Har inget flyt i det där bloggandet. Så mycket att göra på så lite tid. Just nu vill jag fixa en fin design här på bloggen.

På tal om något helt annat, har precis börjat skolan igen efter ett välbehövt sportlov som var enligt min smak alldeles för kort. I min hjärna snurrar tankarna kring flytten trots att det inte kommer att ske några stora förändringar för än i sommar/höst. Det som sker är att jag och min pojkvän ska bli sambos (lyckorus!!). Uppdateringen kring boendet: Inga innerväggar, inget kök, inget badrum, ingenting.

Snart är det dags att börja kolla på kök, badrum, vad ska vi ha för kakel? Vad ska vi ha för kök? Lite nervöst då varken jag eller Birk kommer överens när det kommer till inredning. Dock så har vi en soffa! Tack mamma och pappa för "presenten". Jag älskar den och håller tummarna för att den får plats.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att starta denna blogg 2015 var mindre lyckat. År 2015 och 2016 har ekat tomt och jag är nu istället redo för ett aktivt 2017. Välkommen till min blogg!

Mitt namn är Elin Grevesmühl och är bosatt i Västerås. Jag är 18 år, fyller 19 nu i Januari och ska om 3 dagar börja min sista termin på gymnasiet. I denna blogg vill jag skriva om min vardag som just nu består av plugg, jobb och väl spenderad tid med fina vänner, min pojkvän och familj.

Just nu har jag inga mål med denna blogg mer än att visa hur det är att var Elin, 18 år från Västerås.
Hoppas att ni gillar't!
Likes

Comments