Header

En bergodalbana på en måndag. 

Började med att jag bara sov ut så länge jag kunde. Vaknade vid lunchtid. Hittade ett problem med ett nyligen inköp och fick kontakta juristjouren etcetera och det har därför varit en riktig berg o dalbana idag med känslor. Men jag kan bara ta mig ur det och se det som lärorikt och bli starkare än vad jag var innan. Så nu ser jag bara framåt och gör det bästa från situationen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godkväll
Sitter och kollar på SVT1 där de pratat väldigt mycket om psykisk ohälsa och bland annat depression.

En av dem sa något väldigt värdefullt. Det var något sånt här:

- vi kan vara känsliga. Men att vi ska försöka lyssna på det skriet inombords när något i vår omgivning blir jobbigt, för att man är så känslig. För vad betyder egentligen det skriet och vad kan jag hämta från det? -

Jag har det ganska jobbigt i min jobbmiljö. Stänger gärna in mig med hörlurar och musik och kör mitt race. Men ibland glömmer jag tyvärr dessa hörlurar och måste gå igenom den jobbiga situation med prat, skrik, skratt och frågor. Som gör mig allt mer okoncentrerad på mitt jobb. Som gör att jag halkar efter och gör att jag måste hitta mitt fokus på nytt. Som i sin tur är väldigt påtagligt mentalt.

Tacka vet jag musiken!

Likes

Comments

Det säger sig vara bra att skriva. När man går igenom något. Så jag ger min blogg en chans till att hjälpa mig själv, att bearbeta den psykiska ohälsan jag idag kämpar mot.

Depression, jag vet inte ens vart jag ska börja min bearbetning. Jag antar att det här är ett litet steg.

Ett steg i rätt riktigt.

Ligger nedbäddad i min soffa/säng. Börjat få smärta i bröstkorgen innan jag försöker sova, kommer ikväll som en svagt pulserande smärta. Självklart faller även tårarna ibland, det kan vara helt utan anledning. Men det kan också vara tomheten. Jag längtar verkligen efter att få ge mig lite egentid på lördag med att klippa och färga mitt hår. Inte färgat mig på hur många år som helst, har bara vågat mig på blonda slingor. Spännande!

Godnatt.
(Tipsar om en jättebra podcast @styrkelabbet)

Likes

Comments

Likes

Comments

Ett nytt blogginlägg. Jag tänkte det var dags för det.

Ska kanske börja med att förklara hur läget ser ut. Så att man kan få en inblick i hur jag som skriver denna bloggen mår för tillfället, samt hur det reflekteras på mina inlägg framöver.

Jag har mått väldigt dåligt psykiskt denna vår. Det har speglat sig på hur jag tappat min träningslust och hur jag blivit mer och mer tillbakadragande som person. Det har även visat sig på min hälsa i form av symptom som bröstsmärtor, mjäll, ovanlig trötthet, stressad utan att jag göra någonting eller har några krav (ledig), koncentrationssvårigheter och bland annat svårt att sitta stilla och den berömda och välomtalade bekymmerhetsrynkan har blivit allt tydligare.

Jag gick till en läkare och fick göra något test där det visade sig att jag lider av depression. Men det skulle inte förvåna mig om där även är en lindrig utmattning hos mig också.

Var under Valborg i Linköping och hälsade på min pappa. Det var väldigt mysigt och gick upp längs med Göta Kanal vid solnedgången. Detta var på vägen till majbålet. Ska inte säga att jag blev särskilt imponerad då jag är uppväxt med minst 10 gånger större majbrasa + fyrverkerier och mini marknad etcetera på valborg! Det kommer lite bilder här nu !

Likes

Comments

Ett nytt år med många möjligheter, rädslor och skratt.

Ska spela i division ett i år, seriepremiär är den 8/4. Men tyvärr missar jag den på grund av en fotbollsresa till Tyskland med familjen. Ska bli så kul att kriga och prova sig själv i en högre division!

Bor nu ensam i en etta på 24 kvm med min katt Lukas. Vi kämpar tillsammans för att få vardagen att gå ihop. Förhoppningsvis kan jag få ut honom på en vandring om något år! Han är nu 1 år gammal och har mycket kvar att lära sig och utforska.

Blir festival i år också. Sweden Rock Festivalen. Jag skulle kunna kalla mig själv en "allätare" på musikgenrer. Kommer bli så mycket skratt den veckan så ni anar inte.

Ska se om jag kan hålla bloggen vid liv under våren så får vi se hur sommaren blir sen!

Gnight!

Likes

Comments

Visade ju aldrig er hallbänken. Jag bloggade om en som jag tänkte köpa och den har ju faktiskt infunnit sig nu. Så nöjd med den!!

Likes

Comments

Jag har en dröm. En långsiktig dröm. Men jag vet inte hur jag ska ta mig dit...

Likes

Comments

En liten stund med min favorittidning och en kopp varm skummad mjölk med kanel. Sätter prägel på denna torsdag.

Likes

Comments