View tracker

Jag tipsar

Alla vi hästpersoner drömmer säkert om ett eget stall. Jag vet att någon gång i livet kommer jag att bygga eller hitta mig ett eget stall och i det stallet ska det vara otroligt rent, stilrent och ge en känsla av lyx. Så här har jag plockat ut lite prylar som enligt mig skulle vara sjukt snyggt att ha i stallet. Vad tycker ni? Har ni några snygga stall dekorer?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hästar & Ridsport, Jag tipsar
Guldläge

Måste tipsa alla om att se den här 30 minuters dokumentären om Peder Fredricsons.

Efter att se den här dokumentären så känner jag mig så inspirerad, imponerad och riktigt sugen på att få hoppa. Peder Fredricson är en sån sjukt duktig hästmänniska som i tog silver i OS. I dokumentären får man följa med 6 månader innan OS i Rio hemma hos Peder på Grevlunda gård. Det är en otroligt spännande resa man får följa med på och man får se att vara elitryttare inte alltid är en dans på rosor! Har du en halvtimme över, se den och om du inte har tid att se den, gör det ändå. Ni kommer inte att bli besvikna!

Likes

Comments

View tracker

Jag tipsar
Systrarna Elfstrand

Just nu har Systrarna Elfstrand ett samarbete tillsammans med Metro på sin youtube kanal. En webb-serie där man får följa med en hel dag i deras liv. För mig är dom bästa hästpersonerna på yt, man mår alltid så bra och känner sig så glad efter man har tittat på ett avsnitt utav dom.

Likes

Comments

Hej! Som ni har märkt så har det varit väldigt tomt här på bloggen det senaste och jag tycker att det är riktigt tråkigt! Jag älskar att blogga, fotografera och pyssla ihop olika inlägg till er. Jag älskar det! MEN, som många vet så började jag andra året på gymnasiet nu och tempot har ökat en del. SEN så har det blivit hur mörkt som helst ute när jag kommer hem. Har ingen tid att fotografera bilder till bilden utan att använda blixt. Jag skriver inte det här för att skylla ifrån mig på skolan och mörker utan för att skriva att nu under vinterhalvåret så kommer det bli mindre bloggning. Jag gillar verkligen inte att det är som det är nu ute, jag får ingen energi, är trött hela tiden och har ingen inspiration till att skriva blogginlägg. Så nu kommer jag sänka ribban på mitt bloggande och ska försöka skriva minst några inlägg per vecka och gärna minst ett inlägg per dag.

Hoppas att ni tycker att det är okej! Och ni får mer än GÄRNA kommentera massa roliga inlägg som ni önskar att jag gjorde! Och ställa frågor som jag kan ta i ett inlägg! BOMBA med kommentarer! HJÄLP MIG!

Likes

Comments

Fredagsfest, Julmarknad, Antikladan

Hej på er! Vilken helg jag har haft! Startade i fredags med att gå på fest tillsammans med Ebba som tack för att jag och hon hjälpte till på Alliansloppet, det var riktigt roligt. Temat var olympiska spelen, så jag och Ebba var grekiska spelare från förr i tiden. Som tur var var vi ensamma om det då alla andra var utklädda till olika atleter. Phu, tur! Körde lite lekar, åt god mat och pratade med nya människor. Dock så var både jag och Ebba väldigt trötta efter en skolvecka så vi gick lite tidigare. Efter det gick vi hem till mig och somnade nästan med en gång efter lite snack.

I lördags åkte jag, Ebba och mamma till julmarknaden på Koberg. Jag har varit där förut fast för flera år sedan och det var lika mysigt som jag mindes det. Fast herregud vad mycket folk det var. Fick stå i kö med bilen i säkert 45 minuter innan vi fick komma in. Men enligt mig så var det värt det! Köpte godis, kollade inne i det gamla stallet och fick en snabb och intressant historia om olika vagnar som fanns på slottet och åt vildkebab med vildsvin och hjort i tror jag som var helt okej, skulle kunna äta det igen men kanske ingeting jag kommer längta efter att äta igen. Trevligt och mysigt var det iallafall!

På kvällen var jag hemma hos pappa och myste. Han lagade en ny god maträtt och vi kollade på första Hobbit filmen som gick på tv:en! Igår sov jag ut och tog det lugnt på förmiddagen. Sen åkte jag, mamma och pappa ut till överby köpcentrum och kikade lite, sen åkte vi även till antikladan som ligger mot Lilla Edet hållet, hur mysigt tror ni inte det var? Dom hade sjukt mycket saker, både super snygga, skit coola och as fula! Haha, kom inte hem med något men ska åka dit när jag flyttar hemifrån tänkte ja. Tror man kan hitta mycket som man kan fynda där!

Hur var eran helg? Hände det något spännande?

Likes

Comments