Hej på er alla fina ni! Snart en vecka sen som jag bloggade, vrf? Har ingen anledning faktiskt, visste inte vad jag skulle skriva eller publicera. Ledsen för det och jag är ännu ledsnare för att det kanske kommer att bli såhär i fortsättningen.....våren är kanske inte den bästa tiden att ha en blogg på om man går på gymnasiet, har mycket framför mig som nationella prov, inlämningar hej vilt och resultat som kommer tillbaka. Så ni kanske kan förbereda er på att det inte kommer upp inlägg här på bloggen varje dag utan mer åt några inlägg i veckan istället. Sen så är varje vecka olika men jag försöker så gott det går med allt. MEN det är bara för mig att tag i och köra på med allt så gått det går, för det är inte långt kvar nu till sommaren och det stora härliga sommarlovet, och då kommer det läggas ner mycket tid på min blogg, som jag förmodligen kommer att utveckla under den här sommaren. Det är planen! Nog diskuterat om vrf jag inte har bloggat och om sommaren.

Idag är det måndag, vilket innebär en ny start på veckan och nya möjligheter öppnar sig. Jag startar min vecka med att vara sjuk. Började känna av en förkylning i fredags men stretade emot. Sa nej tack kroppen, vill inte vara sjuk en gång till och körde på som planerat. Har haft en lugn och mysig helg tillsammans med Ebba (@ebbabritmer(som i helgen tog den här bilden på mig ovanför) men jag råkade ändå åka på en förkylning. Så idag har jag varit sängliggande, eller i mitt fall "soffliggande".

Hoppas att min fina bloggläsare (du) har haft en jätte bra helg och måndag så hörs vi snart igen med en update! Stor kram!

Likes

Comments

Jag tipsar

jag har sen igår börjat se dom här två populära serierna. Har sagt flera gånger att jag inte är någon "seriemänniska" utan föredrar hellre filmer men nu har det vänt lite. Dom här två serierna är verkligen jätte bra och faller mig i smaken. Båda innehåller samma saker, drama och mystiska mord. Blir både intressant och spännande att se på! Rekommenderar Rekommenderar!

Big Little Lies

Handling: Serien är baserad på en bok med samma namn och är en drama med lite humor och crime. Serien handlar om tre småbarnsföräldrar (huvudrollerna: Nicole Kidman, Alexander Skarsgård, Reese Witherspoon & Shailene Woodley) vars perfekta liv spårar ur så att det leder till ett mord!

RIVERDALE

Handling: Serien är baserad på serietidningen "Archie" och handlar om ett ungdomsgäng i småstaden Riverdale som kommer till skolan igen efter ett mystiskt mord under sommarlovet.

Likes

Comments

Foton & Videos, Åsikts Inlägg - Längre Inlägg

Hej hjärtan! <3 I lördags så var det sista hel och skiddagen uppe i Idre innan vi skulle åka hemåt. Och vilken dag det var! Startade dagen med att åka min första svarta skidbacke och en bättre start på dagen kan man verkligen inte få. Den här skidsäsongen har varit min bästa någonsin, om man ska ha en liten throwback från förra året så var det en försiktig, långsam och väldigt osäker Isabella som stod i backarna i Branäs och försökte ta sig ner alla dagar förutom den sista då det faktiskt gick väldigt bra. Men om man kollar på hur det här året har gått så har det gått tusen gånger bättre i backen. Jag har varit självsäker, kört mitt race och när jag åkte upp peppade jag mig själv och bara tänkte att jag bara skulle köra på och om jag ramlade så gjorde jag det och det har gått så sjukt otroligt bra! Jag har bara kört alla dagar och upptäckt massor med roliga saker som jag nu gillar att göra när jag står på ett par skidor, som att åka i skogen och att åka fort.

Men åter till vad jag gjorde sista dagen, efter att jag hade åkt svarta backen så var jag i extas, var otroligt glad och stolt över mig själv så vi fortsatte att åka i några timmar, fast i dom lite lättare backarna med alla andra som jag var uppe med. Vid lunch åkte vi upp till toppstugan och åt, sen körde jag och kusin Hanna en egen skidåknings runda i skogen. På eftermiddagen tog vi ett stort farväl och lämnade vi in alla våra skidor, stavar och pjäxor och sa hejdå för det här året. Tog sedan en promenad till ett uteställe i skidbacken där vi satt i någon timme och chillade, jag drack en pepsi och en kaffe (första bilden). Efter den mysstunden, tog vi lite bilder (dom resterande över) och gick hem. Kvällen blev väldigt mysig, alla umgicks, kollade på mello och var trötta. Avslutade dagen med att packa ihop allt som jag använt och skulle ha med mig hem och gick och la mig.

Jag hade ett jätte bra och fint avslut på en hel vecka uppe i Idre. Hoppas att eran vecka var bra! Kram Kram!

Likes

Comments

Foton & Videos, Outfit

Hjälm/Skidglasögon: Everest / Jacka: Helly Hansen / Termobyxor: Helly Hansen / Vantar: H&M (gammal kollektion) / Ryggsäck: Douchebags

Hejsan Svejsan alla mina underbara bloggläsare! Lovade er mycket uppdateringar den här veckan i fjällen men det har bara inte blivit av. Har haft nätverk, kameraan och fina dagar varje dag. Men efter varje dag med skidåkning så har jag inte haft orken att ladda upp nya inlägg. Jag är iallafall ledsen över det och jag önskar att jag har haft orken under veckan men som sagt så har den inte funnits där. MEN....det finns inte mycket mer att göra då veckan är slut och jag får ladda upp alla bilder nu i efterhand istället. Hoppas att det inte gör allt för mycket!

Nu till det som det här inlägget ska handla om....min outfit den här veckan. Köpte ny skidjacka och byxor innan jag åkte, och även en sprillans ny hjälm. Har varit så nöjd med mina köp och ångrar inte något. En väldigt skön känsla faktiskt! Här ovanför har ni massor med bilder på hur jag har sätt ut i skidbacken eller om man föredrar det ordet som jag har missbrukat den här veckan, in the ski slope!

Likes

Comments

Foton & Videos

09.47 - Bjuder på en otroligt snygg selfie på mig när jag åker dagens första knapplift

09.53 - Bild ifrån toppen utav Idre berget nu i morse. Önskar att jag kunde fånga det fina morgon ljuset med mobilen men får spara det i minnet istället

13.14 - Bild på den femhundrade gången som jag har åkt i en knapplift idag, tyckte att bilden visar fint hur jag står minst 50% utav dagen här uppe

Likes

Comments

Foton & Videos

Fångade gårdagens sista solstrålar med kameran igår.

Bilderna är helt naturliga, har inte redigerat dom ett dugg. Är väldigt glad över dom här bilderna då jag fångade dom igenom fönstret, brukar alltid (för mig iallafall) bli dålig kvalité eller suddigt men inte den här gången. Men visst ser det magsikt ut. Det var så himla fint att stå och beundra hur solen gick ner bakom bergen i fjärran.

Likes

Comments