Jag tog 1/2 tsk kardemumma till 2 stora koppar, men kan nästan ta lite mindre än det också.

Det kryper ordentligt nu också att få spela lite julmusik här hemma.

Likes

Comments

Eller?

Det återstår att se efter resan på fredag!
Då ska nämligen jag, min syster och mamma till Ullared på en liten dagsresa. Ska bli så mysigt. Ska kolla lite efter julpynt och elektronik, så får vi se vad jag springer över. Ska bli väldigt väldigt intressant att fira första julen i denna lägenheten i år. Har mina tankar och funderingar!

Likes

Comments