Når man skal drive eget firma er det mye å følge med på. Forretningside og produktutvikling skal være på stell, nettsiden må fungere, markedsføringen må oppdateres og økonomien og regnskapet må være i orden.

For å kunne holde seg oppdatert er det derfor lurt å følge litt med på hva de ulike ekspertene sier. Under har jeg samlet noen linker til blogger og nettsider som jevnlig poster nyheter og oppdateringer innen administrasjon, markedsføring, digital, økonomi og regnskap.

Christoffer Hovde – Ledelse og Kommunikasjon

Christoffer Hovde blogger om moderne ledelse, forretningsutvikling, HR, nettverksbygging og endringer i næringslivet.

https://christofferhovde.com/

HansPetter.info – Sosiale Medier og Digital Markedsføring

Hans-Petter Nygård-Hansen blogger om mediehusene, digitalisering, markedsføring, sosiale medier og kommunikasjon. Her finner du også podcasten MediaPuls.

https://hanspetter.info

Nettpilot – Netthandel, Wordpress og Søkemotoroptimalisering

Nettside og blogg med informasjon knyttet til Wordpress og netthandel, søkemotoroptimalsiering og annonsering i Google.

https://www.nettpilot.no/

InboundBloggen – Innholdsmarkedsføring

Inboundbloggen.no leverer innsikt, ekspertise og inspirasjon om digital markedsføring og salg for å hjelpe ledere og markedsførere med å skape vekst i sine selskaper.

http://blogg.markedspartner.no/

Azets Blogg – Regnskap og Økonomi

Blogg fra regnskasbyrået Azets om regnskap og bilagsføring samt annen bedriftsøkonomi. Bloggen skriver også om lønn og HR, teknologi og strategisk ledelse.

https://www.azets.no/blogg/

MPR Gruppen – Regnskap og Revisjon

Følg med på endringer i lover knyttet til aksjeselskap, regnskapsføring og økonomiføring. Holder deg oppdatert med frister og retningslinjer i sitt nyhetsbrev.

http://www.mprg.no/

Digitall – Regnskap og IT

digiTALL AS tilbyr et komplett spekter av papirløse regnskapstjenester for alle typer næringer. Dette er deres blogg om digital regnskapsføring og moderne IT-systemer for bedriftsstyring.

http://digitall.no/blogg-artikler

ProduktivNorge – Getting Things Done

Konseptet «Getting Tings Done» er dokumentert av David Allen og handler om å få dine ideer, planer og prosjektstyring ut av hodet og ned på papiret. Nettsiden Produktiv Norge drives av Morten Rørvik som har vært gjest blant annet på Praktisk Info med Jon Almaas og God Morgen Norge.

https://produktivnorge.no

Konverteringsbloggen – Digital Annonsering og Optimering

Når man tenker på internett, og nettmarkedsføring er det lett å tenke at man bør ha mest mulig trafikk. Vel så viktig er det at nettsiden konverterer i registreringer og salg. På konverteringsbloggen finner du tips for å forbedre dette.

http://www.konverteringsbloggen.no/

Innovasjonsbloggen – Innovasjon Norge

Innovasjonsbloggen er Innovasjon Norges blogg om nærings- og innovasjonspolitikk.

https://innovasjonsbloggen.com/

Likes

Comments