Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alla dessa roliga appar i mobilen , tänk om man kunde ha 3 mobiler o fylla allihopa med roliga PHOTOSHOOP appar så kul det hade varit då, gärna ngr timmar till på dygnet så man kunde leka med bilder......och fonter. Tänk om man kunde göra fototapeter hmm , så mycket det finns att göra och så lite tid.

Ska köpa en ny mobil idag med bättre kamera så jag kan ta coola bilder i Indien. En dag önskar jag ta med mitt fototeam till vackra Indien, hade varit så fantastiskt att göra en katalog där och givitvis ngr tavlor. Tänk alla färger och människor. Man måste drömma för att drömmen ska gå i uppfyllelse en dag. Vem vet en dag kanske......

Likes

Comments

Nu var det dax för ännu en katalog och jag fick samla ihop mitt SIXTYDAYS PHOTOTEAM för att göra och skapa magiska bilder. Denna gången skulle vi göra fotokonst me och vi alla såg framemot att kunna skapa tavlorna i en mystisk härlig  miljön, har man ett Sådant team och miljö så kan man knappast misslyckas , mycket ögonkärlek att vänta in.

Jag kan bara säga att jag är så nöjd med att kunna få arbeta med sådana talanger och energifyllda människor , jag är så lyckligt lottad och tacksam. 

De ger mig sådan energi att kunna vara kreativ och jag behöver dom omkring mig för att lyckas skapa. OM  de bara visste hur viktiga de är.......kärlek till dom. 

Spelar ingen roll om jag designar fantastiska kläder om jag inte har bra fabriker som levererar, och det spelar ingen roll om jag stylar jättefint om jag inte har modellen el fotografen som levererar. Så dessa magiska bilder skapas av oss tillsammans och ingen av oss hade kunnat göra detta utan varandra. Jag är lyckligt lottad. Massa skratt och humor såklart blir att vi har kul ihop. Vi är alla fokuserade och har jobbat 06.00-...till solen gick ner och sedan lite till..hmm! Vi alla brinner för de vi gör och det är så härligt att ha skapat detta underbara team.

Joakim stenbock jag är så glad att vi hittat varandra, du betyder massor och ditt engagemang och brinnande intresse ger mig energi. Sedan får du en guldmedalj för att du står ut med alla mina detaljer. Vi är lika i mycket.

Michaela du är en fantastisk modell att jobba med, så mycket energi och så grymt vacker, du smittar av din positiva ådra och leendet på läpparna är där fast vi jobbar 10 Tim i sträck. Du är mitt energiknippe och jag är imponerad av dig och din talang.

Mette du var saknad.

Tacksam för er alla, och jag ser framemot ännu fler vackra bilder . Nu är det dax att packa om väska och åka till mässan i Stockholm där vi för första gången ställer ut på FORMEX. Anne marie och Lina befinner sig i Berlin och gör sig redo för största modemässan i Europa . Spännande och vi får hoppas vi får se och följa dom med ngr bilder .


"Alone you Can do much, together you Can make magic"


Efty Kvist
Likes

Comments

Blev inte mycket julpynt el firande hemma iår, barnen fick fira med mina föräldrar och min man fick sköta om mig med alvedon och ipren. Blev dock lite julpynt som min man fixade till, han kan om han vill

Nästa jul, nyår och 50 årsdag firar vi förhoppningsvis i värmen. Längtar redan.

Likes

Comments

Hoppas man blir frisk till nyår iallafall, så man kan skåla in år 2017. Undra vad detta nya året kommer med för överaskningar, ja livet är full av sådana , de kommer bara i olika förpackningar. Proppar i mig massa läkemedel som inte hjälper, finns nog ingen medicin mot influensan . Pust

Likes

Comments

Älskar ordspråk och citat........det finns alltid ngn sanning i dom . Erfarenhet och motgångar är receptet på framgångar om man inte råka ha tur i livet......

Har mött många människor såväl som starka och svaga. Ibland har motgångarna gjort dom så svaga att de inte orkar resa sig och ibland så har motgångarna i livet gett dom styrkan att vilja kämpa mer.

Jag förstår båda fallen.

Nu i jul så är det många som mår dåligt och psykakuten har mest patienter, jag vet då jag har arbetat där i 6 år. Mina tankar går till de som mår dåligt under julen och känner sig ensamma av olika anledningar .

GOD JUL

Önskar

Jag alla.

Likes

Comments

Fantastisk roligt att kunna få se mina SixtyDays posters hos mina fina återförsäljare runt om i landet. DET gjorde vi bra Joakim Palm Karlsson Michaela Savic Mette de Lonti , stolt över er alla och så glad att ni älskar bilder så som jag gör.

Tavlorna skulle lanseras på Formex i januari men då vi sålde ngr på ZEBRA så tog det fart bland kunder och återförsäljarna ringde och frågade om det fanns en möjlighet att få dessa innan JUL. Det blev snabbt en succé och när jag ser mina egna bilder på väggarna blir jag så glad. Så himla kul.

Jag älskar bilder och jag älskar att jobba med professionella fotografer som levererar så som jag vill ha mina bilder, även har jag äntligen fått en modell som älskar att posa och är den vackraste någonsin.

Jag har allt vad jag önskar mig i mitt Nya fototeam och då kan det inte bli annat än fantastiska bilder.

Joakim du är den bästa fotografen ngn kan få jobba ihop med . Luv you min stenbock.

Likes

Comments

Mina söner gjorde sin första resa tillsammans, det fick bli  Miami och Las Vegas och AMERIKA. Tänker alltid på Rasken & Ida när jag uttalar de landet, lustigt men de har väl etsats sig fast sedan barndomen Christophers dröm gick i uppfyllelse då han träffade (skakat hand och kramat) sina idoler MAYWEATHER , HOLYFIELD och TYSON en dröm som han har haft i många många år 


Att man lyckas träffa alla sina idoler på olika städer,  ställen och tidpunkter är ett mysterium , ngn däruppe måste ha velat detta skulle hända, och det bevisar att tanköverföring finns och drömmar slår in. 

Nu längtar jag efter dom, imorgon är det onsdag och jag får krama om dom och fira JUL med alla mina barn tillsammans

Likes

Comments

VILL PASSA PÅ ATT ÖNSKA ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL. Själv har man fått influensan lagom till julafton .......hoppas det kan gå över till nyårsafton. Nu blir det lakritsglögg med lite salta nötter


GRATTIS TILL STENBOCKEN JESUS

Likes

Comments

Min älskade Messi, Vi älskar dig så mycket och vi älskar att skämma bort dig med både grädde och gåslever. Du kommer alltid att betyda mycket för mig.

Likes

Comments