Idag har jag varit ledig från jobbet och haft en riktigt mysig "må bra" dag. Här är mina tips för att få sitt humör att nå från botten till toppen.

- Sätt på gammal musik! Jag mår lite sådär extra bra av att lyssna på låtar som tillexempel Girls just wanna have fun, wake me up before you go-go, I wanna dance with somebody, fångad av en stormvind och put on your sunday clothes!

- Duscha! Det är alltid friskt, underbart och fräscht att duscha när man vill må bättre. Ta en varm eller kall dusch, skrubba kroppen och lukta gott efteråt. Det är alltid lika underbart!

- Sätt på dig din favorit pyjamas/myskläder! Jag älskar att bara mysa ner mig i ett stort täcke och ha en fin pyjamas på mig. Min favorit pyjamas är den rosa på bilden här ovanför.

- DRICK TE ELLER KAFFE! En kopp med varm energi skadar aldrig en vacker själ.

- Städa! Nu tänker ni säkert "skojjar du med mig, det suger att städa" , jo visst är det tråkigt men det är så skönt efteråt när det är gjort. Nu när man sitter med tända ljus, nybäddad säng och ett rent rum så ångrar man sig inte för fem öre.

- Äta något gott! Allt från ben&jerry glass till en god sallad, ät något DU tycker om och njuter av.

- Gå en promenad och lyssna på en podcast! När jag får ångest, eller mår dåligt tar jag alltid min hund Pingla ut på en lång promenad med hastigt tempo och en podcast i öronen. Det får verkligen själen att slappna av.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har gått och blivit förälskad i chokers. Här nedanför är några av mina favoriter. Jag har exempelvis den rosa och den svara längst upp.

Tryck på er favorit choker för att komma till återförsäljaren!

Likes

Comments

Denna veckan har Liseberg haft två genreps dagar för alla som jobbar i alla spökhus (eller skrämmer utanför). Jag själv jobbade i måndags och fick prova på att skrämmas, och i tisdags tog jag med min familj + Linus familj för att stötta mina kollegor. Det var verkligen jätteroligt att få se alla andra skräckhus än sitt egna. Jag tänkte göra en recension på bloggen om alla skräckhus, exempelvis vilka hus jag tycker är läskigast, äckligast, roligast osv. Dock det bästa med hela tisdagen var att få massor med inspiration hur man själv ska skrämma andra. Ni ska bara veta hur läskig denna halloween på Liseberg kommer bli! ALLA är så otroligt duktiga att skrämmas detta år.

Likes

Comments

Jag hade tråkigt en kväll och det avslutades med en ny tumblr blogg. Jag har min vanliga tumblr : http://egottilia.tumblr.com/ , som har ett underbart tema med havsvatten bilder och snygga tjejer. Riktig harmonisk tumblr - blogg. Dock så visar den inte min "rosa" sida av det hela. Jag har nu skapat en ny blogg som heter http://pinkdustqueen.tumblr.com/. JÄTTETÖNTIGT namn, men allt annat var taget... Denna tumblr är egentligen som en "secret tumblr" eftersom den är så töntig, men men. Jag tycker den är jätteunderbar och eftersom min favoritfilm är mean girls så blev det också ett tema i bloggen. Följ gärna om ni vill!

Likes

Comments

Hej alla mina hjärtan. Idag är det en spännande dag för mig. Jag tror inte jag har berättat det för er på bloggen, men om ni följer mig på instagram/snapchat så vet ni redan (@egottilia). Jag har fått ett nytt jobb som kommer hålla på i ungefär 2,5 veckor. Jobbet utspelar sig på Halloween Liseberg, jag ska vara en zombie i deras nya skräckhus ZOMBIE. Efter många auditions, utbildningar och träning den senaste månaden så är det äntligen genrep idag. Det kommer vara "test människor" som kommer gå in i huset och jag kommer få öva på att skrämma folk, byta rum och hitta genvägar i huset. Mycket ska prövas idag för att vi ska vara 100% redo för säsongsstarten! Eftersom vi är Lisebergs stora nyhet behöver vi helt enkelt vara bäst 😉  Jag kommer åka till Liseberg om ungefär 40 minuter, så just nu njuter jag lite framför ett avsnitt av The Walking Dead. Liseberg rekommenderade att "studera" The Walking Dead för att få mer inspiration till hur en zombie rör och låter.

Jag är så otroligt taggad på att få prova att jobba som aktör i ett skräckhus! Jag är ju världens största skräck - lover!

Likes

Comments

Åh gissa vad, jag beställde precis hem några underbara smink produkter. Jag ska egentligen till London om mindre än en månad men jag kunde inte hålla mig för dessa godingar! Liksom min primer är slut, min mascara är snart slut och jag vill ha ett nytt Nyx lip cream. Sedan så kan inte min kusin internetshoppa än så hon blev överlycklig när jag sa till henne att hon kunde få beställa en ny concealer (som hon behövde).

Mascaran har jag aldrig testat tidigare, men jag har endast hört positiva saker om den. Sedan Nyx Angel Veil är helt klart min favorit primer! Rekommenderar STORT. Jag har testat andra innan men aldrig fastnat så mycket för de andra som med denna. Jag har börjat bli lite av en nyx freak då det är ett bra, "billigt" märke som inte testar på djur. Kan det ens bli bättre?

Sugen på att shoppa en produkt? Klicka här nedanför på produkten eller namnen för att shoppa!

Likes

Comments

My instagram @egottilia