Halloj! Hur har eran dag varit? Min dag har varit bara bra, startade med att åka till stallet närmare 10 tillsammans med Alice. Har hand om en häst tre dagar den veckan (mån-ons) som jag har provat nu det här året, som ev ny medryttarhäst. Är lite kluven om hur framtiden ska se ut men just nu så känns det åt det positiva hållet. Iallafall så var det jätte fint väder idag så det blev ett ridpass i paddocken
Efter några timmar i stallet åkte vi hem och bytte om till träningskläder och gick och hämtade upp Ebba för att dra till gymmet. Var där i ca en timme och körde, var riktigt skönt men hela mitt kropp är alldeles mör nu. Åt en måltid när jag kom hem med ångkokade grönsaker, nudlar och kyckling, yummie! Men vet ni vad som hände sen i kanske någon timme, jag stensomnade på soffan. Haha, märks att jag inte är van att vara igång och träna då jag inte har gjort det på länge. Får se hur träningsvärken är imorgon! Kram!

Likes

Comments

SPORTLOVSVECKA
- VECKOPLANERING - 

MÅNDAG: Åka till stallet tillsammans med Hanna, sen förhoppningsvis gå och träna

TISDAG: Åka till stallet tillsammans med Alice, sen gå och träna

ONSDAG: Åka till stallet åter igen fast den här gången tillsammans med Ebba och träna

TORSDAG: Har ingenting planerat under dagen kan tänkas att det blir mer utav en städdag i mitt sovrum, har velat göra iordning och möblera om där inne ett bra tag, men får se.

FREDAG: Åka till Tama tillsammans med farfar, farmor och kusin Hanna och efter det blir det firande utav farfar

LÖRDAG: Har ingenting här heller planerat, lite skönt faktiskt men antar att det kommer hända någonting under dagen som ex. ett litet träningspass

SÖNDAG: Ladda inför skolstart igen, plugga, piffa och pyssla

----------------------------------------------------------------

I helhet så är jag väldigt taggad på min sportlovsvecka, tycker om att ha saker att göra varje dag men vill också känna mig utvilad varje dag så jag inte tar ut mig för mycket nu efter att jag varit sjuk. Men den här veckan tror jag på, kommer att blogga minst en gång varje dag, vill ha och kommer att ha nya fräscha bilder att publicera här, sen är det så mycket häst den här veckan också, så roligt, kommer att komma igång med träningen igen och bäst av allt så kommer jag ha väldigt roligt hela veckan!

Vad ska ni göra på erat sportlov?

Likes

Comments

Hästar & Ridsport, Jag tipsar, Wanties
Nu är det VÅR på HÖÖKS!
Rosa Hörnan!
KLASSISKTMEN SNYGGT!

Visst känns det underbart att våren snart är här, och någonting som får än att längta ännu mera är allt nytt vårmode som släpps. Var inne precis och kikade lite ifall Hööks hade släppt det och det hade dom. Har hittat mycket snyggt som kanske skulle kunna få komma hem till mig, eller vad säger ni? Hittar ni något snyggt eller är det kanske något ni redan har?

Likes

Comments

Ja hörri härligt med fredag? Det tycker jag också. Även fast jag varit sjuk den här veckan så känns det att det är fredag. Jag känner mig mycket bättre, har ingen feber, inte ont i halsen endast den retsammaste delen som återstår. Jag kommer tillbringa min helg åt att bli helt frisk så jag sen nästa vecka inte behöver tänka på det. För nästa vecka har jag sportlov och jag kommer minsann att sporta på bra hela veckan, men mer om det i ett separat inlägg. Vi hörs imorgon, kram!

Likes

Comments

Hästar & Ridsport, Jag tipsar

Hippson.se är väl en sida många hästälskare kollar på? Eller? Jag har inte följt den extremt länge, kanske något år men bara på ett år så har jag lärt mig jätte mycket, blir bara klokare och klokare varje gång jag går in där och läser något nytt. Jag tycker mest om dom intervjuande och forsknings relaterade artiklarna. Är spännande att läsa om alla olika tankar och idéer vi hästmänniskor har. Och genom att läsa alla dom här artiklarna så längtar jag bara mer och mer efter framtiden. Har inte skrivit så jätte mycket om min drömframtid, kanske skulle vara något att skriva om nästa vecka, vad tycker ni?

Iallafall, jag tycker att det bara är nyttigt att läsa så mycket som möjligt, som jag skrev tidigare så lär jag mig alltid någonting nytt när jag är inne på hemsidan. Bara massor av bra fakta som gör att jag i framtiden kommer ha stenkoll på vad som är bäst för hästen och hur jag vill ha det.

Du som läser Hippson.se, vad gillar du att läsa? Vad gillar du att läsa? Något du rekommenderar där ifrån? Här kommer mina favoriter:

" Proffsig lösdrift - utan dyra automater " - Här har Hippson intervjuat min f.d ridlärare Linda Aronsson som äger den privata ridskolan Bergahästen i Vargön. Hon berättar om hur hon har gjort en proffsig lösdrift utan några dyra automater till sina hästar. När jag var där och red en gång i veckan för några år sedan tycker jag att ridanläggningen var väldigt proffsig och tog med mig mycket kunskap där ifrån. Rekommenderar ALLA som har häst eller ska skaffa häst att läsa den här!

" Ny gröda till hösilage - ska passa fånghästar " - Här är en utav dom forskningsartiklarna jag har gillat, läste den för första gången idag och tycket att den var intressant. Inlägg hittar du här!

" Hästen pratar - om vi orkar lyssna " - Vänta lite nu va? Hold your horses!? Tyckte att texten bara var fylld med glädje och jag blir riktigt sugen på att prova nästa gång jag är i kontakt med en häst. Vad tycker ni? Spännande eller läskigt? Har ni provat? Läs om hur du kan gå till väga här!

" Hingsten som är pappa Briars look alike " - Jag är och har alltid varit och kommer alltid att vara helt kär i dressyrhästen Briar. Vilken häst, vilka steg och åter igen, vilken häst! I den här artikeln får man läsa lite om Briars ena son Arteos. Vilka kopior, fast även om dom är lika så kan inget slå the one and the only Briar. Eller vad tycker du? Ta reda på det här!

" Lyxig hästgård " - Sen har jag en stor kärlek till hus. Speciellt stora hus med stall, hagar och vacker miljö. Det här huset kan vara ett utav dom finaste husen med stall som jag har sätt. Tänk att få drömmen att bo där med sin lilla hästflock en vacker dag. Vad säger ni? Drömstället? Kika här!

Likes

Comments

Jag tipsar
Jon Olsson - Daily vlogs

Nu när jag är sjuk så blir det väldigt mycket tittande på film och youtube, det är ungefär det enda jag gör på dagarna. Vilket kanske inte är så konstigt för det är det enda jag orkar göra, men nog om det för imorse hittade jag min nya favorit youtuber. Såg han för första gången igår i Parneviks teve program på 3:an men tänkte inte så mycket på det. Sen imorse så snapade jag med Hanna om honom och hon rekommenderade hans youtube kanal. Så jag tänkte att jag skulle kolla på några....hehe, det slutade med att jag har legat hela dagen, här i soffan, sjuk och tittat på hans vloggar. Om du gillar att kolla på vloggar lika mycket som jag gör så måste du nästan kolla in dom som han lägger ut, så fin kvalité, allting är väldigt proffsigt, väldigt mycket fina miljöer och man får följa på allt från heli skiing i Kanada till Surfning i Bali! REKOMMENDERAR TILLA ALLA!

Likes

Comments