Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Don't trust too much
Don't love too much
Don't hope too much
Because that "too much"
Can hurt so much
Likes

Comments

Hej alla trevliga som läser denna inlägg..

Många av er känner inte mig alls, och har ingen aning vem jag är eller vem har jag varit. Så därför tänkte jag beskriva lite om mitt liv och säga det vad jag tycker..

Som barn har jag uppväxt utan en pappa, min mamma har varit båda mamma och pappa samtidig, hon klarade sin uppgift utmärkt tills kom tonårsålder,det var inte hennes fel att jag gick fel väg men samtidig det var det, för att i tonårsålder jag verkligen behövde pappas kärlek, det går inte förklara varför det är så, men en far saknades, och jag gick väldig fel. Så fel att idag när jag är 20 år gammal skäms jag över alla misstag som jag gjorde. Men utan misstag  skulle man aldrig få lära sin läxa. Och idag jag är 20 år gammal och har helt annan syne över livet, man brukar säga att det kommer med tid och ålder men jag tycker att det kommer med varje misstag som man gör.

 När jag flyttade till Sverige 4 år sen hade jag aldrig aning om hur skulle se ut mitt liv, mina drömmar studsade dit och tillbaka, ingen konkret mål som fanns - jag kom till Sverige bara med ett mål- BLI FRISK, jag fick helt ny chans att rätta till och ändra mitt liv, men det gjorde jag aldrig, jag grävde mig mer och mer nere.. Så många misstag som jag gjorde på 2 år skulle vissa göra under sitt livstid. Men jag stannade inte så lätt tills faktisk min studie rektor på skolan i oktober 2013 stannade mig, och jag säger tack för det jag vet inte var skulle jag vara nu och hon skulle inte stoppat mig i rätt tid, och på väldig kort tid ändrades mitt liv helt- så det är möjlig att ändra sitt liv på väldig kort tid men man måste ha vilja att göra det, man måste vilja det väldig mycket och fixa saker och ting. Och tack för det har jag hittat ett mål i mitt liv, ett mål som kommer ändra mitt liv till det ännu bättre. Allt vad jag behöver är- tronade från människor som är runt mig.

kom ihåg- allt är möjlig om man tror på sig själv!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag tänkte jag köra lite svart och vit kläder ! De kläder passar båda till formel besök och vardagar -som jag tar de till skolan idag :)Likes

Comments

Som vi alla har märkt våren är äntligen hos oss och det är dags att ge den extra färg och visa till killar att sommar närmar sig.

Gärna kika in och ge din åsikt eller dina ideer hur ska vår 2014 ska se ut

Likes

Comments