Hej alla :)


Vi har inte uppdaterat på denna blogg så mycket men just nu har iallafall jag sportlov och ska åka och bowla idag. Jag och Emi har inte pratat så mycket sedan senast men jag saknar väldigt att sitta och skypa med henne. Så mysigt.


Jag tror inte att Emi har lov denna vecka men det är väldigt fullt upp i skolan så det är svårt att hålla koll på allt :)


Här var en liten uppdatering från min sida, ha de gott :) /Eme

Juste! Jag fick min glossybox igår, love it!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, vi är två tjejer som tidigare ägt bloggen ebeauty men är tillräckligt klumpiga att glömma bort lösenordet. Så nu startar vi upp med en ny fräsch blogg med nya kategorier.


I detta inlägg tänkte jag att ni skulle få lära känna just mig.

Jag heter Emelie, och jag och Emilia träffades i Gran Canaria därav namnet EGC (GC=Gran Canaria)

Mer om det finns i ett annat inlägg. Jag har två katter, två marsvin, 1 kanin och fiskar som husdjur. Emilia och jag bor cirka 1 timma ifrån varandra så vi träffas inte så ofta men när vi väl gör det har vi så kul.


Jag går inte på någon sport just nu men mina favorit sporter är dans och löpning.

Mina intressen är att planera, youtube, skönhet och massor annat.


Jag inser att detta kommer bli ett trist inlägg så jag inogar en bild så fåt ni ha det bra, bye!


Likes

Comments

Hola :)

Detta är min och Emelies nya gemensamma blogg, vi har haft flera stycken tidigare men tyvärr alltid glömt bort lösenorden till alla och behövt återställa och hela kalaset. Men nu tänkte vi starta på ruta ett igen med ny fräsch blogg och design.

För att berätta lite mer ingående om oss och vad bloggen kommer handla om, så träffades jag och Emelie i Gran canaria därav vårt bloggnamn "EGC" då GC står för Gran Canaria. Vi kände inte varandra innan dess men dagen då jag spelade på en klubbmaskin på hotellet så träffades vi. Det var ett minnesvärt ögonblick och något vi alltid kommer bära med oss.

Jag och Emelie har många traditioner och gillar att återuppleva våra gamla minnen. Vi har känt varandra i drygt fem år nu och känner varandra utan och innan. However, tyvärr kan vi inte garantera hur uppdateringen ser ut men såklart försöker vi vårt bästa för att göra så gott vi kan.

När jag skriver inlägg kommer jag på slutet skriva // Emi eftersom jag heter Emilia och Emelie kommer skriva Eme. Detta är endast för att vi och ni som läser ska kunna hålla koll på vem det är som laddar upp inlägget osv.Btw så har jag en egen blogg också vid namn nouw.com/skeppstedt så ifall ingen uppdatering skulle ske här har jag även en egen blogg där jag möjligtvis har uppdaterat istället.

Bloggen kommer mestadels handla om våra liv, och alla våra traditioner, även mer utförliga beskrivningar utav hur vi träffades och första intryck osv och hur det är att bo så långt ifrån varandra men ändå hålla kontakten. Skönhet & mode kommer även att finnas, men inte lika mycket som alla inlägg om vår vardag.

Juste, ni kommer säkert märka vem det är som skriver inläggen då jag skriver väldigt långt hahahh. Anyways, hoppas du fortsätter läsa och har en bra fortsättning! 2016 har ju precis börjat, se till att ta vara på tiden !! :)

// Emi

Likes

Comments