Bekännelser

Fem favoritlåtar - Violet Hill, Closer, Malibu, First Time och Sunny

Fyra platser du har besökt senaste fem åren - Stockholm, Göteborg, Åre, Idre och Arvika

Tre saker du ska göra i sommar - Träna, sola och bada

Två serier du älskar - Riverdale och Orange is the new black

En du saknar - Min hund Cia

Likes

Comments

Bekännelser

En sak du inte klarar dig utan - min mobil

Två saker du gör varje dag - äter och kollar på mina sociala medier

Tre platser du vill besöka innan du dör - Nya Zeeland, Formentera och Mauritius

Fyra ord som beskriver dig - Glad, ambitiös, omtänksam och energisk

Fem filmer du älskar - The Rum Diary, You Again, The Notebook, Ice Age och She´s the man

Likes

Comments

WeHeartIt

Det jag vill ha just nu är; en utomlands semester, blont hår, bruna ben, nyttig frukost, massor av smink. en dag på stranden, långa ljus naglar, iskaffe och en heldag i sängen.

Likes

Comments

Idag bär det av uppåt landet mot stugan i Arvika. Ska bli så skönt att få komma upp och bara slappna av och ha roligt. Det är ju höjdpunkten varje år! Har spanat in vädret för den kommande veckan och det ser ut att vara fin väder och sol flera utav dagarna. Och jag vet redan nu att bloggen kommer bli lidande så därför har jag bestämt mig för att försöka göra som förra året att jag gör inlägg i förväg och publicerar under veckan. Hoppas att det är okej så får jag berätta om ALLT sen när jag kommer hem! Kram på er och ha det riktigt toppen tills vi hörs igen!

Likes

Comments

Vilken dag det blev i fredags. I senaste inlägget så satt jag på bussen mot Ninja (hennes fina blogg hittar ni här) och hästarna. Vi kan börjat med buss och tågresan dit och tillbaka, allt gick bra det var inga problem men det var väldigt långtråkigt så nästa gång ska jag ta med mig en bok som jag kan underhålla mig med. Jag kom även på att jag varken hade mina ridskor, hjälm eller ridväst hemma så ridning kunde det inte bli. Istället fick det bli en jätte mysig och alldeles lagom promenad med mig och Tama och Ninja med Solsken. Sen fika jag och Ninja några gånger och hade de urmysigt (är det ett ord?) när vi satt och pratade vad som hade hänt sen sist, vad som händer i framtiden, ja man kan säga att vi pratade om allt. Var en riktigt toppen dag, precis en sån dag som jag behöver många av nu när jag är ledig.

Likes

Comments